Realme Narzo 30 5G tokok

Tokok a Realme Narzo 30 5G


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Realme Narzo 30A, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Realme Narzo 30 5G – minőséges, modellre szabott telefon tokok

A Realme Narzo 30 5G egy nemrég megjelent telefon, melynek beszerzését különösen azok a vevők számára javasoljuk, akik rajonganak az új típusú mobiltelefonokért. Azt viszont ki kell emelni, hogy a Realme Narzo telefonokat is fontos egy megfelelő tokkal ellátni, sőt – az etuo.hu-nál pedig a Realme Narzo 30 5G telefon modellekre is gondoltunk, nem csak a nagy márkák okostelefonjaira. Árukínálatunkban nagyszámú lélegzetelállító kiegészítő és tok található a közkedvelt Redmi telefon típusokra, melyek úgy lettek kidolgozva, hogy teljes mértékben kompatibilisek legyenek a Realme Narzo 30 5G telefonnal és remekül illeszkedjenek annak az elemeihez, kamerájához, dimenzióihoz és portjaihoz. A tok amellett, hogy stabilan véd, menő kiegészítő is. Éppen ezért annyira fontos, hogy telefonunkat megfelelő védőtartozékokkal lássuk el, így sokáig meg tudja majd őrizni értékét és hibátlan kinézetét, valamint a fantasztikus felhasználói élményt. Ha már régebb óta a birtokodban van a Realme Narzo 30 5G telefon és már mutatja az alkalmazás jeleit, a kisebb karcokat és kopást is sikeresen el tudod majd rejteni egy korszerű és aktuális tokkal, emellett pedig új, friss külsőt is kölcsönözhetsz a megunt készülékednek, melytől nem szeretnél megválni.

Menő, minőséges tokok a Realme Narzo 30 5G telefonra

Egy remek tok védi a korszerű és aktuális mobil készüléket a karcoktól, kilöccsenő üdítőtől, ropi-darabkáktól, szennyeződéstől és a kopástól, melyek akkor lépnek fel, ha más tárgyakkal együtt süllyesszük a készüléket a zsebünkbe, táskánkba. Az etuo.hu webáruházban rendelkezésre álló tokok egyik előnye, hogy maradéktalanul illenek az adott Realme telefon modellre és stabil védelmet tesznek lehetővé az apróbb mechanikai hibákkal szemben. A korszerű és aktuális, fantasztikus minőségű telefon tokok nem zavarják a telefon hétköznapi alkalmazását, hiszen úgy lettek megtervezve és kialakítva, hogy a nyílások, kivágások és fülecskék jóvoltából a kamera és az egyéb elemek is komfortosan használhatók legyenek. Ennek jóvoltából a tokok ma már a telefonok nélkülözhetetlen tartozékainak számítanak, melyeket tanácsos már a telefon beszerzése után megrendelni, hiszen így jelentősen csökkenhető még a minimális sérülések veszélye is.

Minőséges tokokkal a karcok ellen

A tokok egyik fontos előnye, hogy jobb fogást biztosítanak a telefonoknak, így jelentősen lecsökkentik annak az esélyét, hogy a vevőnek kicsúszik a korszerű és aktuális mobil készülék a markából. Amellett, hogy stabil védelmet biztosítanak, a tokok egyedi és trendi védőtartozékok is, a csukható tokoknak pedig további előnye, hogy kártyatartó zsebekkel is rendelkeznek, így azok számára is fantasztikus megoldást kínálnak, akik a kártyás fizetést kedvelik – így még pénztárca sem kell! Felhozatalunk közkedvelt termékei a szilikonból gyártott telefon tokok, melyek termoplasztikus poliuretánból (rövidítve TPU) vannak előállítva és trendi színekben kaphatók, korszerű és aktuális lenyomatokkal. Az oldalra nyíló tokjaink minőségi öko-bőrből vannak előállítva, belsőjük pedig szilikonból készül és remek tartást biztosít.

Realme Narzo 30 5G – specifikáció

Azok a vevők, akik a Realme korszerű és aktuális mobil készülékeire esküsznek, imádják a Realme Narzo 30 5G telefon modellt, mely a gyártó egyik legújabb telefonja. Egy ilyen elsőrangú, korszerű és aktuális mobil készülék számára javasolt már a beszerzését követő napokban, vagy még az előtt megrendelni egy megfelelő telefon tokot. Az ultramodern, tenyérbe passzoló, korszerű és aktuális mobil készülék mérete 162,5 x 74,8 x 8,5 milliméter, tömege pedig 185 gramm. A korszerű és aktuális mobil készülék Android 11, Realme UI 2.0 operációs rendszert futtat, működéséről pedig a MediaTek MT6833 Dimensity 700 5G (7 nm) CPU gondoskodik. A telefon 64 GB vagy 128 GB belső tárhellyel és 4 GB vagy 6 GB RAM-mal érhető el. Micro SDXC nyílás is található rajta. A telefon IPS LCD képernyőjének átlós mérete 6,5 hüvelyk, rezolúciója pedig 1080 x 2400 pixel. Ez a típus fantasztikus azok a vevők számára, akik a kedvező árat és az átlag felhasználók igényeit bőven kielégítő funkciókat keresik egy okostelefonban, hiszen a Realme Narzo 30 5G modell mindezeknek a feltételeknek megfelel, sőt, számos extrája is van.