Telefontok Samsung Galaxy A11 - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
Készülék modell 1035
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Samsung Galaxy A11 – mobil tokok széleskörű választéka

Azok a felhasználók számára, akik a Samsung Galaxy A11 készülék modell megvásárlása mellett döntöttek, nagyon fontos, hogy kiváló telefonjuk megfelelő védelmet kapjon. Online áruházunk gazdag kínálatában olyan minőséges telefon tokok kaphatók, melyeknek köszönhetően a Samsung Galaxy A11 sokáig karcmentes és elegáns marad. A kopással és a karcolásokkal szembeni védelem mellett a tokok az ütések erejét is képesek tompítani, így akár a súlyos sérülésekkel szemben is meg tudják védeni az eszközt. Hasznos tanács a felhasználók számára: a telefon tokot érdemes az eszköz megvásárlását követően, a lehető legrövidebb időn belül megvásárolni, vagy megrendelni akár még a telefon megvétele előtt, hiszen így az eszköz az első pillanattól fogva védett lesz a kopással szemben.

Megbízható védelem, letisztult dizájn - Samsung Galaxy A11 telefon tokok

A védőtokok megóvják a Samsung Galaxy A11 készüléket a kopással és karcolásokkal szemben. A kínálatunkban megtalálható, közkedvelt szilikon telefon tokok TPU anyagból készülnek, mely egy rendkívül ellenálló, rugalmas szilikonfajta. A szilikon telefon tokok óvják a telefon oldalait és hátlapját, sőt, magasított oldalaiknak köszönhetően még a kijelzőt is megvédik a karcolásoktól, a sima felülettel való érintkezés során. A tokok jól illeszkednek és megfelelően tapadnak az eszközre, emellett pedig kellemes tapintásúak is. A kínálatunkban elérhető, különböző stílusú tokok között mindenki találhat olyat, mely megfelel az ízlésének és a stílusának.

Samsung Galaxy A11 – specifikáció

A Samsung Galaxy A11 készülék a Galaxy A széria egyik legújabb tagja, 2020 májusában került piacra. Az eszköz mérete 161,4 x 76,3 x 8 milliméter, súlya pedig 177 gramm. Az eszköz támogatja a Single SIM (Nano-SIM) vagy Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) megoldásokat. A telefon üveg előlappal és műanyag kerettel, valamint hátlappal rendelkezik, ezért tanácsos védőtartozékokkal, tokokkal is ellátni. Az eszköz zavartalan működését az 1.8 GHz-es, nyolcmagos processzor biztosítja. Az eszköz természetesen a megjelenése pillanatában legmodernebbnek számító, Android 10 operációs rendszert futtatja.