CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Samsung Galaxy A21 - Tok, hátlapok

Tokok a Samsung Galaxy A21


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Samsung Galaxy A21s, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1094
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Samsung Galaxy A21 – mobil tokok bőséges választéka

A Galaxy A21 okostelefont rengeteg fantasztikus funkcióval látta el a Samsung, melyeknek köszönhetően az okostelefon megjelenését nagy várakozás előzte meg. Azok a vásárlók, akik ez az új modell megvásárlása mellett döntenek, biztosan szeretnék, ha vadiúj telefonjuk sokáig újszerűen is nézne ki. Az etuo.hu online boltnál tudunk erre egy hibátlan megoldást! Olyan erős és tartós telefon tokokat kínálunk, melyek nem csak magasfokú védelmet nyújtanak, de igazán dekoratívak és szépek is. A tokok garantálják a hibátlan illeszkedést a Samsung Galaxy A21 modellre – nem csúsznak le, a pontosan kialakított kivágások pedig azt is lehetővé teszik, hogy a mobil eszköz minden funkcióját és komponensét zavartalanul tudja használni a vásárló.

Tartós, elsőrendű mobil tokok

Az etuo.hu online boltban olyan telefon tokokat kínálunk, melyek tartós és csúcsminőségű anyagokból készülnek és óvjak az okostelefont a mindennapi használat során fellépő kisebb fizikai károkkal szemben. Legpopulárisabb termékeink a szilikonból készült tokok, melyek tartós és rugalmas termoplasztikus poliuretánból készülnek és gyönyörű mintákkal vannak díszítve. Az egyszerű dizájnt kedvelő vásárlók az egyszínű modellek közül válogathatnak, a színes tokokat kedvelők rendelkezésére pedig rengeteg minta és illusztráció áll. Online boltunkban kreatív mintákkal ellátott tokok, vidám, színes tartozékok is megtalálhatók. Böngészd végig bőséges választékunkat, melyben mindenki megtalálhatja azt a tokot, mely igazán illik a stílusához és szükségleteihez!

Samsung Galaxy A21 – specifikáció

A Samsung Galaxy A21 2020-as áprilisi megjelenését rengeteg rajongó várja nagy izgalommal. A mobil eszköz mérete 167,8 x 76,7 x 8,1 milliméter, súlya pedig 193 gramm. A Galaxy A21 modell Single SIM (Nano-SIM) vagy Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban is kapható. Ez a pazar okostelefon Android 10, One UI 2.0 operációs rendszerrel dolgozik, a hibátlan működést pedig a nyolcmagos (4x2.3 GHz & 4x1.8 GHz) processzor teszi lehetővé. Az okostelefon 32 GB belső tárhellyel és 3 GB RAM memóriával van felszerelve. A belső memória microSDXC kártyával bővíthető, mely számára dedikált nyílást látott elő a gyártó.