36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Samsung Galaxy A40 tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
Premium
 
Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala>

Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Wood Case - amerikai dió>

Telefontok Wood Case - amerikai dió

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst>

Telefontok Graver Case - ezüst

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz>

Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - tengerzöld>

Telefontok Corko Case - tengerzöld

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - meggy>

Telefontok Corko Case - meggy

7 090 Ft
/ raktáron

 

 
Premium
 
Telefontok Graver Case - arany>

Telefontok Graver Case - arany

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst - Wolf>

Telefontok Graver Case - ezüst - Wolf

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - réz - az erdő>

Telefontok Graver Case - réz - az erdő

7 390 Ft
/ raktáron

Válassz egy mobiltokot a Samsung Galaxy A40 okostelefonodhoz!

Telefontokot keresel a Samsung Galaxy A40 okostelefonodhoz? Szeretnél egy vidám, divatos, színes mobiltokot, esetleg egy klasszikus, visszafogott telefontokot akarsz, vagy egy elegánsabb, üzleti megbeszéléseken is vállalható védőtokot? Nézz szét a kínálatunkban és bizonyosan megtalálod az a mobiltokot, ami leginkább megfelel az ízlésednek és elvárásaidnak! Ha csak egy egyszerű szilikon tok kell, abból ugyanúgy széles választék áll rendelkezésedre, mint a színes vagy éppen a fotónyomatos, vagy divatos grafikával díszített alumínium- és műanyag telefontokokból. Mivel az A40-es telefonokat elsősorban a fiatalabb generációnak szánták, ezért a mobiltok kínálatunk összeállítása során is inkább rájuk gondoltunk. A vidám mintás telefontokok éppen úgy megtalálhatók nálunk, mint az absztrakt mintás vagy festmény-nyomatos mobiltokok.

Galaxy A40 : Miért használj telefontokot a készülékeden?

A modern okostelefonok legnagyobb előnye egyben a hátrányuk is: a nagy érintőkijelző sokkal érzékenyebb, mint a régi folyadékkristályos kijelzők. Emiatt aztán fokozott figyelmet és védelmet igényelnek, hogy a készülék még évek múltán is kifogástalan állapotban legyen. Az átlagos használat mellett is gyakorta előfordul, hogy leejtik, odaütik a készüléket éles, kemény tárgyakhoz, vagy összekarcolódik a zsebben esetleg táskában. A kínálatunkban kapható telefontokok jellemzően hatékony védelmet nyújtanak a hétköznapi sérülésekkel szemben, akár még túrázásra vagy keményebb partiba is magaddal viheted majd a telefonodat, és túl fogja élni.

Miért közkedvelt a Samsung Galaxy A40 okostelefon?

Az A40 igazi középkategóriás mobiltelefon, ami egyszerre erős és megbízható, kitűnően használható, ugyanakkor több területen is kompromisszumokat kötött, hogy megfizethető maradjon. Az 5,8 hüvelykes Super AMOLED képernyője 1560 x 720 képpontos felbontással bír, ami remek képminőséget biztosít. 3 GB RAM dolgozik benne és a Samsung Exynos 7884 processzora, így az Android 9-est is könnyedén futtatja. A beépített tárhelye bruttó 32 GB, ami manapság soványnak számít, viszont ez 512 GB-ig bővíthető memóriakártyával, ami azért a legtöbb ember igényét kellően kielégíti. Igazi kompromisszumot a fényképezőgép terén találunk, mert inkább csak elfogadható képeket csinál.