Samsung Galaxy A03s tokok

Tokok a Samsung Galaxy A03s


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Samsung Galaxy A03, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1101
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Samsung Galaxy A03s – okostelefon tokok lélegzetelállító választéka az etuo.hu-nál

Egy modern és aktuális mobil készülék csak abban az esetben tudja sokáig megőrizni hibátlan kinézetét, ha körültekintően kezeli a vevő és olyan védőtartozékokkal szereli fel, melyek képesek megvédeni a modern és aktuális mobil készüléket a külső fizikai sérülésektől, meghibásodásoktól. Ez magától értetődően a Samsung Galaxy A03s telefon esetében sincs máshogy. Telefont nem veszünk túl gyakran, azonban minden nap kezeljük, így természetes, hogy több külső fizikai sérülésnek, károsodásnak lesz kitéve. Ennek fényében az okostelefon tokok fantasztikus befektetést jelentenek, hiszen relatív olcsón tudjuk őket megvenni, alkalmazásukkal pedig drága és akár több napig tartó javításoktól óvhatjuk meg a telefont (és a költségvetésünket is). Az etuo.hu telefon kiegészítőket árusító webáruházban a különböző védőtartozékok mellett több okostelefon tokot is kínálunk, melyek fantasztikus minőségüknek hála sikeresen megvédik a Samsung Galaxy A03s telefont a karcoktól, kopástól, külső sérülésektől és a lerakódott portól, szennyeződéstől is. A kiemelkedő minőségű tok lehetségessé teszi, hogy óvjuk a telefont még olyankor is, ha a slusszkulcsokkal vagy más éles, hegyes tárgyakkal együtt kerül a hátizsákba vagy a zsebbe. Egy mobil készülékre szánt tok nem csak előnyös kiegészítő, hanem kitűnő és trendi tartozék is!

Stabil, kiemelkedő minőségű és trendi tokok a Samsung Galaxy A03s telefonra

Az etuo.hu telefon kiegészítőket árusító webáruházban a vevők kiemelkedő minőségű telefon tokok közt is válogathatnak, melyek hosszantartó és stabil védelmet tesznek lehetővé a Samsung Galaxy A03s telefon típus számára. Vevőink több különböző kidolgozású modell közül válogathatnak. Az oldalra nyíló tok típusok elsődleges előnye, hogy nem csak a Samsung telefon hátoldalát, hanem a képernyőt is óvják a sérülésekkel, szennyeződés-lerakódásokkal szemben. A szilikon tokok ugyan nem óvják a képernyőt, mégis keresettek a vevők között, hiszen jól óvják a telefon oldalait és hátoldalát és nem változtatnak jelentősen a kinézetén. A választékunkban rendelkezésre álló tokok minőségi öko-bőrből és/vagy nagyszerű tulajdonságokkal rendelkező, úgynevezett termoplasztikus poliuretánból, azaz TPU-ból vannak legyártva. A tokokon található díszítő lenyomat minőségi, korszerű nyomdai és grafikai technikák segítségével készül, ennek hála pedig a karcolódásokkal és a halványulással, kopással szemben is ellenáll.

Lélegzetelállító Samsung Galaxy A03s telefon tokok az etuo.hu-nál

A telefonokra illő tokok két feladatot is ellátnak: óvják a modern és aktuális mobil készüléket és szofisztikált kiegészítőként is helytállnak. Napjainkban a telefon kiegészítőket árusító webáruházak virágzásának hála otthonunk kényelméből vásárolhatunk telefontokokat, a hatalmas választéknak köszönhetően pedig nem is csak egy, a készülékünk modelljére illő tokot választhatunk, hanem gazdag termékskálán keresgélhetünk – régebben azonban ez nem így volt, ahhoz, hogy megfelelő tokot találjunk a készülékünkre, számos üzletet kellett végigjárnunk, és válogatni sem igazán tudtunk. Az óriási választék napjainkban azonban már lehetségessé teszi, hogy olyan színű és díszítő mintájú vagy kidolgozású telefon tokot válasszunk, mely megfelel az elvárásainknak, vagy azért, mert kifejezi a stílusunkat és személyre szabott, vagy azért, mert jól illik a ruhatárunkhoz.

Samsung Galaxy A03s – specifikáció

A Samsung Galaxy A03s egy fantasztikus telefon, mely rengeteg elsőrangú funkcióval rendelkezik, amit egy ilyen árkategóriájú modern és aktuális mobil készüléktől joggal el is várnak a vevők. Dimenziója 164,2 x 75,9 x 9,1 mm. A Samsung telefon Dual SIM (Nano-SIM/dual stand-by) változatban érhető el. A 6,5 hüvelykes PLS LCD kapacitív érintőképernyő 16M színárnyalat megjelenítésére képes. A telefon képernyőjének felbontása 720 x 1600 pixel. A telefon Android 11, One UI 3.1 Core OR-t futtat és octa-core MediaTek MT6765 Helio P35 (12nm) chipsettel van felszerelve. A Samsung telefon nagyszerű első és hátsó kamerával van ellátva, az első szelfikamera 5 MP-es, míg a hátsó, triple kamera rezolúciója 13 MP / 2 MP / 2 MP. A modern és aktuális mobil készülék nem kivehető, Li-Po 5000 mAh kapacitású akkuval van ellátva, mely támogatja Fast charging 15 W modult is. A Samsung Galaxy A03s telefon fekete, kék és fehér színekben érhető el.