Realme Narzo 30A tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Realme Narzo 30A – okostelefon-tokok széles felhozatala

A Realme Narzo 30A egy, a gyártó korábbi modelljeihez képest kimondottan karakteres és modern kidolgozású, előnyös telefon, azonban ez a mobil készülék sem képes teljes ellenállást tanúsítani a horpadásokkal és a karcolódásokkal szemben – ezek az apró károk, sérülések pedig sokat rontanak a teló kinézetén és nagy mértékben lecsökkentik az értékét. Miért emeltük ki ezt külön? Mert a legtöbben az új telefon megvásárlását követően eladásra kínáljuk régi mobil készülékünket, a karcmentes, megőrzött mobil készülékeket pedig jóval magasabb áron tudjuk eladni, mint a használat számos árulkodó jelét viselő, kopott és összekarcolt készülékeket. Ez az egyik legfőbb oka annak, hogy ne habozz, hanem még ma rendeld meg a telefonodra tökéletesen illeszkedő védőtokot az etuo.hu kínálatából! Amennyiben a gyártó csomagol is tokot a mobil készülékkel, az legtöbbször egy gyengébb, alacsonyabb minőségű tartozék, melyet addig érdemes használni, amíg nem érkezik meg az új tok. Napjainkban a gyártók is egyre ritkábban csomagolnak tokot a telefonokhoz, a minél kisebb doboz és a könnyebb szállítás érdekében. Az etuo.hu szenzációs választékának köszönhetően minden látogatónk választhat olyan tokot, mely hatékony és tartós védelmet biztosít a mobiltelefonnak, és menő tartozékoként is megállja majd a helyét.

Különböző stílusú, csúcsminőségű okostelefon-tokok a Realme Narzo telefonokra is

Az etuo.hu online shop hatalmas választékában olyan magas minőségű telefon tokok érhetők el, melyek precízen passzolnak a Realme Narzo 30A telefonra, nem csak a méreteiket illetően, hanem a kivágásaik tekintetében is. Az okostelefon-tokok elsődleges funkciója, hogy védelmet biztosítsanak a teló számára a horpadásokkal, karcolódásokkal és a hétköznapi használat során jelentkező fizikai sérülésekkel szemben, adott esetekben azonban a tok akár a komolyabb fizikai károkat is meg tudja gátolni. A választékunkban számos csúcsminőségű és erős alapanyagokból gyártott telefontokkal készültünk vásárlóink számára a Realme Narzo 30A telefonra. A tokok fontos előnye, hogy megvédik a telefont a kisebb sérülésekkel, károkkal szemben, így a Narzo 30A hosszú ideig hibátlan kinézetű marad, és az értéke sem csökken jelentős mértékben. A széles választéknak köszönhetően bárki találhat a tetszésének megfelelő tokot. A monokróm tokok felfrissítik a teló kinézetét, elegáns hatást keltenek és erős védelmet képesek biztosítani. A számos témát felölelő grafikák a tokokon vidám, egyedi külsőt kölcsönöznek a telefonkészüléknek. Webáruházunkban fényképekkel dekorált telefon tokok is kaphatók, de még arra is lehetőséget biztosítottunk, hogy a látogató maga tervezze meg a tok motívumát.

A legmenőbb telefon tokok az új Realme modellekre

Az etuo.hu GSM tartozékokat kínáló online üzlet nem titkolt célja, hogy a lehető legtöbb teló és tablet modellre tudjon megfelelő tokokat és tartozékokat biztosítani. Korábban nehéz volt a mobil készülékre megfelelő védőtokot találni, a ritkább modellek esetében pedig különösen, választékról pedig gyakorlatilag nem is beszélhettünk. Napjainkban azonban, az online üzletek megjelenésének hála már a legtöbb modellre elérhetők a védőtartozékok, sőt, a vevőknek nem feltétlenül kell beérniük az egyszerű, fekete tokokkal. A menő tokok összhangba hozhatók a tulajdonosuk világnézetével vagy ruhatárával is, de akár a kedvenc sorozata vagy hobbija szerint is választhat magának tokot a vevő, tematikus gyűjteményeinknek köszönhetően.

Realme Narzo 30A – specifikáció

A Realme Narzo 30A egy modern telefon, aminek piacra kerülését izgatottan várták a brand rajongói. A letisztult, korszerű kialakítású teló méretei 164,5 x 75,