Telefontok Samsung Galaxy A6 (2018) - Tok, hátlapok

Tokok a Samsung Galaxy A6 (2018)


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Samsung Galaxy A6 Plus (2018), két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1035
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Válassz egy mobiltokot a Samsung Galaxy A6 2018 okostelefonodhoz!

Telefontokot keresel a Samsung Galaxy A6-os készülékedhez? Miért elégednél meg az olcsó, univerzális, eldobható telefon tokokkal, amikor a készüléked minőségi mobiltokot érdemel, ami által még évek múltán is épségben használhatod a készüléked? Válassz a webáruházunk kínálatában szereplő megannyi szuper telefontok közül egyet vagy többet, amelyek leginkább tetszenek neked! A hagyományos szilikon vagy egyszínű műanyag tokokat kedveled, vagy inkább szeretnél bulis, partarcokhoz méltó élénk mintás, absztrakt rajzolatos, esetleg fotónyomatos telefon tokot? Vagy sokkal inkább fontos az üzleties, elegáns megjelenés? Akkor egy prémium bőrből készült mobiltokot javaslunk, amely a flip wallet kialakításának köszönhetően erős fedőlappal óvja a készüléked kijelzőjét is, nem csupán a házát!

Galaxy A6 2018: Miért használj telefontokot a készülékeden?

A Super AMOLED technológiájú kijelzővel rendelkező és fém burkolatú Samsung Galaxy A6 háza egy hajszállal jobban védett a nem megfelelő tárolásból, hordásból eredő tekeredés és csavarodás ellen, azonban karc és kopásállóság terén idővel a tetszetős fém burkolat is veszít újszerűségéből. Kiemelten fontos tehát, hogy egy megfelelő minőségű telefontokkal védjük a készüléket a hétköznapi használat során fellépő fizikai erőhatásoktól, pláne sérülésektől. Már egy egyszerű műanyag vagy erős szilikon tok is döntős fontosságú lehet abban, hogy ne kelljen szervizbe vinni képernyőcserére a telefont, egy komolyabb, prémium bőr borítású flip tok viszont akár évekig képes az újszerű állapotot garantálni.

Miért közkedvelt a Samsung Galaxy A6 2018 okostelefon?

A 2018-ban debütált Galaxy A6-os Samsung okostelefon hamar népszerűvé vált, köszönhetően többek között a nyolcmagos Exynos 7870 Octa processzornak (1,6 GHz Cortex-A53) és az azt kiegészítő Mali-T830 MP1 grafikus chipnek, amelyek a 3 GB RAM és 32 GB belső tárhellyel együtt egészen kiváló futási teljesítményt biztosítanak az alkalmazásoknak. A 3000 mAh-s akkumlátornak köszönhetően kiváló üzemidővel is rendelkezik a Galaxy A6, amely az 1440 x 720 pixeles, 5,6 hüvelykes kijelzőjével valódi phabletnek minősül, és ezért igencsak kedvelt a nagyobb kezű felhasználók körében.