36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Samsung Galaxy A21s tokok

Tokok a Samsung Galaxy A21s


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Samsung Galaxy A21, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 
Premium
 
Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala>

Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Wood Case - amerikai dió>

Telefontok Wood Case - amerikai dió

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - meggy>

Telefontok Corko Case - meggy

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst>

Telefontok Graver Case - ezüst

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz>

Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - tengerzöld>

Telefontok Corko Case - tengerzöld

7 090 Ft
/ raktáron

Samsung Galaxy A21s – gyönyörű telefon tokok széles választéka

A Samsung Galaxy A21s egy modern mobilkészülék az ismert gyártótól, mely számos rajongóval rendelkezik. A drágább telefonokhoz hasonlóan a közép árkategóriás modelleket is érdemes megfelelő védelemmel ellátni, annál is inkább, mert ezek a modellek nem rendelkeznek gyári védelemmel. Egy gondosan kiválasztott telefon tok megvédi a készüléket a mindennapi használat során – nem csak a fizikai károsodásoktól, hanem a szennyeződésektől is. A toknak köszönhetően az eszköz sokáig meg tudja őrizni értékét, újszerű kinézetét és működőképességét. Az etuo.hu webáruházban olyan csúcsminőségű védőtokokkal készültünk, melyek számos stílusban, különböző mintákkal és más-más színekben érhetők el. A gazdag kínálatnak köszönhetően minden vásárlónk megtalálhatja magának azt a tokot, mely nem csak a telefon modelljének, hanem a vásárló ízlésének is megfelel.

Elegáns kidolgozású, minőséges telefon tokok kínálata a Samsung Galaxy A21s modellre

A Samsung Galaxy A21s egy praktikus készülék, ezért nagyon fontos, hogy tulajdonosa megfelelő védőtartozékokkal lássa el. Webáruházunk legkeresettebb tartozékai közé tartoznak a kijelző védelmét szolgáló fóliák és üvegek mellett a védőtokok is, melyek óvják a telefon hátlapját, valamint a készülék oldalait a kisebb fizikai károsodásoktól. A Samsung Galaxy A21s modellre tökéletesen illeszkedő tokok nem csúsznak el és pontosan kialakított kivágásaiknak köszönhetően nem fedik le az eszköz fontos komponenseit, mint amilyen a kamera vagy a hangszóró.

Samsung Galaxy A21s – specifikáció

A Samsung Galaxy A21s 2020 májusában jelent meg a piacon. A telefon mérete 163,7 x 75,3 x 8,9 milliméter, súlya 192 gramm. A telefon Single SIM (Nano-SIM) és Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban kapható. A Samsung modell a modern Android 10, One UI 2.0 operációs rendszert futtatja, a zavartalan működést pedig a nyolcmagos Exynos 850 (8nm) processzor biztosítja. Az eszköz több változatban érhető el, ami a tárhelyet illeti: 32GB 3GB RAM, 64GB 4GB RAM vagy 64GB 6GB RAM. A belső tárhely mindhárom esetben bővíthető, microSDXC memóriakártya segítségével, mely számára dedikált nyílás lett beépítve a készülékbe.