CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Samsung Galaxy A71 - Tok, hátlapok

Tokok a Samsung Galaxy A71


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Samsung Galaxy A71 5G, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1094
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Samsung Galaxy A71 – minőséges telefontokok széleskörű kínálata

A Samsung Galaxy A71 okostelefon leendő tulajdonosai tudják, mennyire fontos a telefon védelme a különböző mechanikai sérülésekkel szemben. Az etuo.hu kínálatában számos olyan telefontok található, mely precízen illeszkedik a Samsung Galaxy A71 telefonra, és nem csak praktikus, hanem igazán mutatós is. A webáruházunk kínálatában található mobiltokok tartós és minőséges anyagokból készülnek, így képesek megbízható védelmet biztosítani a mindennapi használat során fellépő kisebb károsodásokkal, sérülésekkel szemben. A tokok védik a Samsung okostelefont a kopástól és az apróbb karcolásoktól. Modern kialakításuknak és gondos kidolgozásuknak köszönhetően jól mutatnak a modellen és nem fedik le a telefon komponenseit.

Magas minőség és megbízható védelem - Samsung Galaxy A71

Az etuo.hu webáruházban számos kiváló tartozék található a Samsung Galaxy A71 telefonmodellhez. A szilikon tokok hatalmas népszerűségnek örvendenek, ami nem is meglepő, hiszen védik a készülék hátlapját és oldalait a mindennapi használat során, stílusosak és nem utolsósorban kedvező áron kaphatók. A tokok minőséges TPU-ból készülnek, ami lehetővé teszi, hogy a vásárló sokáig használni tudja őket. A gyönyörű grafikákkal és meseszép fotókkal díszített tokok mellett olyan csinos darabokat is kínálunk, melyek egyszínűek és letisztultak. A tartozék a felhelyezés után nem csúszkál és nem esik le a telefonról, valamint a kamerát, nyílásokat sem fedi le.

Samsung Galaxy A71 – specifikáció

A Samsung Galaxy A71 2020 januárjára tervezett megjelenését nagy izgalommal várták a felhasználók. A nagyszerű karakterisztikákkal rendelkező okostelefon mérete 163,6 x 76 x 7,7 milliméter, súlya pedig 179 gramm. Az modell Single SIM (Nano-SIM) és Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban is elérhető. A Galaxy A71 telefonmodellre a legújabb Android 10.0; One UI 2 operációs rendszer lett telepítve. A készülék hibátlan működését a nyolcmagos Qualcomm SDM730 Snapdragon 730 (8 nm) processzor teszi lehetségessé. A készülék 128 GB belső memóriával és 6/8 GB RAM memóriával rendelkezik, memóriakártya segítségével azonban a tárhely akár 1 TB-ig is bővíthető.