Telefontok Samsung Galaxy A50 - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
Készülék modell 1035
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Samsung Galaxy A50 – mobiltokok széles választéka

A Samsung Galaxy A50 okostelefon egy kiváló modell, ezért érdemes időben gondolkodni a védelméről. Az etuo.hu webáruházban található minőséges telefontokok nem csak hatékonyan védik a telefont a különféle mechanikai sérülésektől, de igazán stílusosak is. A Samsung Galaxy A50 modellre tervezett tokok tökéletesen illeszkednek a telefonhoz, precízen kialakított nyílásaik pedig lehetővé teszik a készülék zavartalan használatát. A minőséges telefontok megvédi az eszközt a kopástól, karcolásoktól és a szennyeződéstől – ennek köszönhetően a telefon sokáig újszerű marad és nem csökken az értéke sem. A kínálatunkban található tokok ajándékként is megfelelnek minden Samsung Galaxy A50 tulajdonos számára.

Stílusos védelem a Galaxy A50 telefonokra

Számos vásárló szeretné, ha a telefontok nem csak védené a készüléket, hanem a felhasználó egyéniségét is kiemelné. Webáruházunkban ezért számos stílussal készültünk! A vásárlók választhatnak a kiváló minőségű, TPU szilikonból készült tokok közül, melyeket védőüveggel vagy védőfóliával egészíthetnek ki. Amennyiben azonban teljeskörű védelemre vágynak, dönthetnek a csukható és flip tokok mellett is. A Samsung Galaxy A50 modellre nagyszerű, bőrből készült, elegáns tokok vagy tartós, divatos műanyag tokok is választhatók. A számos anyag és minta között mindenki találhat olyat, ami megfelel az ízlésének – amennyiben azonban nem így lenne, vagy a vásárlónak konkrét elképzelése van, milyen nyomtatást szeretne, az egyszerű, online használható alkalmazásunkkal megtervezheti és megrendelheti álmai telefontokját!

Samsung Galaxy A50 – specifikáció

A Samsung Galaxy A50 egy fejlett okostelefon, mely megfizethető áron érhető el. A telefon processzora az 1,7 GHz-es Samsung Exynos 9610. A kijelző átlója 6,4", felbontása pedig 1080 x 2340 pixel. A telefon 6 GB RAM és 128 GB belső memóriával rendelkezik. Az utóbbi microSD memóriakártya segítségével akár 512 GB-ra is bővíthető. A modell négy színben érhető el, kiváló kameráinak köszönhetően pedig kifejezetten megfelel azok a felhasználók számára is, akik szívesen fotóznak okostelefonjuk segítségével. A készülék 4000 mAh-s lítium-ion akkumulátorral van felszerelve, a fülhallgatók számára pedig 3,5 milliméteres mini jack aljzat van biztosítva.