CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Samsung Galaxy A04s - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
Készülék modell 1094
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Samsung Galaxy A04s – védőtokok elképesztő választéka a Samsung telefonokra

A Samsung Galaxy A04s az egyre népszerűbb gyártó egyik elsőrangú, klassz mobil készüléke, amelyre számos, kifejezetten erre a teló-változatra előállított teló telefon tokot biztosítottunk. A fantasztikus minőségű felhasznált anyagoknak köszönhetően a telefon tokok sokáig használhatók és védelemmel látják el a nagyszerű telót a karcolásokkal, elhasználódással szemben. A flexibilis, masszív és hosszú élettartamú termoplasztikus poliuretánból, vagy rövidítve TPU-ból és elsőrangú természetbarát bőrből előállított telefon tokok megvédik a táblagép házát a kisebb fizikai károk legtöbbjével szemben. A telefon tokok nem csak effektíven védik a telót, hanem igazán esztétikus és sikkes, jól mutató védőkiegészítők is. Aki az elegánsabb megoldásokra esküszik, választhat a szerény, egyszínű telefon tokjaink közül is. A mintás, színes telefon tokok vidámságot hoznak az unalmas hétköznapokba és könnyen a felhasználó stílusához igazíthatók. Tágas választékunkban az állat- és virágmintáktól kezdve a filmtémához kötött telefon tokokon át, egészen az absztrakt mintákig bármi megtalálható. Azzal, hogy új öltözékbe bújtatjuk telónkat, kifejezhetjük a karakterünket és királlyá, esztétikussá változtathatjuk a mobil készülékünket.

Elsőrangú telefon tokok a mobil igazán masszív védelme érdekében

A mobil telefon tokok és hátlapok használatának egyik jelentős előnye, hogy megvédik a telót a külső károkkal szemben, ennek köszönhetően pedig lehetségessé teszik, hogy annak értéke csak minimális mértékben csökkenjen. A telefon tokok még a használt táblagépeknek is felfrissített külsőt tudnak adni, emellett pedig elrejtik a hosszú használatra utaló elhasználódást és a megkarcolt hátoldalt is. A telefon tok használatának további előnye, hogy lehetségessé teszi, hogy a későbbiekben, mikor eladásra kínáljuk régi telónkat, sokkal magasabb áron tudjuk értékesíteni, hiszen azokért a telefonokért, amelyeket nem csúfítják a használat jelei, nagyobb összeget lehet elkérni. A telefon tokokat és hátlapokat érdemes már a Samsung telefon használatának első heteiben beszerezni, hogy még a legelső karcok is sikeresen elkerülhetők legyenek. A gyártás során használt anyagok magas minőségének köszönhetően a telefon tokok igazán masszív, effektív védelmet képesek biztosítani a hétköznapi használat során keletkező apróbb külső és belső károkkal szemben. Az egyszínű telefon tokok felfrissítik a mobil kinézetét, elsőrangú hatást keltenek és masszív védelmet szavatolnak, míg a tarka telefon tok-típusok vidámságot hoznak a felhasználó mindennapjaiba.

Elsőrendű telefon tokok a Samsung Galaxy A04s védelmére

Az univerzális telefon tokokkal ellenben a dedikált telefon tokoknak számos előnyük van, de az egyik legjelentősebb, hogy nem fedik le a mobil jelentős részeit, így nem zavarják a mindennapos használást sem. Webshopunk választékában olyan elsőrangú telefon tokok is rendelkezésre állnak, amelyek kifejezetten a Samsung Galaxy A04s változatra lettek tervezve. Ennek köszönhetően hiánytalanul passzolnak a telóra, a méretet tekintve is, illetve a mobil elemei számára kialakított nyílások, zsebecskék tekintetében is. Napjaink telójai akár több éven át is elsőrangúan és zavartalanul működnek, értékük csak minimálisan csökken, állapotuk pedig maradéktalan lesz, de csak abban az esetben, ha tökéletes védőkiegészítőkkel vannak felvértezve. Éppen ezért kiemelten jelentős, hogy a telefon tulajdonosa mielőbb tökéletes telefon tokot biztosítson Samsung telójára, amely effektíven fogja óvni a Samsung Galaxy A04s modellt az elhasználódással, károkkal és az apróbb karcolásokkal szemben. Az etuo.hu GSM védőkiegészítőket kínáló webshopban olyan elsőrangú és masszív telefon tokokat és hátlapokat biztosítottunk felhasználóinknak, amelyek a Samsung Galaxy A04s mobil-változatra lettek megtervezve és előállítva, így lehetségessé teszik a maximális védelmet.

Samsung Galaxy A04s – specifikáció

A Samsung Galaxy A04s a gyártó 2022-es telójainak egyike. A telefon mérete 164,7 x 76,7 x 9,1 milliméter, tömege pedig mindössze 195 gramm. A fantasztikus telóra mindenképp javasolt választani egy fantasztikus telefon tokot az etuo.hu tágas kínálatából. A mobil Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) verzióban szerezhető be. A telón Android 12, One UI Core 4 operációs rendszer van, a hiánytalan működést pedig az octa-core Exynos 850 (8nm) chipset biztosítja. A táblagép 32 GB / 64 GB / 128 GB belső tárhellyel és 3 GB / 4 GB RAM-mal rendelkezik, a memória kibővítésének érdekében pedig támogatja a microSDXC kártyákat is, amelyek dedikált nyílást használnak. A táblagép PLS LCD kijelzője 6,5 inch átlós méretű, képfelbontása pedig 720 x 1600 pixel. A telóban Li-Po akku található, amelynek kapacitása 5000 mAh. A Samsung Galaxy A04s egy nagyszerű teló, az árkategóriáját tekintve.