Telefontok Realme Pad Mini - Tok, hátlapok

Tablet Realme Pad 10.4, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Realme Pad Mini – védőtokok elképesztő választéka a Realme tabletokra

A Realme Pad Mini az egyre népszerűbb gyártó egyik elsőrangú, trendi mobil eszköze, melyre számos, kifejezetten erre a tablet-modellre legyártott tablet tokot biztosítottunk. A fantasztikus minőségű felhasznált anyagoknak köszönhetően a tokok sokáig használhatók és védelemmel látják el a nagyszerű tabletet a karcokkal, kopással, horzsolással szemben. A flexibilis, erős és hosszú élettartamú termoplasztikus poliuretánból, vagy rövidítve TPU-ból és elsőrangú környezetbarát bőrből legyártott tokok megvédik a táblagép házát a kisebb fizikai sérülések legtöbbjével szemben. A tokok nem csak effektíven védik a tabletet, hanem igazán esztétikus és király, jól mutató védőkiegészítők is. Aki az elegánsabb megoldásokra esküszik, választhat a szerény, egyszínű tokjaink közül is. A mintás, színes tokok vidámságot hoznak az unalmas hétköznapokba és könnyen a felhasználó stílusához igazíthatók. Tágas választékunkban az állat- és virágmintáktól kezdve a filmtémához kötött táblagép tokokon át, egészen az absztrakt mintákig bármi megtalálható. Azzal, hogy új öltözékbe bújtatjuk tabletunkat, kifejezhetjük az egyéniségünket és királlyá, esztétikussá változtathatjuk a mobil eszközünket.

Elsőrangú tokok a táblagép igazán masszív védelme érdekében

A mobil tokok és hátlapok használatának egyik fontos előnye, hogy megvédik a tabletet a külső sérülésekkel szemben, ennek köszönhetően pedig lehetségessé teszik, hogy annak értéke csak minimális mértékben csökkenjen. A tokok még a használt táblagépeknek is friss külsőt tudnak kölcsönözni, emellett pedig elrejtik a hosszú használatra utaló kopást és a megkarcolt hátoldalt is. A tok használatának további előnye, hogy lehetségessé teszi, hogy a későbbiekben, mikor eladásra kínáljuk régi tabletunkat, sokkal magasabb áron tudjuk értékesíteni, hiszen azokért a tabletokért, melyeket nem csúfítják a használat jelei, nagyobb összeget lehet elkérni. A tokokat érdemes már a Realme táblagép használatának első heteiben beszerezni, hogy még a legelső karcok is sikeresen elkerülhetők legyenek. A gyártás során használt anyagok magas minőségének köszönhetően a tokok igazán masszív, effektív védelmet képesek biztosítani a hétköznapi használat során keletkező apróbb külső és belső sérülésekkel szemben. Az egyszínű tokok felfrissítik a táblagép kinézetét, elsőrangú hatást keltenek és erős védelmet szavatolnak, míg a tarka tok-típusok vidámságot hoznak a felhasználó mindennapjaiba.

Elsőrendű tokok a Realme Pad Mini táblagép védelmére

Az univerzális tokokkal ellenben a dedikált táblagép tokoknak számos előnyük van, de az egyik legfontosabb, hogy nem fedik le a táblagép fontos részeit, így nem zavarják a mindennapos alkalmazást sem. Online áruházunk választékában olyan elsőrangú tokok is rendelkezésre állnak, melyek kifejezetten a Realme Pad Mini modellre lettek tervezve. Ennek köszönhetően hiánytalanul passzolnak a tabletra, a méretet tekintve is, illetve a táblagép komponensei számára kialakított nyílások, fülecskék tekintetében is. Napjaink tabletjai akár több éven át is elsőrangúan és zavartalanul működnek, értékük csak minimálisan csökken, állapotuk pedig maradéktalan lesz, de csak abban az esetben, ha megfelelő védőkiegészítőkkel vannak felvértezve. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy a táblagép tulajdonosa mielőbb megfelelő táblagép tokot biztosítson Realme tabletjára, mely effektíven fogja óvni a Realme Pad Mini modellt az elhasználódással, sérülésekkel és az apróbb karcokkal szemben. Az etuo.hu GSM védőkiegészítőket kínáló online áruházban olyan elsőrangú és erős táblagép tokokat biztosítottunk felhasználóinknak, melyek a Realme Pad Mini táblagép-modellre lettek megtervezve és előállítva, így lehetségessé teszik a maximális védelmet.

Realme Pad Mini – specifikáció

A Realme Pad Mini a gyártó 2022-es tabletjainak egyike. A táblagép mérete 211,8 x 124,5 x 7,6 milliméter, tömege pedig mindössze 372 gramm. A fantasztikus tabletra mindenképp javasolt választani egy fantasztikus táblagép tokot az etuo.hu tágas kínálatából. A táblagép Nano SIM verzióban szerezhető be. A tableton Android 11 operációs rendszer van, a hiánytalan működést pedig az octa-core Unisoc Tiger T616 (12 nm) chipset biztosítja. A táblagép 32 GB / 64 GB belső tárhellyel és 3 GB / 4 GB RAM-mal rendelkezik, a memória kibővítésének érdekében pedig támogatja a microSDXC kártyákat is, melyek osztott SIM nyílást használnak. A táblagép IPS LCD kijelzője 8,7 inch átlós méretű, képfelbontása pedig 800 x 1340 pixel. A tabletban Li-Po akku található, melynek kapacitása 6400 mAh. A Realme Pad Mini egy nagyszerű tablet, az árkategóriáját tekintve.