Realme GT Neo 2 tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Realme GT Neo 2 – hibátlan minőségű telefon tokok és hátlapok az etuo.hu árukínálatában

Miért tanácsos mindenképp ellátnod új Realme GT Neo 2 smartphone-odat egy minőséges telefon tokkal? Hol is kezdjük? Mivel a smartphone-unkat személyes és szakmai célokra is használjuk, gondoskodnunk kell arról, hogy a rajta lévő dokumentumok, fájlok, fotók, telefonszámok biztonságban legyenek. Egy minőséges smartphone toknak köszönhetően nyugodtan használhatjuk új Realme GT Neo 2 készülékünket. Egy smartphone tok azért számít kifejezetten jó megoldásnak, mert sokszorosan nagyobb költségektől képes megvédeni a vevőt, ugyanis megakadályozza, hogy a költséges, aktuális készülék komolyabb károsodást szenvedjen – legyen szó külső vagy belső sérülésekről. A legtöbb védőtok meg tudja gátolni a kopás, a karcok és a kopás fellépését az aktuális készülék hátoldalán és oldalain is. A karcok és a kopás, súrlódás mellett egy jó tok a naptól, a hőtől és a kosztól is védi az aktuális készüléket. A Realme GT Neo 2 smartphone tulajdonosai minden bizonnyal folyamatosan használni fogják majd kitűnő smartphone-jukat, ezzel viszont számos olyan külső befolyásnak teszik ki, melyek jelentős mértékben lerövidíthetik az élettartamát. A smartphone-tartozékokat árusító webshopunkban mindenki találhat olyan Realme GT Neo 2 smartphone tokot, mely minőséges anyagának köszönhetően tartósan és stabilan védi az eszközt.

Szenzációs Realme GT Neo2 telefon tokok és hátlapok az etuo.hu kínálatából

Az etuo.hu kínálatában felsorakoztatott minőséges védőtartozékok két funkciót töltenek be és mindkét feladatnak tökéletesen megfelelnek. Először is, védenek, méghozzá megbízhatóan! Mivel elismert gyártóktól származnak és nagyszerű minőségű anyagokból vannak legyártva, effektíven óvják a smartphone széleit, sarkait és hátlapját a karcolódásokkal és kopással szemben. A tokok második fontos jellemzője sok vevő számára még fontosabb – tagadhatatlan ugyanis, hogy a legtöbben a mintája és a modellje alapján választjuk ki smartphone-unk új “ruházatát”. Az etuo.hu smartphone-tartozékokat árusító webshop gazdag választéka lehetségessé teszi, hogy mindenki megtalálja a stílusához illő smartphone tokot. A legpopulárisabb TPU, azaz termoplasztikus poliuretán hátlapok mellett közkedveltek még az műbőrből gyártott, a fa burkolatú és a műanyagból gyártott tokok is. A választék miatt nem kell aggódnod, és ami még jobb, biztos lehetsz benne, hogy a Realme GT Neo 2 kategóriába tartozó tokok hibátlanul fognak passzolni az aktuális készülékedre!

Esztétikus és klassz telefon tokok és hátlapok a Realme GT Neo2 smartphone-modellre

A Realme smartphone-ok mellé a vevők általában nem kapnak smartphone tokot a gyártótól, hogy a csomag minél könnyebb és kisebb méretű legyen a szállítás miatt. Ha a csomagolás mégis tartalmazna smartphone tokot, egy olyan egyszerű kiegészítőről van szó, mely a használata első napjaiban “elsősegélyként” védi a smartphone-t, míg a tulajdonosa nem vásárol magának egy, a preferenciáinak megfelelő tartozékot. A Realme GT Neo 2 tokok számos típusban érhetők el – a vevők rengeteg színárnyalat, lenyomat, típus, anyag és stílus közül böngészhetnek, a tokok ugyanis nem csak számos jó jellemzővel vannak felvértezve, hanem rendkívül mutatósak is. A gyönyörű telefon tokoknak és hátlapoknak köszönhetően a smartphone-odat igazán klassz kiegészítővé alakíthatod. Akkor is jó megoldás lehet a tok, ha ráuntál egyébként hibátlanul működő smartphone-odra, hiszen teljesen új megjelenést kölcsönözhetsz vele kedvenc aktuális készülékednek, és még a pénztárcád is hálás lesz majd neked!

Realme GT Neo 2 – specifikáció

A Realme GT Neo2 egy kitűnő, esztétikus, mégis kedvező áron kapható smartphone az ismert gyártótól, melynek 2021-re bejelentett piacra dobását óriási várakozás övezte. A smartphone a Realme GT Neo felturbózott változata. Az aktuális smartphone Dual SIM (Nano SIM, dual stand by) változatban érhető el. A smartphone elsőrangú AMOLED kapacitív érintőképernyője 16 M színárnyalatot tud megjeleníteni. A kijelző átlója 6,62 hüvelyk, rezolúciója pedig 1080 x 2400 pixel. A smartphone képernyőjének nagy mérete miatt kiemelten érzékeny, ezért érdemes a védelmét megerősíteni egy minőséges szilikon vagy könyvszerűen csukható telefon tokkal a webshopunk kínálatából. A smartphone Android 11, Realme UI 2.0 operációs rendszerrel működik és nyolcmagos Qualcomm SM8250-AC Snapdragon 870 5G (7 nm) chipset van benne, mely lehetővé teszi a zavartalan használatot. Az aktuális készülékben nem kivehető Li-Po akku található, melynek kapacitása 5000 mAh.