CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Realme GT Explorer Master - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Realme GT Explorer Master – kiváló minőségű mobiltelefon tokok és hátlapok az etuo.hu árukínálatában

Miért tanácsos mindenképp ellátnod új Realme GT Explorer Master telefonodat egy minőséges mobiltelefon tokkal? Hol is kezdjük az okok felsorolását. Mivel a telefonunkat személyes és professzionális célokra is használjuk, gondoskodnunk kell arról, hogy a rajta lévő adatok biztonságban legyenek. Egy minőséges telefon toknak köszönhetően nyugodt lélekkel használhatjuk új Realme GT Explorer Master okostelefonunkat. A legtöbb védőtok képes meggátolni a kopás, a karcolások és a horzsolások fellépését az okostelefon hátlapján és oldalain is. A Realme GT Explorer Master telefon tulajdonosai minden bizonnyal folyamatosan használni fogják majd kiváló mobil telefonjukat, ezzel azonban számos olyan külső hatásnak teszik ki, melyek károsíthatják és kifejezetten rövidíthetik az élettartamát. Egy tok megvásárlása jó befektetés, hiszen kedvező összegért szerezhető be, és jelentősebb költségektől kímélheti meg a felhasználó költségvetését. Mivel a telefonok drága kütyük, érdemes őket megfelelő védelemmel ellátni.

Szenzációs Realme GT Explorer Master mobiltelefon-tokok és hátlapok az etuo.hu kínálatából

Az etuo.hu kínálatában elérhető minőséges védőkiegészítők két specifikációt töltenek be és mindkét feladatnak precízen helytállnak. Elsősorban védenek, méghozzá nem is akármilyen módon! Mivel elismert gyártóktól származnak és csúcsminőségű anyagokból készülnek, hatékonyan védik meg a telefon oldalait, sarkait és hátlapját a karcokkal és horzsolásokkal szemben. A tokok és hátlapok második fontos karakterisztikája sok tulajdonos számára még jelentősebb – tagadhatatlan ugyanis, a legtöbben a mintája és a stílusa alapján válasszuk ki telefonunk új “ruháját”. A legnépszerűbb TPU szilikon tokok és hátlapok mellett közkedveltek még a öko-bőrből gyártott, a fa burkolatú és a műanyagból készült tokok és hátlapok is. A választék miatt nem kell aggódnod, és ami a legjobb, biztos lehetsz benne, hogy a Realme GT Explorer Master kategóriába tartozó tokok és hátlapok precízen fognak passzolni az okostelefonodra!

Esztétikus és menő mobiltelefon tokok és hátlapok a Realme GT Explorer Master mobil eszközre

A Realme telefonok mellé ritkán jár tok, annak érdekében, hogy a csomagolás minél kisebb és könnyebb legyen. Ha a csomagolásban mégis lenne egy szilikonos hátlap, fontos tudni, hogy ez a legtöbb esetben egy alacsonyabb minőségű termék, mely arra lett előlátva, hogy védje a telefont, míg tulajdonosa nem szerez be hozzá egy komolyabb tokot. A Realme GT Explorer Master tokok és hátlapok számos verzióban érhetők el – a tulajdonosok rengeteg szín, lenyomat, típus, felhasznált anyag és stílus közül válogathatnak, a tokok és hátlapok ugyanis nem csak számos jó karakterisztikával vannak ellátva, hanem igencsak esztétikusak is. A gyönyörű mobiltelefon tokoknak és hátlapoknak köszönhetően a telefonodat igazi divatkiegészítővé alakíthatod. Akkor is jó megoldás lehet a tok, ha ráuntál egyébként jól funkcionáló telefonodra, hiszen teljesen új külsőt kölcsönözhetsz vele kedvenc okostelefonodnak, és még a pénztárcád is hálás lesz majd!

Realme GT Explorer Master – specifikáció

A Realme GT Explorer Master egy kiváló, trendi telefon az ismert gyártótól, melynek 2021 júliusára bejelentett piacra dobását nagy várakozás övezte. A modern telefon Dual SIM (Nano SIM / dual stand-by) verzióban vásárolható meg. A telefon lenyűgöző Super AMOLED kapacitív érintőkijelzője 16 M színárnyalatot tud megjeleníteni 103,6 négyzetcentiméteres felületén. A képernyő átlója 6,55 hüvelyk, rezolúciója pedig 1080 x 2400 pixel. A telefon nagy mérete miatt igencsak érzékeny, könnyen kieshet a tulajdonosa kezéből, ezért tanácsos a védelmét megerősíteni egy minőséges szilikon hátlappal vagy könyvszerűen csukható mobiltelefon-tokkal a webshopunk kínálatából. A telefon Android 11, Realme UI 2.0 operációs rendszerrel működik és nyolcmagos Qualcomm SM8250-AC Snapdragon 870 5G (7 nm) chipset van benne. Az okostelefonban nem kivehető Li-Po akku található, melynek kapacitása 4500 mAh, a Fast Charging 65 W funkciónak köszönhetően pedig 33 perc alatt éri el a 100 százalékos töltöttségi szintet. A telefon 128 GB vagy 256 GB belső memóriával vásárolható meg, míg a RAM memória verziótól függően 8 GB vagy 12 GB. A telefon tripla kamerájának felbontása 50 MP / 16 MP / 2 MP.