Realme Pad 10.4 tokok

Tablet Realme Pad Mini, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Realme Pad 10.4 – minőségi, modellre szabott tablet tokok

A Realme Pad 10.4 egy nemrég megjelent tablet, melynek beszerzését különösen azok a vevők számára javasoljuk, akik rajonganak a Realme modellekért és fontosnak tartják a megfelelő ár-érték arányt. Azt viszont ki kell emelni, hogy a Realme táblagépeket is fontos egy megfelelő tokkal ellátni, sőt – az etuo.hu-nál még a Realme Pad tablet-modellekre is gondoltunk, nem csak a legismertebb gyártók táblagépeire. Gazdag áruválasztékunkban rengeteg szédületes tartozék és tok található a közkedvelt Realme tablet típusokra, melyek úgy lettek kidolgozva, hogy teljes mértékben kompatibilisek legyenek a Realme Pad 10.4 tablettal és jól illeszkedjenek annak az elemeihez, kamerájához, méretéhez és portjaihoz. A tok amellett, hogy stabilan véd, klassz tartozék is. Éppen ezért annyira fontos, hogy tabletunkat megfelelő védőtartozékokkal lássuk el, így tartósan képes lesz majd megőrizni értékét és hibátlan kialakítását, valamint a kiváló felhasználói élményt is. Ha már régebb óta a birtokodban van a Realme Pad 10.4 tablet és már mutatja a használat jeleit, a kisebb karcokat és kopást is sikeresen el tudja rejteni egy aktuális tablet tok, emellett pedig új, friss külsőt is kölcsönöz már megszokott táblagépednek, melytől továbbra sem szeretnél megválni.

Minőségi tokokkal a karcok ellen

A tokok egyik fontos előnye, hogy jobb fogást biztosítanak a tabletoknak, így jelentős mértékben lecsökkentik annak az esélyét, hogy a vevőnek kicsúszik az aktuális készülék a markából. Amellett, hogy stabil védelmet tesznek lehetővé, a tokok egyedi és klassz védőtartozékok is, a csukható tokoknak pedig további előnye, hogy kártyatartó zsebekkel is rendelkeznek, így azok számára is kitűnő megoldást nyújtanak, akik a kártyás fizetést kedvelik – így még pénztárca sem kell! Felhozatalunk kedvelt termékei a könyvszerűen csukható tablet tokok, melyek termoplasztikus poliuretánból (rövidítve TPU) és ökö-bőrből vannak előállítva és klassz színekben kaphatók, aktuális lenyomatokkal. Az oldalra nyitható tokjaink védik a kijelzőt is, belsőjük pedig szilikonból készül és jó tartást biztosít.

Klassz, minőségi tokok a Realme Pad 10.4 tabletra

Egy jó tok védi az aktuális készüléket a karcoktól, kilöccsenő üdítőtől, chips-morzsáktól, kosztól és a kopástól, melyek akkor lépnek fel, ha más tárgyakkal együtt süllyesszük a készüléket a táskába. Az etuo.hu webshopban felsorakoztatott tokok egyik előnye, hogy maradéktalanul passzolnak az adott Realme tablet-modellre és stabil védelmet szavatálnak az apróbb fizikai hibákkal szemben. A minőségi anyagokból készült tablet tokok lehetségessé teszik, hogy a tablet kinézete és értéke ne csökkenjen nagy mértékben az idő múlásával. Az aktuális és kitűnő minőségű tokokat úgy alakítják ki a gyártóik, hogy azok ne zavarják a tablet hétköznapi használatát – a kialakított kivágásoknak köszönhetően a kamera és az egyéb részek is komfortosan használhatók, így a felhasználói élmény is hibátlan lesz. Ennek köszönhetően a tokok ma már a tabletok nélkülözhetetlen kiegészítőinek számítanak, melyeket érdemes már a tablet beszerzése után megrendelni, ugyanis így jelentős mértékben lecsökkenhető még a legapróbb sérülések veszélye is.

Realme Pad 10.4 – specifikáció

Azok a vevők, akik a Realme készülékeire esküsznek, imádják a Realme Pad 10.4 tablet modellt, mely a gyártó egyik legújabb modellje. Egy ilyen elsőrangú, aktuális készülék számára javasolt már a beszerzését követő napokban, vagy esetlegesen még az előtt megrendelni egy megfelelő tablet tokot. Az ultramodern készülék mérete 246,1 x 155,9 x 6,9 milliméter, tömege pedig 440 gramm. Az aktuális készülék Android 11 operációs rendszert futtat, működéséről pedig a Mediatek MT6769V/CU Helio G80 (12 nm) CPU gondoskodik. A tablet 32 GB / 64 GB / 128 GB belső tárhellyel és 3 GB / 4 GB / 6 GB RAM-mal érhető el. Micro SDXC nyílás is található rajta. A tablet IPS LCD kijelzőjének átlós mérete 10,4 hüvelyk, rezolúciója pedig 1200 x 2000 pixel. Ez a típus kitűnő azok a vevők számára, akik szórakozásra vásárolnak táblagépet, viszont ez a modell számos egyéb funkcióval is rendelkezik, ami miatt érdemes mellette döntenünk.