Samsung Galaxy A52 4G tokok

Tokok a Samsung Galaxy A52 4G


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Samsung Galaxy A52 5G, Samsung Galaxy A52s 5G, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1101
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Samsung Galaxy A52 – kiváló minőségű telefontokok az etuo.hu árukínálatában

Miért érdemes mindenképp ellátnod új Samsung Galaxy A52 telefonodat egy minőséges telefontokkal? Nos, erre több okod is van. Először is, egy új okostelefon megvásárlása fontos befektetésnek számít, így vitathatatlan, hogy a telefont megfelelő védelemmel kell ellátni. Mivel a telefonokat személyes és üzleti célokra is használjuk, gondoskodnunk kell arról, hogy a rajtuk található adatok biztonságban legyenek. Egy minőséges telefontoknak köszönhetően nyugodt lélekkel használhatjuk új Samsung készülékünket. Egy telefon tok azért számít jó befektetésnek, mert sokkal nagyobb költségektől védi a felhasználót, hiszen megakadályozza, hogy a drága készülék megsérüljön. A legtöbb védőtok képes meggátolni a kopás, a karcolások és a horzsolások megjelenését a készülék hátlapján és oldalain. Ennek köszönhetően azok számára is hasznos lehet, akik a jövőben el szeretnék adni régi készüléküket, hiszen a karcolásmentes készülékek sokkal magasabb értékűek a sérült társaiknál. A Samsung Galaxy A52 okostelefon tulajdonosai minden bizonnyal folyamatosan használják kiváló készüléküket, ezzel azonban elkerülhetetlenül számos olyan külső hatásnak teszik ki, melyek károsíthatják és jelentősen lerövidíthetik az élettartamát. A karcolások és a horzsolások mellett egy jó tok a naptól, a melegtől és a portól is védi a készüléket.

Esztétikus és divatos telefontokok a Samsung Galaxy A52 telefonmodellre

A Samsung telefonok mellé a felhasználók általában nem kapnak tokot. Abban az esetben, ha a csomagolás tartalmaz is tokot, egy egyszerű tartozékról van szó, mely elsősorban arra szolgál, hogy a használata első napjaiban védje a telefont, míg a felhasználó nem szerez be egy, az ízlésének megfelelő kiegészítőt. A Samsung Galaxy A52 tokok számos változatban érhetők el – a felhasználók rengeteg szín, minta, típus, anyag és stílus közül válogathatnak, a tokok ugyanis nem csak praktikusak, hanem rendkívül esztétikusak is. A gyönyörű telefontokoknak köszönhetően az okostelefonodat igazi stíluselemmé alakíthatod. Mindannyiunkkal előfordult már, hogy egyszerűen ráuntunk a még mindig tökéletesen működő telefonunkra. Ilyen esetben is hasznos lehet a tok, hiszen teljesen új külsőt kölcsönözhetünk kedvenc készülékünknek, és még a pénztárcánk is hálás lesz nekünk.

Lélegzetelállító Samsung Galaxy A52 telefontokok az etuo.hu kínálatából

Ahogy azt már említettük, az okostelefonok védelmét szolgáló tokok két kulcsfontosságú funkciót szolgálnak. Az etuo.hu kínálatában található minőséges tartozékok mindkét feladatnak tökéletesen helytállnak. Elsősorban védenek, méghozzá nem is akárhogyan! Mivel elismert gyártóktól származnak és csúcsminőségű anyagokból készülnek, hatékonyan óvják a telefon oldalait, sarkait és hátlapját a karcokkal és horzsolásokkal szemben. A tokok második funkciója sok felhasználó számára még fontosabb – ugyanis valljuk be, a legtöbben a mintája és a stílusa alapján válasszuk ki telefonunk “öltözékét”. Az etuo.hu webáruház oldalra nyíló tokokkal, lenyíló flip tokokkal és klasszikus, a hátlapot védő tokokkal is készült vásárlóinak. A széles anyagválaszték lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a stílusához illő telefon tokot. A legkeresettebb szilikon tokok mellett népszerűek a műanyag, a szilikon, a bőr és a fa bevonatú tokok is. Ami a minta- és a színválasztékot illeti, nem kell aggódnod, hiszen több száz modell közül válogathatsz. És ami a legjobb, biztos lehetsz benne, hogy a Samsung Galaxy A52 kategóriába tartózó tokok tökéletesen fognak illeszkedni a készülékedre!

Samsung Galaxy A52 – specifikáció

A Samsung Galaxy A52 egy kiváló, stílusos smartphone az ismert gyártótól, melynek 2021-re bejelentett megjelenését nagy izgalom övezte. A korszerű okostelefon Single SIM (Nano SIM) és Hybrid Dual SIM (Nano SIM és dual stand-by) változatban érhető el. A telefon remek IPS LCD kapacitív érintőkijelzője 16 millió színárnyalatot képes megjeleníteni 102,0 négyzetcentiméteres felületén. A képernyő átlója 6,5 inch, felbontása pedig 1080 x 2400 pixel. Az okostelefon nagy mérete miatt rendkívül érzékeny, ezért tanácsos a védelmét megerősíteni egy minőséges szilikonos vagy csukható telefontokkal a webáruházunk kínálatából. A telefon Android 11, One UI 3.0 operációs rendszerrel működik és Qualcomm SM7125 Snapdragon 720G (8 nm) chipset található benne. A készülékben nem eltávolítható Li-Ion akkumulátor található, mely támogatja a gyors töltést is.