36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Samsung Galaxy A12 (2021) tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
Premium
 
Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala>

Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Wood Case - amerikai dió>

Telefontok Wood Case - amerikai dió

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - tengerzöld>

Telefontok Corko Case - tengerzöld

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst>

Telefontok Graver Case - ezüst

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz>

Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - meggy>

Telefontok Corko Case - meggy

7 090 Ft
/ raktáron
 
Telefon tok Flip Fantastic - farkas>

Telefon tok Flip Fantastic - farkas

5 490 Ft
/ nincs raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - sötétkék>

Telefontok Corko Case - sötétkék

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - rozsdabarna>

Telefontok Corko Case - rozsdabarna

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - arany>

Telefontok Graver Case - arany

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst - Wolf>

Telefontok Graver Case - ezüst - Wolf

7 390 Ft
/ raktáron

 

 
Premium
 
Telefontok Graver Case - réz - az erdő>

Telefontok Graver Case - réz - az erdő

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - arany - bagoly>

Telefontok Graver Case - arany - bagoly

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Wood Case - éger - levelek>

Telefontok Wood Case - éger - levelek

7 390 Ft
/ raktáron

Samsung Galaxy A12 (2021) – színvonalas, okostelefont védő tokok bőséges választéka

A Samsung Galaxy A12 (2021) smartphone tulajdonosai számára nagyon fontos, hogy kedvenc mobil készüléküket mindig biztonságban tudhassák. Az okostelefon biztonságos és kényelmes használata könnyen biztosítható a felhozatalunkban is elérhető, eltérő kialakítású telefon tokok segítségével. Az etuo.hu webes áruházban nagyszámú tok érhető el a Samsung Galaxy A12 (2021) smartphone-ra. Az ügyfeleink választhatnak a szilikonos vagy oldalra nyíló típusok közül is. A csukható vagy flip védőtokok kitűnő megoldást biztosítanak, ha a vevő szeretné az okostelefon kijelzőjét is védelemmel ellátni. A csukható védőtokok minőségi bőrutánzatból készülnek és jó sokáig használhatók. Kínálatunk közkedvelt darabjai a TPU (termoplasztikus poliuretán) védőtokok is, amelyek elasztikus és időtálló anyaguknak köszönhetően a mobil készülék hátlapját és széleit is jól óvják. A nyomtatott minták időtállók, nem fakulnak és ellenállást tanúsítanak a kopással szemben is.

Megbízható védelem a külső fizikai károsodásokkal szemben

A Samsung Galaxy A12 (2021) egy rendkívül funkcionális és szép kidolgozású smartphone, mely nagy népszerűségnek örvend a Samsung modellek rajongóinak körében. Fontos azonban, hogy egy ilyen kiváló smartphone a modellre alkalmas védőtartozékokkal legyen felszerelve, amelyek lehetővé teszik a mobil készülék hosszantartó, akadálymentes nap mint napos használatát. Az dekoratív szilikon védőtokok megóvják az okostelefon hátlapját és oldalait a karcolódásoktól és a külső fizikai sérülésektől. Az etuo.hu webes áruház felhozatalában nagyszámú eltérő designnal legyártott okostelefontok érhető el, amelyek hatékonyan megvédik a mobil készüléket a mindennapos alkalmazás során. A védőtokok kiváló színvonalú anyagokból készülnek és úgy lettek megtervezve és létrehozva, hogy tökéletesen illeszkedjenek a Samsung Galaxy A12 (2021) okostelefonra és lehetővé tegyék a kényelmes és előnyös használatot. Az etuo.hu webes áruház rendkívül széles felhozatallal büszkélkedhet, hiszen a vevők választhatnak a klasszikus és a menő kialakítású, okostelefont védő tokok közül, amelyek tökéletesen illenek a Samsung Galaxy A12 (2021) mobil készülékre. A precíz illeszkedés azért fontos, mert lehetővé teszi az okostelefon komfortos és problémamentes használatát, az alkalmas tok pedig biztosítja a magasfokú védelmet. A webshopunkban bárki találhat olyan tokot, mely nem csak a Samsung Galaxy A12 (2021) okostelefonjának, hanem a stílusának is megfelel.

Színvonalas és időtálló mobil védőtokok

Kínálatunkban nagyszámú olyan szép és előnyös tok elérhető, mely biztosítja a védelmet a Samsung Galaxy A12 (2021) okostelefon számára. A védőtokok elsősorban a védelmet szolgálják, de emellett más előnyeik is vannak. A felhozatalunkban elérhető szilikon védőtokok nem csak előnyösek, de igazán jól is néznek ki! A nagyszámú szín és színvonalas nyomtatott minta között bármelyik ügyfelünk találhat a kedvére valót. A vásárlóink egyszínű okostelefontok-modellek és mintás modellek közül választhatnak maguknak telefon tokot. A Fantastic Case kollekció védőtokjai szilikonból lettek gyártva és gyönyörű vektorképekkel vannak kiegészítve. Hozzájuk hasonlóak a Foto Case kollekció modelljei is, azzal a különbséggel, hogy ezek a telefon tokok nem vektorrajzokkal, hanem szenzációs fényképekkel vannak dekorálva. Mindkét gyűjtemény olyan lenyomatokkal van díszítve, mely korszerű nyomdászati módszerekkel készül, időtálló és ellenállást tanúsít a halványulással, kopással szemben is.

Samsung Galaxy A12 (2021) – specifikáció

A Samsung Galaxy A12 (2021) egy menő smartphone, mely 2021 decemberére lett beharangozva. Az okostelefon dimenziói 164 x 75,8 x 8,9 milliméter, aminek a felhozatalunkban elérhető védőtokok tökéletesen megfelelnek. Tömege 205 gramm. Az okostelefon Single SIM (Nano SIM) vagy Dual SIM (Nano SIM és dual stand-by) változatban vásárolható meg. Az okostelefonba a gyártó nyolcmagos Exynos 850 chipsetet szerelt. Az okostelefon három verzióban is kapható: 32GB / 64GB / 128GB belső tárhely, illetve 3GB / 4GB / 6GB RAM. A memória bővítésére mindkét verzió esetében lehetőség van, microSD kártya segítségével, 1 TB-ig, mely számára saját nyílás van előlátva. A fő kamera quad rendszerű, 48 MP / 8 MP / 2 MP / 2 MP felbontású. A szelfikamera 8 MP-es. A kiváló okostelefon IPS LCD kapacitív képernyője 6,5 inch átlójú, rezolúciója pedig 720 x 1560 pixel. További előnye a nagy kapacitású, 5000 mAh-s Li-Po akkumulátor, mely a Fast charging 15 W funkciót is támogatja.