Realme X50 5G tokok

A Realme X50 Pro 5G, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Realme X50 5G – kiváló, modellre szabott telefon tokok

A Realme X50 5G egy korszerű smartphone, mely a többi okostelefonhoz hasonlóan érzékeny a kopásra, karcolásokra. A Realme telefonmodellek megnevezése hasonló, ezért javasolt odafigyelni arra, hogy kifejezetten az X50 5G telefonmodellre való tokok között böngésszünk. Az etuo.hu webshopban többféle kiváló tartozék és telefon tok található az egyre populárisabb Realme telefonmodellekre. Ezek a telefon tokok úgy lettek kidolgozva, hogy hibátlanul illeszkedjenek a Realme X50 5G méretéhez, gombjaihoz, portjaihoz és kamerájához. A trendi tokok nem csak megbízható védelmet nyújtanak, de igazán divatos kiegészítők is, melyek modern kinézetet kölcsönöznek a telefonmodellnek.

Divatos, elsőrendű tokok a Realme X50 5G telefonra

A korszerű, csúcsminőségű tokokat úgy alakítják ki a gyártók, hogy azok ne zavarják a telefon mindennapos használatát. Ennek köszönhetően a tokok napjainkra a smartphone-ok elengedhetetlen tartozékaivá váltak. A webshopunkban megtalálható tokok hibátlanul illeszkednek az adott Realme telefonmodellre és megbízható védelmet nyújtanak a kisebb fizikai sérülésekkel, károkkal szemben. Az elsőrendű tokoknak köszönhetően a Realme X50 5G telefon sokáig újszerű marad, értéke pedig nem csökken jelentősen. Legpopulárisabb termékeink a szilikonból készült tokok, melyek elsőrendű termoplasztikus poliuretánból készülnek és divatos színekben vásárolhatók meg.

Realme X50 5G – specifikáció

A Realme X50 5G megjelenését 2020-ra jelentette be a gyártó. Az egyszerű, letisztult, visszafogott, mutatós kidolgozás az okostelefont minden korosztály számára vonzóvá teszi. A telefonon Android 10, Realme UI 1.0 OR található, mely lehetővé teszi a legtöbb korszerű alkalmazás zavartalan mindennapos használatát. A gyártó nyolcmagos Qualcomm SDM765 Snapdragon 765G (7 nm) chipsetet épített az okostelefonba, mely lehetővé teszi a telefon akadálymentes használatát. A fantasztikus okostelefon 5G konnektivitásának köszönhetően a videóhívások zavartalanok és tiszták lesznek, a mobil videók pedig azonnal betöltenek és nem akadoznak. Az okostelefont, mely zöld és ezüst árnyalatban érhető el, egy szép telefon tok segítségével könnyen a saját stílusukra tudják szabni a vásárlók. A telefonban nagy kapacitású, 4200 mAh-s Li-Po akkumulátor található.