Samsung Galaxy A01 tokok

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1101
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Samsung Galaxy A01 – menő tokok minden smartphone modellre

Ahhoz, hogy a nagyszerű kidolgozású Samsung Galaxy A01 hosszú ideig szépen és hiánytalanul nézzen ki, elengedhetetlen, hogy óvatosan bánjunk vele. Ez azonban nem mindig elég, hiszen csak egy pillanatnyi figyelmetlenség kell ahhoz, hogy a telefon leessen, megsérüljön. Ezért nagyon fontos, hogy a vevő a smartphone védelme érdekében a lehető legrövidebb időn belül beszerezzen egy védőtokot, mely óvni fogja telefont a mechanikai sérülésekkel, karcolódásokkal és horzsolással szemben. A felhasználónak nem kell az miatt aggódnia, hogy megkarcolja-e az asztallap a smartphone hátoldalát! A modern mobiltelefon tokok hatékony védenek, emellett azonban rendkívül szépek is, így kifinomult divatkellékként is megállják a helyüket, és összhangba hozhatók a ruhatárral, pénztárcával és egyéb kiegészítőkkel. Az árukínálatunkban elérhető mobiltelefon tokok elismert gyártóktól származnak és magas minőségű anyagokból készülnek, így hosszú ideig képesek hatékony védelmet biztosítani. A tokok védenek a karcolódásokkal, horzsolással szemben és az esés vagy ütés során fellépő károk veszélyét is minimálisra tudják csökkenteni.

Hosszú élettartamú, minőségi kidolgozású Samsung Galaxy A01 tokok

Online áruházunk széles árukínálatában olyan telefon tokokat is találhat a vevő, melyek kielégítő védelemmel látják el a 2020 januárjában megjelent Samsung Galaxy A01 smartphone modellt. A tokok precízen illenek a Samsung telefon kialakításához és komponenseihez, a kivágásoknak köszönhetően pedig sem a kamerát, sem a portokat nem fedik le. A teljeskörű védelem érdekében a vevő a kiemelkedő minőségű mobiltokot egy modellre szabott képernyővédő fóliával vagy edzett üveggel is kiegészítheti. Az etuo.hu online áruháznál fontosnak tartjuk, hogy a nemrégiben megjelent telefonokra is minőséges telefon tokokat tudjunk biztosítani. Ez azért nagyon fontos, mert ahhoz, hogy a telefon hosszú ideig hiánytalan és funkcionális maradjon, elengedhetetlen, hogy már a használata első percétől kezdve minőségi védőkiegészítőkkel legyen ellátva. A Samsung Galaxy A01 mobiltelefon tokokat így azok a kliensek is megrendelhetik, akik a telefon mellett döntöttek, de még nem szerezték be azt. Az árukínálatunkban elérhető tokok tökéletesen illenek az adott modellre, így a vevőnek nem kell attól tartania, hogy a tok csúszkálni fog a telefonon vagy leesik róla egy óvatlan pillanatban. Mivel magas minőségű anyagokból készülnek, a tokok védenek a hétköznapi használat során keletkező apróbb mechanikai sérülésekkel szemben is.

Szenzációs tokok – Samsung Galaxy A01

A modern telefonok jelentősen megkönnyítik az életünket, így mindig magunknál tartjuk őket, fotózunk velük, kommunikálunk a segítségükkel, kezeljük a közösségi oldalakat, emaileket olvasunk rajtuk. A folyamatos használat azonban a különböző mechanikai sérülések esélyét is megnöveli, így elengedhetetlen, hogy a minőségi védelemről is időben gondoskodjunk. A hétköznapi használat során a telefon hátlapja megkopik, a táskába süllyesztve pedig a kulcsok vagy más éles tárgyak is megkarcolhatják a hátlapot. Az ilyen és hasonló károkkal szemben biztosítanak védelmet kiemelkedő minőségű tokjaink, melyek nem csak előnyösek, hanem szenzációsan szépek is. Az etuo.hu online áruház árukínálatában olyan, kimagasló minőségű mobiltelefon tokok is elérhetők, melyek tökéletesen illenek erre a nagyszerű Samsung modellre.

Samsung Galaxy A01 – specifikáció

A Samsung Galaxy A01 egy pompás, modern telefon, mely 2020 januárjában került piacra és amelyet az igazán trendi kialakítás jellemez. A smartphone dimenziói 146,2 x 70,9 x 8,3 milliméter, tömege pedig mindössze 149 gramm. Egy olyan kis telefonról van szó tehát, mely tökéletesen illeszkedik a tenyérbe. A telefon Android 10, One UI 3.0 OR-rel működik, mely Android 11-re frissíthető. A Samsung Galaxy A01 smartphone-ba octa-core Qualcomm SDM439 Snapdragon 439 (12 nm) chipset lett beépítve. A smartphone-ban 16 GB vagy 32 GB belső tárhely és 2 GB RAM van, verziótól függően, de a dedikált microSDXC kártyanyílásnak köszönhetően a belső tárhely tovább is bővíthető, szükség szerint. A test és a képernyő aránya megközelítőleg 78,8 százalék. A kijelző átlós mérete 5,7 inch, rezolúciója pedig 720 x 1520 pixel. A mobil eszköz üveg előlappal van védve. A nem kivehető Li-Ion akkumulátor kapacitása 3000 mAh. A telefon vidám kék, piros és fekete színben érhető el.