Samsung Galaxy A03 tokok

Tokok a Samsung Galaxy A03


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Samsung Galaxy A03s, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1101
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Samsung Galaxy A03 – színvonalas és erős smartphone védőtokok

A Samsung Galaxy A03 egy kiváló funkciókkal ellátott, szép kidolgozású telefon, egy ilyen lélegzetelállító mobil eszközt pedig rá illő smartphone tokkal ajánlatos ellátni, mely lehetővé teszi a hosszantartó, problémamentes használatot és az újszerű külalak hosszantartóságát. A stílusos szilikon telefon tokok és hátlapok színvonalas és elasztikus termoplasztikus poliuretánból, azaz rövidítve TPU-ból készülnek és megóvják a smartphone hátlapját és oldalait a horzsolásoktól, karcolásoktól, kopástól és az esés, ütések során fellépő külső és belső sérülésektől. Az etuo.hu online áruház felhozatalában különböző designnal ellátott mobiltokok vásárolhatók meg, amelyek hatékonyan megvédik a Samsung Galaxy A03 telefont a nap mint napos használat során. A könnyebb böngészhetőség érdekében a telefon tokokat kollekciókra osztottuk, így a látogatók válogathatnak a nekik tetsző, hasonló témájú telefon tokok közül. A telefon tokok színvonalas anyagokból vannak előállítva és úgy lettek megtervezve, hogy problémamentesen illeszkedjenek a Samsung Galaxy A03 smartphone-ra, emellett pedig lehetővé tegyék a kényelmes és funkcionális használatot is.

Mobiltokok széleskörű felhozatala a Samsung Galaxy A03 smartphone modellre

Az etuo.hu online áruház felhozatalában olyan szép és hasznos telefon tokok is elérhetők, amelyek megvédik a Samsung Galaxy A03 telefont a kopással, karcolásokkal, horzsolással szemben. A széleskörű felhozatalunkban elérhető, szilikonból gyártott, smartphone-t védő tokok nem csak előnyösek, de menőek, dekoratívak, igényes kidolgozásúak és csinosak is. A termoplasztikus poliuretánból, azaz rövidítve TPU-ból előállított tokjaink lehetnek egyszínűek vagy gyönyörű vektorrajzokkal illusztráltak is. A látogatók tehát egyszínű, smartphone-t védő tokok és mintás modellek közül is választhatnak, attól függően, hogy visszafogottabb vagy vidámabb tokra vágynak. A hatalmas szín- és mintakínálatnak köszönhetően minden kliensünk találhat a kedvére való tokot. Kínálatunkban fotó telefon tokokat is összegyűjtöttünk, amelyek szép, a hátlapra nyomtatott fényképekkel vannak díszítve. A témák tárháza rendkívül széleskörű, számos mintát és képet felölel. A felhozatalunkban elérhető, smartphone-t védő tokok olyan nyomtatott mintával vannak felszerelve, mely ellenállást tanúsít a horzsolással és a halványulással szemben is, így jó sokáig mutatós és újszerű lesz.

Miért vásárolj tokot Samsung telefonodra?

Kíméld meg magad a költségektől és a stressztől, és válassz időben egy színvonalas smartphone tokot Samsung mobil eszközedre! Ugyan mindannyian körültekintően bánunk a smartphone-unkkal, balesetek bármikor megtörténhetnek. Hiába a garancia, ha kiesik a kezünkből a smartphone-unk és megsérül, a javítás bizony sokba fog kerülni. A legtöbb ügyfél a képernyőt félti leginkább, azt azonban fontos tudni, hogy ütés vagy esés során a smartphone belső alkatrészei is könnyen károsodást szenvedhetnek, az a feltétel mellett, hogy a smartphone nincs egy színvonalas tokkal felszerelve, mely tompítja az ütés erejét. A telefon tokok jó befektetésnek számítanak, hiszen nem kerülnek sokba, viszont pénzt és időt takaríthatnak meg a telefon tulajdonosának. A nyitható telefon tokok emellett bankkártyák és egyéb dokumentumok tárolására is lehetőséget nyújtanak, így többfunkciós szerepet töltenek be. Javasolt olyan modellt választani, mely színvonalas műbőrből, termoplasztikus poliuretánból, azaz rövidítve TPU-ból vagy más erős anyagból lett gyártva. Az eltérő modellek, anyagok, színek, gyűjtemények és minták bőséges felhozatalának köszönhetően biztosan találsz majd olyan tokot a kínálatunkban, mely megfelel a telódra és az ízlésednek is!

Samsung Galaxy A03 – specifikáció

A Samsung Galaxy A03 egy modern kidolgozású smartphone, a hazánkban is egyre ismertebbnek számító gyártótól. A telefon mérete 164,2 x 75,9 x 9,1 milliméter, tehát a trendi modelleknél kisebb, tenyérbe illőbb, viszont némileg vastagabb. A Samsung Galaxy A03 smartphone tömege 196 gramm. A telefon Single SIM (Nano-SIM) illetve Dual SIM (Nano-SIM és dual stand-by) kártyanyílással rendelkezik. A telefonra a gyártó Android 11 operációs rendszert telepített, ami pillanatnyilag az egyik legmodernebb megoldás. A telefon 32 GB / 64 GB / 128 GB belső tárhellyel rendelkezik. A belső memória bővítésére dedikált microSDXC kártya segítségével van lehetőség. A smartphone RAM memóriája 3 GB / 4 GB verziótól függően. A smartphone PLS LCD képernyővel rendelkezik, melynek átlója 6,5 inch. A képernyő megközelítőleg 81,8% screen-to-body aránnyal rendelkezik. A képernyő rezolúciója 720 x 1600 pixel, 270 ppi denzitással. A smartphone microUSB 2.0 csatlakozóval van felszerelve.