Telefontok Samsung Galaxy A52s 5G - Tok, hátlapok

Tokok a Samsung Galaxy A52s 5G


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Samsung Galaxy A52 4G, Samsung Galaxy A52 5G, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1035
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Samsung Galaxy A52s 5G – okostelefon tokok és hátlapok széleskörű árukínálata

A Samsung Galaxy A52s 5G mobil készülék tulajdonosai tudják, mennyire fontos a mobil eszközök védelme a különböző külső, kisebb vagy komolyabb károkkal szemben. Az etuo.hu online áruház árukínálatában több olyan okostelefon tok is elérhető, mely szépen passzol a Samsung Galaxy A52s 5G modellre, és amellett, hogy igencsak hasznos, igazán menő is. Az online shopunkban elérhető okostelefon tokok és hátlapok lenyűgöző minőségű, erős anyagokból készülnek. A mobil tokok és hátlapok megvédik az okostelefont a karcokkal és a horzsolásokkal szemben. Igényes, korszerű kidolgozásuknak köszönhetően jól mutatnak az eszközön, széleskörű árukínálatunkban pedig minden vásárló találhat olyan tartozékot, mely precízen passzol az ízléséhez és az elvárásainak is megfelel. A modern, érintőkijelzős okostelefonokat a pompás specifikációk és a magasfokú érzékenység jellemzi. Telefon- és okostelefon-tartozékokat kínáló webshopunkban olyan mobil telefon tokokat és hátlapokat kínálunk, melyek erős és tartós anyagokból készülnek és védelmet nyújtanak az okostelefon számára a hétköznapi alkalmazás során keletkező kisebb vagy komolyabb károkkal szemben.

Kiemelkedő minőség és tartós védelem – Samsung Galaxy A52s 5G

Az etuo.hu GSM okostelefon-tartozékokat kínáló webshopban számos okostelefon tok is elérhető a Samsung Galaxy A52s 5G modellre. Az okostelefon tokok és hátlapok hatalmas popularitásnak örvendenek, ugyanis megvédik az okostelefon hátlapját és oldalait a folyamatos alkalmazás során, sőt, a csukható modellek még az előlapot is, és igencsak jól mutatnak az eszközön. Az okostelefon tokok belsője kifogástalan minőségű termoplasztikus poliuretán (TPU) szilikonból készül, ami lehetővé teszi a hosszú élettartamot. A Samsung Galaxy A52s 5G okostelefonra tervezett okostelefon tok tökéletes passzolást biztosít, az alkalmazás során nem csúszik le és nem mozdul el az eszközön, valamint nem takarja le az okostelefon fontos elemeit – a portokat, gombokat, kijelzőt vagy a kamerablokkot sem. Öko-bőr külső része pompás eleganciát kölcsönöz a toknak.

Samsung Galaxy A52s 5G – okostelefon tokok és hátlapok széleskörű árukínálata

A Samsung Galaxy A52s 5G mobil készüléket számos pompás specifikációval látta el az ismert gyártó, melynek köszönhetően az okostelefon nagy közkedveltségre számíthat a vásárlók között. Azok, akik ez a modell megvásárlása mellett teszik le voksukat, biztosan szeretnék, ha az eszközük huzamosabb ideig tökéletesen is nézne ki. Az okostelefon tokok és hátlapok garantálják a precíz illeszkedést a Samsung Galaxy A52s 5G modellre – amellett, hogy méretük precízen passzol az okostelefon dimenzióihoz és nem csúsznak le, a nagy gonddal megtervezett és kidolgozott nyílások pedig még azt is lehetővé teszik, hogy a mobil készülék elemei zavartalanul, a tok levétele nélkül használhatók legyenek. A GSM tartozékokat kínáló webshopunkban elérhető tokok és hátlapok precízen illenek az adott okostelefon modellre, és sikeresen kiküszöbölik az olyan problémákat, mint az elemek lefedése, a nem megfelelő méret vagy a kellemetlen tapintás.

Samsung Galaxy A52s 5G – specifikáció

A Samsung Galaxy A52s 5G okostelefon megjelenése a 2021-es év szeptemberére lett bejelentve. A mobil készülék mérete 159,9 x 75,1 x 8,4 milliméter, tömege pedig 189 gramm. A beépített üveg előlap és műanyag hátlap ellenére is tanácsos az okostelefont egy lenyűgöző minőségű tokkal ellátni. Az okostelefon fekete, fehér, lila és mentazöld színárnyalatokban szerezhető be. A Samsung Galaxy A52s 5G okostelefon a Samsung okostelefonjaira jellemző Android 11, One UI 3.1 OR-t futtatja. Az okostelefon problémamentes működését az octa-core Qualcomm SM7325 Snapdragon 778G 5G (6 nm) chipset garantálja. Az okostelefon pompás, Super AMOLED kapacitív érintőkijelzővel van felszerelve, mely 16 M színárnyalatot tud megjeleníteni. A képernyő átlós mérete 6,5 inch, rezolúciója pedig 1080 x 2400 pixel. A mobil készülék Corning Gorilla Glass 5 előlappal rendelkezik, ennek ellenére azonban tanácsos egy jó minőségű polikarbonát fóliát vagy edzett üveget vásárolni hozzá. A Samsung Galaxy A52s 5G 128 GB / 256 GB belső tárhellyel és nem kevesebb, mint 6 GB vagy 8 GB RAM memóriával rendelkezik, verziótól függően, melynek köszönhetően az igényesebb vásárlók igényeit is képes kielégíteni.