36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár

Realme X50 Pro 5G tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
 
Telefontok - PasteLOVE - peonies>

Telefontok - PasteLOVE - peonies

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - bézs Case>

Telefontok - Trendi - bézs Case

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Open Mind>

Telefontok - Trendi - Open Mind

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Wood Divat>

Telefontok - Trendi - Wood Divat

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Szia arany>

Telefontok - Trendi - Szia arany

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - lány Boss>

Telefontok - Trendi - lány Boss

3 790 Ft
/ raktáron

 

 
 
Telefontok - Virágok - peonies>

Telefontok - Virágok - peonies

3 790 Ft
/ raktáron

Realme X50 Pro 5G – elegáns, minőséges mobil tokok

A Realme X50 Pro 5G egy kiváló, modern készülék, melynek tulajdonosai minden bizonnyal szeretnék sokáig megőrizni a telefon szép, elegáns kialakítását. Ezért az etuo.hu webáruházban olyan csúcsminőségű telefon tokokról gondoskodtunk, melyek megbízható védelmet és precíz illeszkedést tesznek lehetővé. A Realme X50 Pro 5G telefont a tokok a számos fizikai sérülés mellett a porral, szennyeződésekkel szemben is védik. Korszerű kialakításuknak köszönhetően nagyszerű kiegészítői ennek a remek készülékmodellnek. A nagy gonddal, pontosan kialakított nyílás a tok hátoldalán lehetővé teszi a telefon kamerájának a zavartalan mindennapi használatát.

Gyönyörű, minőséges kialakítású tokok a Realme X50 Pro 5G telefonra

Az etuo.hu online áruházban az olyan, nemrég megjelent telefonokra is biztosítottunk tokokat, mint amilyen a Realme X50 Pro 5G. A tartozékok csúcsminőségű, rugalmas és tartós TPU szilikonból készülnek, mely nem deformálódik és nem sárgul meg vagy színeződik el. Ennek köszönhetően a telefon tok sokáig biztosítja a megfelelő védelmet és nyújt lehetőséget a kényelmes használatra. Kínálatunk populáris termékei a visszafogott kialakítású, átlátszó tokok, melyek a telefonra helyezve gyakorlatilag észrevehetetlenek, így nem módosítják a készülék kinézetét. Az átlátszó tokokat főleg azoknak a vásárlóknak javasoljuk, akik elsősorban a kinézete miatt döntöttek a Realme X50 Pro 5G modell mellett. Az átlátszó telefon tokok ugyan nem feltűnők, viszont ennek ellenére is biztosítják a megfelelő védelmet a sérülésekkel szemben.

Realme X50 Pro 5G – specifikáció

A Realme X50 Pro 5G egy kiváló készülék, mely 2020 márciusában került piacra. Az eszköz mérete 159 x 74,2 x 8,9 milliméter, súlya 205 gramm. A telefon Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban kapható. A kiváló Realme modell Android 10; realme UI 1.0 operációs rendszerrel működik. A gyártó az eszközbe nyolcmagos Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 (7 nm+) processzort szerelt. A kiváló telefon 128 / 256 GB belső tárhellyel rendelkezik, memóriakártya-nyílás azonban nem található rajta. A telefon RAM memóriája a verziótól függően 6, 8 vagy 12 GB.