CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Samsung Galaxy A53 5G - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
Készülék modell 1094
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Samsung Galaxy A53 5G – mobiltokok széles felhozatala

Az etuo.hu online áruház felhozatalában olyan színvonalas anyagokból gyártott, smartphone-t védő tokokat kínálunk, amelyek még biztonságosabbá teszik a Samsung Galaxy A53 5G folyamatos használatát. A telefon tokok megvédik a smartphone-t a karcolásokkal és a horzsolással szemben és tompítják az ütések erejét is. Színvonalas tokjaink között mindenki találhat olyan terméket, mely tökéletesen megfelel az igényeinek és az egyéniségének is. A széleskörű felhozatalunkban elérhető smartphone-t védő tokokat elismert gyártók készítik, színvonalas anyagokból, így a lélegzetelállító védelem és a hosszú élettartam magától értetődő. Választékunk legpopulárisabb termékei a klasszikus, szilikon telefon tokok és hátlapok, amelyek színvonalas termoplasztikus poliuretán, azaz rövidítve TPU szilikonból készülnek. A Samsung Galaxy A53 5G egy figyelemre méltó, izgalmas smartphone a gyártó 2022-es tavaszi termékkínálatából. Ahhoz, hogy ez a lélegzetelállító telefon jó sokáig problémamentesen működjön és szép, karcolásmentes maradjon, nélkülözhetetlen, hogy rá illő telefon tokot vásároljunk rá, és már a smartphone használatának első napjától alkalmazzuk a védőtartozékot. Az etuo.hu webshopban több olyan tok található, mely tökéletesen illeszkedik erre a modellre. A tokot akár a telefon beszerzése előtt is megrendelheti a kliens, így Samsung smartphone-ja az első perctől fogva védve lesz. A hibátlan passzolást biztosító telefon tokok nem esnek le a telefonról, nem csúsznak le róla, nem fedik le a kamerát és lehetővé teszik a problémamentes használatot is.

Hihetetlenül színvonalas telefon tokok a Samsung Galaxy A53 5G telefon modellre

A Samsung Galaxy A53 5G egy figyelemre méltó smartphone, mely számos rendkívüli funkcióval és színvonalas kialakítással rendelkezik. A lehető legbiztonságosabb használat érdekében azonban mindenképp javasolt egy színvonalas smartphone tokkal ellátni a Samsung Galaxy A53 5G-t. Webshopunk felhozatalában olyan színvonalas telefon tokok vásárolhatók meg, amelyek tökéletesen passzolnak a Samsung Galaxy A53 5G nem megszokott, trendi kamerájának alakjához, nem csúsznak le róla és nem gátolják a problémamentes használatot. Az univerzális mobiltokoknak több hátrányuk is van – letakarják a smartphone fontos elemeit, megnehezítik a fülhallgató és a töltő csatlakoztatását és nem is képesek kielégítő passzolást biztosítani a Samsung Galaxy A53 5G kamerájára és egyéb komponenseire.

Minőségi, hatékony telefon tokok

Az etuo.hu online áruház felhozatalában elérhető, smartphone-t védő tokok olyan színvonalas anyagokból készülnek, amelyek szavatolják a tok hosszú élettartamát, természetesen a rendeltetésszerű használat feltétele mellett. Választékunk populáris termékei a termoplasztikus poliuretán, azaz rövidítve TPU szilikonból gyártott telefon tokok, amelyek jól tapadnak a smartphone-hoz, ellenállást tanúsítanak a halványulással, sárgulással és deformálódással szemben és emellett kellemes felületűek is. Tisztításuk is könnyű, elég őket langyos vízzel lemosni, majd áttörölni egy száraz kendővel, hiszen oleofób rétegükön nem csak kevésbé látszódnak az ujjlenyomatok, de könnyebben is letörölhetők. Azok az ügyfeleink, akik a smartphone képernyőjét is szeretnék biztonságban tudni, választhatnak a színvonalas csukható vagy flip telefon tokjaink közül is.

Samsung Galaxy A53 5G – specifikáció

A Samsung Galaxy A53 5G a 2022 márciusában megjelenő telefonok széles skálájának egyik üde színfoltja. A smartphone mérete 159,6 x 74,8 x 8,1 milliméter, és mindössze 189 grammot nyom. A teló IP67 tanúsítvánnyal rendelkezik, de egy színvonalas smartphone tok tovább tudja erősíteni ezt a kiváló smartphone modellt. A telefon Android 12, One UI 4.1 operációs rendszert futtat, a problémamentes működést pedig az octa core Exynos 1280 (5 nm) chipset garantálja. A Samsung Galaxy A53 5G egy lélegzetelállító smartphone, mely nem megszokott designnal és különleges, visszafogott kamerával rendelkezik. A smartphone egyik fő előnye a nagy kapacitású, 5000 mAh-s Li-Po akkumulátor, mely lehetővé teszi a hosszantartó, problémamentes használatot, anélkül, hogy a töltöttségi szint miatt kellene aggódni. Az akkumulátor a Fast charging 25 W modult is támogatja. A smartphone figyelemre méltó quad kamerájának rezolúciója 64 MP / 12 MP / 5 MP / 5 MP, emellett pedig LED villanóval és HDR, valamint panoráma funkciókkal is fel van szerelve. A szelfikamera is lélegzetelállító, 32 MP-es HDR. A telefon fekete, fehér, kék és barack színárnyalatokban választható. Azok a felhasználók, akik nem találják elegendőnek a 128 GB / 256 GB belső memóriát, microSDXC kártyával bővíthetik tovább a tárhelyet.