36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Samsung Galaxy A32 5G tokok

Tokok a Samsung Galaxy A32 5G


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Samsung Galaxy A32 4G, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
Premium
 
Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala>

Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Wood Case - amerikai dió>

Telefontok Wood Case - amerikai dió

6 790 Ft
/ raktáron

 

 
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst>

Telefontok Graver Case - ezüst

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz>

Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - tengerzöld>

Telefontok Corko Case - tengerzöld

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - meggy>

Telefontok Corko Case - meggy

7 090 Ft
/ raktáron

Samsung Galaxy A32 5G – védőtokok gazdag kínálata a Samsung telefonokra

A Samsung Galaxy A32 5G az ismert gyártó egyik remek készüléke, melyre számos, kifejezetten erre a telefonmodellre gyártott tokot biztosítottunk. A csúcsminőségű felhasznált anyagoknak köszönhetően a tokok hosszú ideig használhatók és védelemmel látják el a nagyszerű smartphone-t a karcolásokkal, horzsolásokkal, elhasználódással szemben. Az elasztikus, erős és hosszú élettartamú termoplasztikus poliuretánból gyártott szilikon tokok megóvjak az okostelefon házát a kis mértékű fizikai sérülések legtöbbjével szemben. Amellett azonban, hogy hatékonyan óvjak a telefont, a tokok igazán korszerű, stílusos és esztétikus kiegészítők is. Az egyszínű tokok előnye, hogy nem változtatják meg jelentősen az okostelefon kinézetét, mégis stílusos külsőt kölcsönöznek neki. A mintás, tarka tokok vidámságot csempésznek a szürke hétköznapokba és könnyen a felhasználó stílusához igazíthatók. Kínálatunkban az állat- és virágmintákon keresztül a tematikus tokokon át, egészen az absztrakt mintás tokokig minden megtalálható. Azzal, hogy „felöltöztetjük” telefonunkat, kifejezhetjük a saját egyéniségünket és divatossá, stílusossá varázsolhatjuk a telefonunkat.

Elsőrendű tokok a Samsung Galaxy A32 5G telefon védelmére

Webáruházunk árukínálatában olyan magas minőségű tokok is találhatók, melyek kifejezetten a Samsung Galaxy A32 5G modellre lettek megalkotva, és megfelelnek a telefon kidolgozásának, nem csak méretekben is, hanem azok a kivágások tekintetében is, melyek a kamerának, csatlakozóknak lettek kialakítva. A modellre szabott tokok előnye, hogy nem nehezítik a mindennapi használatot és minden funkciót elérhetővé tesznek, anéköl, hogy le kellene venni a tokot. Napjaink okostelefonjai akár több éven át is remekül és zavartalanul működnek, értékük minimálisan csökken, állapotuk pedig sokáig újszerű marad, de csak akkor, ha megfelelő védőtartozékokkal vannak felszerelve. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy a telefon tulajdonosa mielőbb megfelelő tokot biztosítson Samsung telefonjára, mely hatékonyan fogja óvni a Samsung Galaxy A32 5G modellt az elhasználódással, horzsolásokkal és a kisebb karcokkal szemben. Az etuo.hu GSM tartozékokat kínáló webáruházban olyan magas minőségű és erős telefon tokokat biztosítottunk vásárlóinknak, melyek pontosan a Samsung Galaxy A32 5G okostelefon-modellre lettek gyártva, így lehetővé teszik a maximális védelmet és a zavartalan használatot. Széles árukínálatunknak köszönhetően minden látogatónk vásárlóvá válhat, hiszen találhat olyan modellt, mely megfelel az elképzeléseinek, elvárásainak, tetszésének és a szükségleteinek.

Minőséges tokok a telefon hosszantartó védelmére

A telefontokok használatának egyik fontos előnye, hogy megvédik a telefont a külső sérülésekkel szemben, ennek köszönhetően pedig lehetővé teszik, hogy annak értéke a lehető legkisebb mértékben csökkenjen. Azok a használt telefonok, melyek újszerű kinézetűek, sokkal magasabb áron értékesíthetőek, mint össze-vissza karcolt társaik. És hogy ez miért fontos? Azért, mert a legtöbb felhasználó el szeretné adni régi telefonját, amint beszerezte az új modellt. Nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy a tokokat érdemes még a telefon megvásárlását megelőzően megrendelni, hogy a készülék már a használata első pillanatától kezdve védve legyen a sérülésekkel szemben. Mi van azonban akkor, ha a felhasználó elmulasztotta beszerezni a tokot és a telefon megkarcolódott? Nos egy jó minőségű tokkal, megakadályozhatjuk a további sérüléseket, de a már meglévő karcolásokat is elrejthetjük. A tokok a régi telefonoknak is új, friss külsőt tudnak kölcsönözni és elfedik a hosszantartó használatra utaló árulkodó horzsolásokat és a megkopott hátlapot.

Samsung Galaxy A32 5G – specifikáció

A Samsung Galaxy A32 5G a gyártó 2021-es, A-szériás okostelefonjainak egyike. Az okostelefon mérete 158,9 x 73,6 x 8,4 milliméter, tömege pedig mindössze 184 gramm. A telefon rendelkezik Gorilla Glass üveg előlappal és hátlappal, ennek ellenére azonban mindenképp érdemes beszerezni rá egy kiváló telefon tokot az etuo.hu széleskörű választékából. A telefon Single SIM (Nano SIM) és Hybrid Dual SIM (Nano SIM és dual stand-by) változatban is megvásárolható. A telefonon a megjelenése pillanatában legkorszerűbbnek számító Android 11, One UI 3.0 operációs rendszer található, a hibátlan működést pedig az octa-core Mediatek Helio G80 (12 nm) chipset biztosítja. A telefon verziótól függően 64 GB / 128 GB belső tárhellyel és 4 GB / 6 GB / 8 GB RAM-mal rendelkezik és osztott microSDXC kártyanyílás is található rajta.