Telefontok Samsung Galaxy A02s - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
Készülék modell 1035
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Samsung Galaxy A02s – minőséges, modellre szabott telefon tokok

A Samsung Galaxy A02s egy korszerű okostelefon, melynek megnevezése nagyon hasonlít a Samsung Galaxy A02s modell nevére. Fontos azonban, hogy a vásárlók tudják, két teljesen különböző modellről van szó, melyek nem csak a nevükben, de a kidolgozásukban is jelentősen eltérnek egymástól, ezért az Samsung Galaxy A02s tokok nem fognak jól illeszkedni az A20s modellre, és ez természetesen fordítva is így van. Árukínálatunkban rengeteg fantasztikus tartozék és tok található a közkedvelt Samsung smartphone-modellekre, melyek úgy lettek kidolgozva, hogy teljesen kompatibilisek legyenek a Samsung Galaxy A02s telefonnal és jól illeszkedjenek annak az elemeihez, kamerájához, méretéhez és portjaihoz. Amellett, hogy hatékonyan védik a telefont a fizikai károkkal, sérülésekkel szemben, a tokok igazán jól is mutatnak és divatos kiegészítőkként is megállják a helyüket. Mindannyian szeretnénk jól kinézni, divatos ruhákban járni, a telefon pedig korunk egyik legértékesebb „kiegészítőjének” számít – olyannyira, hogy ma már furcsa tekintettel nézünk azokra, akiknek nincs okostelefonjuk. A telefonok azonban drágák és sokan hónapokig takarékoskodunk, hogy meg tudjuk venni azt a modellt, amelyikre vágyunk. Éppen ezért annyira fontos, hogy telefonunkat megfelelő védőtartozékokkal lássuk el, így sokáig megőrzi értékét és újszerű kinézetét.

Divatos, minőséges tokok a Samsung Galaxy A02s telefonra

A telefonunk a nap során számos veszélyforrásnak van kitéve. Egy jó tok védi a készüléket a karcolásoktól, kilöccsenő folyadékoktól, portól és a horzsolásoktól, melyek akkor keletkeznek, ha más tárgyakkal együtt süllyesszük a táskánkba vagy a zsebünkbe. Az etuo.hu webáruházban elérhető tokok egyik fő előnye, hogy hibátlanul illeszkednek az adott Samsung telefonmodellre és megbízható, stabil védelmet tesznek lehetővé a kisebb fizikai károkkal szemben. A magas minőségű anyagokból készült telefon tokok lehetővé teszik, hogy az okostelefon kinézete ne romoljon, értéke pedig ne csökkenjen jelentősen az idő múlásával. A korszerű, csúcsminőségű tokokat úgy alakítják ki a gyártóik, hogy azok ne zavarják a telefon mindennapos alkalmazását – a kialakított nyílásoknak köszönhetően a kamera és az egyéb elemek is úgy használhatók, hogy a tokot nem kell levenni a telefonról. Ennek köszönhetően a tokok ma már a smartphone-ok nélkülözhetetlen tartozékainak számítanak, melyeket ajánlott közvetlenül a telefon beszerzése után megvásárolni, hiszen így nagy mértékben lecsökkenhető még a legkisebb sérülések veszélye is. Kínálatunk egyik legnépszerűbb termékei a szilikon tokok, melyek egy minőséges anyagból, az úgynevezett termoplasztikus poliuretánból készülnek és stílusos színekben kaphatók, modern nyomtatott mintákkal vagy minta nélkül.

Minőséges tokokkal a karcolások ellen

Te sem szeretnéd, ha a telefonod hátlapja össze-vissza lenne karcolva, nem igaz? Éppen ezért van szükséged egy kiváló telefon tokra, mely megvédi drága okostelefonodat a külső sérülésektől. Egy minőséges tok nem csak a karcolásokkal szemben véd, ellenáll a halványulással, a fémes bevonat kopásával szemben és a más tárgyakkal való érintkezés során keletkező horzsolásokkal szemben is. A tokok további előnye, hogy jobb fogást biztosítanak a vékony, kicsit csúszós telefonoknak, így jelentősen csökkentik annak az esélyét, hogy a felhasználó kiejtse a készüléket a kezéből. Amellett, hogy megbízható védelmet biztosítanak, a tokok stílusosak és egyediek, a csukható tokoknak pedig olyan egyéb funkcióik vannak, mint a kártyatartó zsebek.

Samsung Galaxy A02s – specifikáció

Azok a felhasználók, akik a kínai gyártók készülékeire esküsznek, imádni fogják az új Samsung Galaxy A02s okostelefon modellt, mely a Samsung egyik 2021-es modellje. Egy ilyen remek készülék számára javasolt közvetlenül a megvásárlást követően, vagy akát még az előtt biztosítani egy megfelelő telefon tokot. A készülék mérete 164,2 x 75,9 x 9,1 milliméter, tömege pedig 196 gramm. A készülék korszerű Android 10 operációs rendszert futtat, működéséről pedig az octa-core Qualcomm SDM450 Snapdragon 450 (14 nm) processzor gondoskodik. A telefon 32 GB / 64 GB belső memóriával és 3 GB / 4 GB RAM-mal érhető el. Dedikált microSDXC kártyanyílással rendelkezik, mely lehetővé teszi a tárhely bővítését. Tripla kamerájának felbontása 13 MP / 2 MP / 2 MP, míg a szelfikamera 5 MP-es.