Realme X3 SuperZoom tokok

Szűrők Collapse
Tok típusok 1
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Realme X3 SuperZoom – elsőrendű tokok, megbízható védelem

Webáruházunkra az olyan fiatal márkák telefonjaihoz is igyekszünk megfelelő védőtartozékokat biztosítani, mint amilyen a Realme. Ahhoz, hogy az eszköz sokáig funkcionális és újszerű maradjon, nagyon fontos, hogy megfelelő védőtokba legyen helyezve. A Realme X3 SuperZoom telefon tokok hibátlanul illeszkednek az okostelefonra, így nem zavarják a használatot azzal, hogy ide oda csúszkálnak az eszközön vagy lefedik a fontos elemeket. A csúcsminőségű anyagoknak köszönhetően, melyeket a gyártás során használnak, a tokok megbízható védelmet nyújtanak a mindennapos használat során fellépő karcolásokkal, kopással és más fizikai sérülésekkel szemben is. Az okostelefon tok megvehető a telefon beszerzése előtt, vagy közvetlenül az után is.

Gyönyörű kidolgozású tokok - Realme X3 SuperZoom

A korszerű telefonok rengeteg változást hoztak, de azt le sem tagadhatjuk, hogy jelentős mértékben megkönnyítik az életünket – nem csak a munka és az ügyintézés, hanem a szórakozás szempontjából is. Telefonunk segítésével emaileket küldhetünk, fizethetünk vele, kezelhetjük a közösségi profiljainkat, fotózhatunk és természetesen telefonálhatunk is. Azzal azonban, hogy folyamatosan magunknál tartjuk az okostelefont, a sérülések kockázatát is jelentősen növeljük, ezért tanácsos időben gondoskodni a megfelelő védelemről. A tokok óvjak az okostelefont az asztallappal való érintkezés során és rengeteg más, veszélyes helyzetben.

Realme X3 SuperZoom – specifikáció

Az Realme X3 SuperZoom okostelefon-modell 2020 júniusában jelent meg. Az eszköz elegáns, korszerű kidolgozású. Mérete 163,8 x 75,8 x 8,9 milliméter. Az okostelefon Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban vásárolható meg. A test és a képernyő aránya megközelítőleg 84,7 százalék, a felbontás pedig 1080 x 2400 pixel. Az okostelefon a memóriát illetően két változatban is elérhető: 128 GB belső tárhely és 8 GB RAM vagy 256 GB 12 GB RAM. A belső memória nem bővíthető tovább, ugyanis a telefonon nincs memóriakártya-nyílás. Az okostelefon kiváló kamerákkal, egy quad kamerával és egy fantasztikus, duál szelfikamerával is rendelkezik. Az oldalt található ujjlenyomat szenzor gondoskodik a biztonságról is.