CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Samsung Galaxy A30s - Tok, hátlapok

Tokok a Samsung Galaxy A30s


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Samsung Galaxy A30, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1094
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Samsung Galaxy A30s – mobiltokok gazdag kínálata az etuo.hu webáruházban

A telefontokok igen népszerű GSM-tartozékoknak számítanak, ami nem is meglepő, hiszen nagyszerűen védik a készüléket a mechanikai sérülésektől, emellett pedig segítenek a tulajdonosnak abban is, hogy a saját stílusára szabja a telefont. A Samsung Galaxy A30s egy kiváló okostelefon, melyet elegáns kialakítás és letisztult vonalvezetés jellemez. A készülék használatát biztonságosabbá és kényelmesebbé tehetjük, ha megfelelő védőtokkal látjuk el, mely precízen illeszkedik és minőséges anyagokból készült. A pontos illeszkedés nagyon fontos, hiszen ha nem megfelelő tok van a telefonon, a mindennapi használat igencsak nehézkéssé válhat és a megfelelő védelem sem garantált. Webáruházunkban kiváló minőségű tokok találhatók a Samsung Galaxy A30s telefonmodellre, melyek stílusosak és megbízhatóak. A széles választéknak köszönhetően minden látogató találhat olyan tokot, mely megfelel az elvárásainak.

Tartós, minőséges telefontokok

A minőséges anyagokból készült tokok jelentősen lecsökkentik a különféle fizikai sérülések fellépésének kockázatát. Egy jó tok stílusos, és védi a telefont a karcolásokkal és a kopással szemben, valamint a portól és a szennyeződésektől is óvja. A praktikus mobiltartozékok azonban nem csak funkcionálisak, hanem igazán esztétikusak is – lehetőséget nyújtanak a felhasználónak arra, hogy készülékét a saját stílusára szabja. A gondos kidolgozásnak és a minőséges anyagoknak köszönhetően a tokokat sokáig lehet zavartalanul használni, a telefon oldalait és hátlapját pedig biztonságban tudhatjuk a mindennapi használat során.

Samsung Galaxy A30s – specifikáció

A Samsung Galaxy A30s egy nagyszerű, elegáns kialakítású okostelefon, mely 2019 szeptemberében jelent meg. A telefon mérete 158,5 x 74,7 x 7,8 milliméter, és 166 grammot nyom. A készülék Single SIM és Dual SIM változatban is elérhető. A készüléken Android 9.0 (Pie) operációs rendszer fut, a zavartalan működésről pedig a nyolcmagos Exynos 7904 (14 nm) processzor gondoskodik. A modell rendelkezik 3,5 milliméteres jack csatlakozóval, ami a fül- és fejhallgatók kiválasztása során fontos. A telefon elegáns külsejét érdemes megfelelő védőtokkal védeni a karcolásoktól és a kopástól.