CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Samsung - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
Készülék modell 1094
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Miért Samsung? Miért legyen tokod?

Mindenki ismeri a márkát, tudja, hogy minőségi telefon van a kezedben, hogy az Android rendszer valamelyik prominens képviselőjét választottad. A koreai gyártó messze a jár az élen az innovációk terén az Apple-el versenyt futva. Ha Samsungod van, tudod, hogy minőségi alkatrészeket kapsz, hosszú évekig használható marad a telefonod. Ha szeretnéd mindezt kihangsúlyozni, vagy mégis inkább eltérnél tőle, remek lehetőséget adnak az eredeti gyártói tokok, de nem szabad szó nélkül elmenni a többi tokgyártó fantáziája mellett sem. Nálunk mindkét csoport tokjai képviseltetik maguk, hogy kiválaszthasd pontosan azt, vagy azokat, ami a te Samsung telefonodra és hozzád illik.

Samsung: Mit tudnak a tokjaink?

Minden tok, amit nálunk találsz garantáltan sokáig elkíséri majd a telefonod és téged. Hosszú ideig megtartja a konszolidált, vagy épp vibráló színvilágot, hogy olyan kiegészítőd lehessen amilyenre mindig vágytál. Pontosan illeszkedik majd a telefonra, nem csúszik ki belőle. Mindegyik tok olyan anyagokból készül, hogy védje is a telefonod, némelyik az egyszerűbb karcoktól óvja meg, mások direkt arra készültek, hogy az igazán nagy balesetek után is épen húzd elő a telefonod. Szinte minden tokból találsz egy csomó különböző mintát és színt, hogy kedvedre válogathass. Minden nyomott minta extra tartósra készül, nem kopik le egyhamar. Az elrendezés miatt sem kell aggódnod, telefonjainkhoz általában találsz többféle kialakítást, de mindegyiken pont ott lesznek a gomboknak való helyek, ahol kell. Nem spórolj az időddel, nyugodtan nézd át a választékot, hozz jó döntést, válaszd a hozzád legközelebb állót!

A márkáról - Samsung

A Samsungot márkát azt hiszem keveseknek kell bemutatni, a Világon, Európában, de Magyarországon is az eladott telefonok több, mint 30%-án ez a név szerepel. A Samsung szinte minden szegmenst lefed legalább kétféle telefontípussal, régebbi készülékeik is sokáig velünk maradnak, és az innovációk beemelésében is úttörőnek számít az Apple mellett, illetve lassanként úgy tűnik inkább helyett. A legtöbb Samsung telefon képes volt karakteres dizájnelemeket magára venni az egyre uniformizálódó fekete téglatestek világában, mindeközben „Samsungosan” kinézni, egy ismert, de megújuló formavilág alkalmazásával.