36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Samsung Galaxy A31 tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
Premium
 
Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala>

Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Wood Case - amerikai dió>

Telefontok Wood Case - amerikai dió

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - meggy>

Telefontok Corko Case - meggy

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst>

Telefontok Graver Case - ezüst

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz>

Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - tengerzöld>

Telefontok Corko Case - tengerzöld

7 090 Ft
/ raktáron

 

 
Premium
 
Telefontok Corko Case - parafadugó>

Telefontok Corko Case - parafadugó

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - fekete>

Telefontok Corko Case - fekete

7 090 Ft
/ raktáron

Samsung Galaxy A31 – okostelefon tokok gazdag kínálata az etuo.hu-nál

Az etuo.hu-nál nagyon fontosnak tartjuk, hogy a legmodernebb, nemrég megjelent modellekre is megfelelő telefon tokokat tudjunk biztosítani. Ahhoz, hogy egy készülék sokáig meg tudja őrizni eredeti, újszerű állapotát, nagyon fontos, hogy a használata első pillanatától kezdve megfelelő védőtokkal legyen felszerelve. A Samsung Galaxy A31 készülékre illeszkedő tokokat így akár azok a felhasználók is megrendelhetik, akik még csak most tervezik megvásárolni az új telefonmodellt. A online áruházunkban található tokok tökéletes, precíz illeszkedést nyújtanak és kiemelkedő minőségük mellett rendkívül igényes kidolgozásúak és elegánsak is. A gyártás során használt anyagok csúcsminőségének köszönhetően a tokok hosszantartó, megbízható védelmet tudnak biztosítani a mindennapi használat során keletkező kisebb fizikai sérülésekkel szemben.

Minőséges és megbízható Samsung tokok

A korszerű mobil készülékek már-már mini számítógépek, hiszen az üzenetküldés és hívás mellett számos olyan funkcióval rendelkeznek, melyek megkönnyítik a felhasználó életét. Mivel készülékünk a nap minden órájában mellettünk van, nagyobb az esélye annak, hogy idővel megsérül, megkarcolódik, ezért nagyon fontos, hogy minőséges telefon tokkal legyen ellátva. Az etuo.hu kínálatában található minőséges tokok kiválóan védenek a kisebb fizikai sérülések ellen és rendkívül stílusos, szép és igényes kidolgozásúak. Azok akik szeretnék maximális védelemmel ellátni új Samsung telefonjukat, a tokot egy minőséges kijelzővédő fóliával vagy edzett üveggel is kiegészíthetik.

Samsung Galaxy A31 – specifikáció

A Samsung Galaxy A31 a gyártó egyik legújabb A-szériás modellje, mely 2020 áprilisában jelent meg a piacon. A telefon mérete 159,3 x 73,1 x 8,6 milliméter, súlya pedig 185 gramm. A telefon Single SIM és Dual SIM verzióban is elérhető. A Samsung készülék Android 10; One UI 2.0 operációs rendszert futtat és nyolcmagos (2x2.0 GHz & 6x1.7 GHz) processzorral működik. Három változatban is kapható: 128 GB belső memóriával és 6 GB RAM-mal, 128 GB és 4 BG RAM, valamint 64 GB belső tárhellyel és 4 GB RAM memóriával. Az eszköz kiváló kamerákkal van felszerelve és négy színben érhető el.