Realme C35 tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Realme C35 – mobiltokok bőséges felhozatala

Az etuo.hu webshop felhozatalában olyan színvonalas, smartphone-t védő tokok között böngészhet a látogató, amelyek problémamentesen passzolnak a Realme C35 smartphone-ra, nem csak a méretüket illetően, hanem a speciálisan kialakított nyílásaik, kivágásaik tekintetében is. A telefon tokok megvédik a telefont a kopással, karcolásokkal és a nap mint napos használat során fellépő külső és belső károsodásokkal szemben. A széleskörű felhozatalunkban nagyszámú színvonalas és erős alapanyagokból gyártott smartphone-tokkal készültünk klienseink számára a Realme C35 smartphone-ra. A telefon tokok és hátlapok feladata, hogy megvédjék a smartphone-t a kevésbé komoly károsodásokkal, sérülésekkel szemben, így a Realme C35 jó sokáig újszerű kinézetű marad, és az értéke sem csökken jelentős mértékben. A jól megválasztott tok teljesen új külsőt fog kölcsönözni a smartphone-nak, és a smartphone modell, valamint az ügyfél stílusa vagy kedvenc időtöltése alapján is kiválasztható. Azzal, hogy új “viseletbe” bújtatjuk a smartphone-unkat, kifejezhetjük a saját stílusunkat és menővé, egyedivé varázsolhatjuk a Realme mobil eszközünket.

Különböző stílusú, színvonalas mobiltokok

A Realme C35 egy trendi, szép kidolgozású és előnyös smartphone a gyártó friss kínálatából, azonban természetesen ez a smartphone sem képes ellenállást mutatni a karcolásokkal és a kopással szemben, ezek az apró szépséghibák pedig jelentősen lecsökkentik az értékét és sokat rontanak a smartphone külalakján. Miért hangsúlyoztuk ki az érték lecsökkenését? Azért, mert a legtöbben a régi mobil eszközt eladásra kínálják, miután vásárolnak egy újabb típust. A karcolásoktól mentes, jól megőrzött mobil eszközeket pedig sokkal magasabb áron lehet eladni, mint a kopott és összekarcolt, nem megőrzött smartphone-okat. Hogy tudjuk megóvni a smartphone-unkat a külső hatásoktól? Úgy, hogy közvetlenül a Realme C35 megvásárlása után megrendeljük az ideális telefon tokot, mely passzolni fog rá. Ha már biztosak vagyunk abban, melyik smartphone modellt választjuk, akár egy lépéssel előrébb is mehetünk, és még a smartphone megvétele előtt is megrendelhetjük a tokot! Ugyan sok modell mellé jár tok is, az legtöbbször egy alacsony színvonalú termék, melynek funkciója, hogy a használata első napjaiban védje a smartphone-t, amíg nem szerzünk hozzá egy komolyabb, erősebb telefon tokot.

A legmenőbb, smartphone-t védő tokok az új Realme smartphone modellekre

Az etuo.hu online áruház egyik legfőbb céljának tartja, hogy a lehető legtöbb telefon- és táblagép-típusra tudjon védőtokokat biztosítani széles felhozatalában. Régebben nem volt könnyű feladat megfelelő tokot venni a mobiltelefonokra, főleg akkor, ha egy szokatlanabb modellünk volt. Napjainkban viszont – főleg a webshopok hódításának köszönhetően – már a legtöbb smartphone modellre találhatók különböző kiegészítők, sőt, a klienseknek nem feltétlenül kell beérniük a hagyományos, fekete telefon tokokkal, akkor sem, ha kevésbé ismert smartphone-modelljük van. Az etuo.hu online áruház több színben, sőt, nagyszámú fotóval, vektorrajzzal, mintával díszített, menő tokot is biztosít az olyan, kevésbé ismert modellekre is, mint a Realme smartphone-ok. A trendi telefon tokok kombinálhatók az ügyfél öltözködési stílusával, pénztárcájával, táskájával, de akár a stílusához, egyéniségéhez is illeszthetők. A tematikus gyűjteményeknek köszönhetően kedvenc filmsorozatunk, állatunk, virágunk, ételünk, italunk szerint is választhatunk tokot.

Realme C35 – specifikáció

A Realme C35 egy trendi smartphone, melynek februári piacra kerülését izgatottan várták a márka rajongói. A letisztult, menő kialakítású telefon mérete 164,4 x 75,6 x 8,1 milliméter. A smartphone üveg előlappal és műanyag hátlappal rendelkezik, ennek ellenére azonban érdemes tokkal védeni. A mobil eszköz az Android 11, Realme UI 2.0 operációs rendszert futtatja. A mobil eszköz három változatban érhető el: 64 GB 4 GB RAM, 64 GB 6 GB RAM és 128 GB 4 GB RAM. A smartphone-ban Unisoc Tiger T616 (12 nm) chipset van. Az 5000 mAh kapacitással bíró Li-Po elem hosszantartó, problémamentes használatot tesz lehetővé. Az IPS LCD képernyő képrezolúciója 1080 x 2408 pixel, átlós mérete pedig 6,6 inch. A képernyő 401 ppi denzitású, 104,4 négyzetcentiméter felületű és Panda Glass védelemmel van ellátva. A fő kamera tripla rendszerű, 50 MP / 2 MP / 0.3 MP felbontással, míg az első kamera 8 MP-es, HDR.