Realme GT 2 Pro 5G tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Realme GT 2 Pro 5G – smartphone tokok bőséges áruválasztéka az etuo.hu-nál

Egy mobil eszköz csak akkor tudja sokáig megőrizni újszerű kinézetét, ha óvatosan bánik vele a tulajdonosa és megfelelő védőkiegészítőkkel látja el, melyek képesek megakadályozni a külső károsodásokat. Ez természetesen a Realme GT 2 Pro 5G smartphone esetében sincs másként. Egy smartphone kiválasztása, megvásárlása időigényes feladat, amit legtöbben csak 2-3 évente végzünk. Az eszközt azonban napi szinten használjuk, így magától értetődik, hogy nagy mértékben ki lesz téve a külső károknak. A telefon tokok remek befektetésnek számítanak, hiszen viszonylag olcsón vásárolhatók meg, nekik köszönhetően azonban drága és időigényes javításoktól kímélhetjük meg eszközünket. Az etuo.hu online shopban többféle telefon tokot is kínálunk, melyek kiemelkedően magas minőségüknek köszönhetően óvjak a Realme telefont a karcoktól, elhasználódástól, külső károktól és a lerakódott porrétegtől. A csúcsteljesítményű telefon tok lehetővé teszi, hogy megvédjük az eszközt még abban az esetben is, ha a kulcsainkkal vagy más veszélyes tárgyakkal együtt kerül a hátizsákba. Azt viszont mindenképp ki kell emelni, hogy egy tok nem csak funkcionális tartozék, hanem menő és trendi kiegészítő is.

Tartós, csúcsteljesítményű és trendi tokok a Realme GT 2 Pro 5G telefonra

Az etuo.hu webáruházban az ügyfelek színvonalas telefon tokokat is találhatnak, melyek folyamatos és masszív védelmet nyújtanak a Realme GT 2 Pro 5G modell számára. Ügyfeleink számos különböző tok-modell közül választhatnak. Az oldalra nyitható tokok elsődleges előnye, hogy nem csak a telefon hátlapját, hanem a képernyőt is védik a karcokkal szemben. Éppen ezért, a smartphone-ok esetében a könyvként csukható telefon tokok nyújtják a legmegbízhatóbb védelmet. A kínálatunkban található tokok magas színvonalú műbőrből készülnek, a belső részük pedig elasztikus és kiemelkedő karakterisztikákkal rendelkező, úgynevezett TPU - termoplasztikus poliuretán szilikonból van előállítva. A csukható tokok menő, szép kialakítású nyomtatott mintákkal, grafikákkal vagy fotókkal vannak díszítve. A lenyomat magas színvonalú, korszerű nyomdászati módszerekkel készül, ennek köszönhetően pedig ellenáll a karcokkal és a halványulással szemben is. Az óriási minta- és színválasztéknak köszönhetően minden ügyfelünk rátalálhat arra a hibátlan tokra, mely minden tekintetben megfelel az igényeinek. A tok teljes mértékben új külsőt képes kölcsönözni az eszköznek, kinézete pedig a felhasználó stílusa, öltözködése vagy hobbijai alapján is választható.

Fantasztikus Realme GT 2 Pro 5G telefon tokok az etuo.hu-nál

A telefon tokok dupla funkciót látnak el. Amellett, hogy hasznosak és komoly védelmet biztosítanak az eszköznek a lerakódó porréteggel és a kisebb károkkal szemben, menő kiegészítőként is megállják a helyüket. Korábban a vevők örültek, ha egyáltalán találni tudtak megfelelő tokot az eszközükre. Napjainkban azonban a hatalmas áruválasztéknak köszönhetően minden modellre található telefon tok, sőt, még a színek, minták választéka is lélegzetelállítóan nagy, így mindenki kedvére böngészhet. A hatalmas választék lehetővé teszi, hogy ízlésének megfelelő tokot válasszon a vásárló, legyen szó a tartozék színéről, vagy mintájáról, mely tükrözi a tulajdonos személyiségét vagy kedvenc hobbiját. Egy minőséges telefon tok akár ajándékként is megfelelő lehet, mellyel meglephetjük szeretteinket.

Realme GT 2 Pro 5G – specifikáció

A Realme GT 2 Pro 5G egy remek smartphone, mely mindenre képes, amit egy ilyen, magasabb árkategóriás eszköztől elvárnak az ügyfelek – joggal, tesszük hozzá. Dimenziója 163,2 x 74,7 x 8,2 mm, és mindössze 189 /199 grammos. A Realme smartphone Nano SIM, dual stand-by nyílással érhető el. A 6,7 inches LTPO2 AMOLED, HDR10+, 1400 nits (peak) kapacitív érintőképernyő 1 B színárnyalat megjelenítésére képes. A smartphone képernyőjének képfelbontása 1440 x 3216 pixel. A telefon a Realme modellekre jellemző Android 12, Realme UI 3.0 OR-t futtatja és octa-core Qualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen 1 (4 nm) chippel van felszerelve. A smartphone nagyszerű, első és hátsó kamerával van kiegészítve, az első szelfikamera 32 MP-es, míg a fő kamera rezolúciója 50 MP / 50 MP / 3 MP. Az eszköz nem eltávolítható, Li-Po 5000 mAh kapacitású akkumulátorral van felszerelve, mely támogatja a Fast charging 65 W lehetőséget is.