Samsung Galaxy A5 (2017) tokok

Tokok a Samsung Galaxy A5 (2017)


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Samsung Galaxy A5 (2016), két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1101
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Samsung Galaxy A5 (2017) – kiváló mobiltokok széles választéka

A megfelelő telefontok kiválasztása jelentősen meghosszabbíthatja a telefon élettartamát. Kínálatunkban számos, különböző stílusú tok található, mely kiválóan illeszkedik a Samsung Galaxy A5 (2017) telefonmodellhez. A tok mérete összhangban van a telefon méretével, így nem kell attól tartani, hogy a tok használat közben leesik vagy lecsúszik. A precízen kialakított nyílások a tokon lehetővé teszik, hogy a töltő és a fülhallgató használata se jelentsen gondot. A kínálatunkban található tokok nem csak minőségesek és hatékonyak, de rendkívül stílusosak is – a felhasználó több 100 minta közül válogathat, sőt, még arra is lehetősége van, hogy egyszerű tervezőalkalmazásunk segítségével egyedi tokot hozzon létre.

Telefontokok páratlanul széles választéka a Samsung Galaxy A5 (2017) modellre

A tokok népszerű telefontartozékok, melyek lehetővé teszik, hogy a készülék sokáig újszerű legyen és ne csökkenjen jelentősen az értéke. Kínálatunkban könyv tokok, műanyag tokok, szilikon tokok, hibrid és páncélozott telefontokok és flip tokok is megtalálhatók. A gazdag kínálatban számos kollekció van, melyekben különböző stílusú tokokat gyűjtöttünk össze. A FLEXmat Case kollekció elegáns, egyszínű, TPU szilikonból készült tokokból áll. Szilikon tokokat tartalmaznak a Fantastic Case és a Foto Case kollekciók is, azzal a különbséggel, hogy a Fantastic sorozat vektorgrafikákat tartalmaz, míg a Foto széria tokjait fényképek díszítik. Az Aluminium Fantastic kollekciót megerősített tokok alkotják. A Flex Book Fantastic és a Wallet Book kollekciókban könyv tokok vannak, míg a Flip Fantastic sorozat gyönyörű flip tokokat tartalmaz.

Samsung Galaxy A5 (2017) – specifikáció

A Samsung Galaxy A5 (2017) telefon IP68 jelzése a porra és a vízre való ellenállóság fokára utal. A Super AMOLED kapacitív érintőképernyő átlós mérete 5,2 hüvelyk és Corning Gorilla Glass 4 védelemmel van ellátva. A készülékben Exynos 7880 processzor található. A készülék fő kamerája 16 megapixel és LED vakuval van ellátva. A szelfikamera szintén 16 megapixel felbontású. A készülék akkumulátorának kapacitása 3000 mAh, támogatja a gyors töltési funkciót.