Realme X2 Pro tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Realme X2 Pro – mobiltelefon tokok széles felhozatala

A Realme X2 Pro egy mutatós kidolgozású és hasznos okostelefon, azonban ez a mobil eszköz sem ellenáll a kopással és a karcolásokkal szemben – ezek az apró károk pedig sokat rontanak az okostelefon kinézetén és jelentősen csökkentik az értékét. Éppen ezért fontos, hogy a felhasználó közvetlenül a mobil eszköz megvásárlása után gondoskodjon a megfelelő védőtokról. Az etuo.hu webshop árukínálatában olyan elsőrendű tokok találhatók, melyek optimálisan illeszkednek a Realme X2 Pro mobil eszközre. Páratlanul gazdag árukínálatunknak köszönhetően minden vásárló találhat olyan tokot, mely megbízható védelmet biztosít az okostelefonnak és dekoratív kiegészítőként is megállja a helyét. A tokok óvjak a mobil eszközt az apróbb kopással és károkkal szemben, így a Realme X2 Pro sokáig újszerű marad.

Különböző stílusú, elsőrendű telefon tokok

Az okostelefon tokok elsődleges funkciója, hogy védelmet nyújtsanak az okostelefon számára a kopással és a mindennapi használat során fellépő karcolásokkal szemben, bizonyos esetekben azonban a tok akár komolyabb mechanikai károkat is meg tud akadályozni. Az árukínálatunkban rengeteg, elsőrendű és időtálló anyagból készült szilikon tokkal készültünk a Realme X2 Pro tulajdonosai számára. A mutatós, egyszínű tokok felfrissítik az okostelefon kinézetét és megbízható védelmet nyújtanak. Azok, akik a színesebb változatokat kedvelik, vektorgrafikákkal vagy fényképekkel ellátott tokjainkból is válogathatnak.

Realme X2 Pro – specifikáció

A Realme X2 Pro egy korszerű okostelefon, melyet az igazán mutatós, elegáns kidolgozás jellemez. Az okostelefon mérete 161 x 75,7 x 8,7 milliméter, súlya pedig 199 gramm. A magasabb árkategóriás modell érdekessége, hogy üveg elő- és hátlappal, valamint alumínium kerettel rendelkezik, így az egyik legjobb védelmet élvező okostelefon. Egy minőséges védőtok beszerzése azonban továbbra is fontos, hiszen a védelmet tovább erősíthetjük és a használat is sokkal praktikusabb lehet egy tokkal. Az okostelefonban nyolcmagos Qualcomm SM8150 Snapdragon 855+ (7 nm) chip található. Az okostelefon Android 9.0 (Pie) operációs rendszerrel működik, mely Android 10, realme UI operációs rendszerre frissíthető.