Samsung Galaxy A7 (2018) tokok

Tokok a Samsung Galaxy A7 (2018)


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Samsung Galaxy A7 (2016), két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1101
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Samsung Galaxy A7 (2018) – gyönyörű tokok széles választéka

A Samsung Galaxy A7 (2018) egy kiváló okostelefon, azonban ahhoz, hogy meg tudjuk védeni a mechanikai sérülésektől, nem árt egy minőséges tokot választani hozzá. A telefontokok nem csak védik a készüléket, de stílusossá és eredetivé is teszik, a használata pedig még kényelmesebb és biztonságosabb lesz. Az etuo.hu webáruházban számos tok közül válogathat a vásárló. A tokok speciálisan a Samsung Galaxy A7 (2018) modellhez lettek kialakítva és tökéletesen illeszkednek rá, nem csak a méret, hanem a kialakított nyílások tekintetében is.

Nagyszerű dizájn, magas minőség, széles választék – Samsung Galaxy A7 (2018) telefontokok

Webáruházunk kínálatában klasszikus, szilikonból készült tokok, könyvszerűen csukható tokok, műanyag telefontokok és megerősített, páncélozott tokok is találhatók a Samsung Galaxy A7 (2018) modellhez. A tok elsődleges szerepe, hogy megvédje a készüléket a mindennapi használat során fellépő sérülésektől és szennyeződésektől. A szilikon tokok óvják a készülék hátlapját és az oldalait, a kijelző védelmére pedig választhatunk hozzájuk megfelelő védőüveget vagy védőfóliát is. A csukható tokok előnye, hogy a telefon kijelzőjét, oldalait és hátlapját is védik, így nincs szükség további kiegészítőkre. Kínálatunkban számos, különböző stílusú tok található – a vásárló elegáns egyszínű tokok, fiatalos és csillogó tokok közül válogathat, de olyan tokok mellett is dönthet, melyeket minőséges, nyomtatott grafikák vagy fotók díszítenek. A felhasználóknak lehetőségük van arra is, hogy egyszerűen használható applikációnk segítségével egyedi tokot hozzanak létre, mely ajándéknak is kiváló.

Samsung Galaxy A7 (2018) – specifikáció

A Samsung Galaxy A7 (2018) egy modern, gondosan megtervezett és kialakított okostelefon, mely rendkívül jó kamerával rendelkezik, ezért a fotózás szerelmesei számára kifejezetten ajánlott. A 24 megapixeles fő kamera automatikusan módosítja a fényerőt, a telítettséget és a fehéregyensúlyt, úgy, hogy a képek minél természetesebben nézzenek ki. A képernyő mérete 6", felbontása pedig 1080 x 2220 pixel. Az Android 8.0 Oreo operációs rendszerrel ellátott készülék 128 GB belső memóriával rendelkezik, mely microSD memóriakártyával tovább bővíthető.