CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Samsung Galaxy A8 (2018) - Tok, hátlapok

Tokok a Samsung Galaxy A8 (2018)


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Samsung Galaxy A8 Plus (2018), két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1094
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Samsung Galaxy A8 (2018) – kiváló minőségű telefontokok

A Samsung okostelefonok példátlan népszerűségnek örvendenek a felhasználók körében. A Samsung remek megoldásokkal szolgál mindazok a felhasználók számára, akik kedvelik az Android operációs rendszert és hatékony, megbízható készüléket szeretnének. Kínálatunkban minőséges tokok találhatók, melyek hibátlanul illeszkednek a Samsung Galaxy A8 (2018) telefonokra. A gondosan kialakított nyílások lehetővé teszik a kamera, a hangszóró, a mikrofon és a portok zavartalan használatát, a tok eltávolítása nélkül. Amellett, hogy védik a telefont, a telefontokok stílusos kiegészítők is.

Stílusos és megbízható tokok széles választéka: Galaxy A8 2018

A tokok elsődleges funkciója, hogy megvédjék a telefont a kisebb mechanikai sérülésekkel, például karcolásokkal, kopással szemben, az erősebb tokok pedig akár esés során is jelentősen csökkenthetik a komolyabb sérülések kockázatát. Kínálatunkban számos bumper/alumínium és hibrid/páncélozott tok közül válogathatnak a vásárlók. A népszerű szilikon tokok is elérhetők kínálatunkban, melyek rugalmasak, tartósak és csodaszép mintákkal vannak díszítve. A szilikon tokok mellett kedvelt modellek a könyv tokok is, melyek védik a kijelzőt, állvánnyá hajtogatva pedig még kényelmesebbé teszik a használatot. A webáruházunkban Samsung Galaxy A8 (2018) flip tokokat is kínálunk, melyek elegáns, fekete öko-bőrből készültek és gyönyörű lenyomatokkal vannak díszítve. Valamennyi lenyomat minőséges és tartós, ellenáll a kopásnak és a fakulásnak, így a tok sokáig szép marad. A számos minta között minden felhasználó találhat olyat, ami tökéletesen megfelel ízlésének és elvárásainak.

Samsung Galaxy A8 (2018) – specifikáció

A Samsung Galaxy A8 (2018) egy elegáns és tartós telefon, melynek vastagsága mindössze 5,9 milliméter. A kijelző átlós mérete 5,6 hüvelyk, képfelbontása pedig 1080 x 2220 pixel. A képernyő Corning Gorilla Glass 4 védelemmel van ellátva. A készülékben Exynos 7885 processzor található. A készülék nem eltávolítható elemmel van felszerelve, melynek kapacitása 3000 mAh. A Li-Ion akkumulátor támogatja a gyors töltési funkciót. A fő kamera LED vakus, képfelbontása 16 megapixel. A készülék érdekessége a duál szelfikamera, mely 16 és 8 megapixeles.