36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Samsung Galaxy A33 5G tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
Premium
 
Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala>

Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Wood Case - amerikai dió>

Telefontok Wood Case - amerikai dió

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst>

Telefontok Graver Case - ezüst

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz>

Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - meggy>

Telefontok Corko Case - meggy

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - tengerzöld>

Telefontok Corko Case - tengerzöld

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - arany>

Telefontok Graver Case - arany

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst - Wolf>

Telefontok Graver Case - ezüst - Wolf

7 390 Ft
/ raktáron

 

 
Premium
 
Telefontok Graver Case - réz - az erdő>

Telefontok Graver Case - réz - az erdő

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - arany - bagoly>

Telefontok Graver Case - arany - bagoly

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Wood Case - éger - levelek>

Telefontok Wood Case - éger - levelek

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Wood Case - tölgy - szarvas>

Telefontok Wood Case - tölgy - szarvas

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - parafadugó>

Telefontok Corko Case - parafadugó

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - fekete>

Telefontok Corko Case - fekete

7 090 Ft
/ raktáron

Samsung Galaxy A33 5G – színvonalas, a Samsung smartphone modellre szabott smartphone telefon tokok

Ugye te sem szeretnéd, ha smartphone-od hátlapja karcolásokkal lenne tele? Éppen ezért van szükséged egy kiváló színvonalú smartphone tokra, mely védelmet biztosít drága telefonodnak a mechanikai sérülésekkel szemben. Egy színvonalas smartphone tok nem csak a karcolásokkal szemben véd, hanem a halványulással, a kopással és a más tárgyakkal való érintkezés során jelentkező horzsolással szemben is ellenállást mutat. Amellett, hogy minőséges tartozékok, a kínálatunkban elérhető telefon tokok trendik és egyediek, a csukható telefon tokoknak pedig olyan egyéb előnyeik vannak, mint például a kártyatartó rekeszek. A telefon tokok további előnye, hogy sokkal jobb fogást biztosítanak a könnyű, vékony telefon-oknak, így lecsökkentik annak az esélyét, hogy a tulajdonos kiejti a smartphone-t a kezéből, vagy az kicsúszik a zsebéből.

Színvonalas smartphone telefon tokokkal a karcolódások ellen

A Samsung Galaxy A33 5G egy trendi telefon, melyet a hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő gyártó dobott piacra. Árufelhozatalunkban több lélegzetelállító kiegészítő és tok elérhető az új Samsung smartphone modellekre, az ezen a weboldalon látható telefon tokok pedig úgy lettek kidolgozva, hogy teljesen kompatibilisek legyenek a Samsung Galaxy A33 5G smartphone-nal és jól illeszkedjenek annak a részeihez, kamerájához, méretéhez és portjaihoz. Mindannyian szeretünk szépen felöltözni, menő öltözékben járni, a smartphone pedig napjaink egyik legfőbb „kiegészítőjének” számít – olyannyira, hogy ma már furcsán nézünk azokra az ismerőseinkre, akiknek még mindig nincs telefonjuk. A telefonok azonban tagadhatatlanul jelentős befektetésnek számítanak, így sokan hónapokon át spórolnak, mire végre rászánják magukat a kívánt smartphone modell megvásárlására. Éppen ezért, különösen fontos, hogy új smartphone-jukat alkalmas védőkiegészítőkkel lássák el, mely ennek köszönhetően jó sokáig megőrzi értékét és újszerű külalakját.

Menő, színvonalas telefon tokok a Samsung Galaxy A33 5G smartphone-ra

A smartphone-unk a mindennapok során több veszélyforrásnak van kitéve – megkarcolhatja az asztallap, a táskába dobott lakáskulcsok, kieshet a felhasználó kezéből. Egy színvonalas smartphone tok védi a mobil eszközt a karcolódásoktól, folyadékoktól, szennyeződésektől és a horzsolásoktól, amelyek akkor lépnek fel, ha más tárgyakkal együtt dobjuk a mobil eszközt a táskába vagy a zsebbe. Az etuo.hu online áruházban elérhető telefon tokok egyik fő előnye, hogy problémamentesen passzolnak az adott Samsung telefonra és minőséges, hosszantartó védelmet tesznek lehetővé a kevésbé komoly fizikai sérülésekkel szemben. A színvonalas anyagokból készült smartphone-t védő tokok lehetővé teszik, hogy a smartphone külalakja ne romoljon, értéke pedig ne csökkenjen jelentősen, ami különösen az esetleges jövőbeli eladás során lehet fontos. A trendi, színvonalas telefon tokokat úgy alakítják ki a gyártók, hogy azok ne gátolják a smartphone folyamatos használatát – a kialakított kivágásoknak köszönhetően a kamera és az egyéb komponensek is úgy alkalmazhatók, hogy a tokot nem kell levenni a smartphone-ról. Ennek köszönhetően a telefon tokok ma már a telefon-ok nélkülözhetetlen tartozékainak számítanak, amelyeket javasolt már a smartphone beszerzése után megvásárolni, hiszen így jelentősen lecsökkenhető még a legkisebb károsodások veszélye is.

Samsung Galaxy A33 5G – specifikáció

Azok a ügyfelek, akik a Samsung mobil eszközeire esküsznek, imádni fogják az új Galaxy A33 5G telefont, mely a gyártó egyik új smartphone modellje. Egy ilyen lélegzetelállító mobil eszköz számára javasolt már a beszerzését követően, vagy esetlegesen még az előtt biztosítani egy megfelelő smartphone tokot. A mobil eszköz mérete 159,7 x 74 x 8,1 milliméter, tömege pedig mindössze 186 gramm. A mobil eszköz trendi Android 12, One UI 4.1 operációs rendszert futtat, működéséről pedig az octa core Exynos 1280 (5 nm) processzor és Mali G68 GPU gondoskodik. A smartphone 128 GB / 256 GB tárhellyel és 4 GB / 6 GB / 8 GM RAM memóriával érhető el. MicroSDXC kártyanyílással rendelkezik, mely lehetővé teszi a tárhely bővítését. A hátsó quad kamera rezolúciója 48 MP / 8 MP / 5 MP / 2 MP, míg a szelfikamera rezolúciója 13 MP. A kamera LED villanóval, HDR és panoráma modullal is fel van szerelve. A smartphone minden bizonnyal a Samsung-rajongók egyik nagy kedvence lesz. A telefon Super AMOLED képernyőjének felbontása 1080 x 2400 pixel, átlós mérete pedig 6,4 hüvelyk.