Realme C33 tokok

Szűrők Collapse
Tok típusok 1
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Realme C33 – mobiltokok bőséges felhozatala

Az etuo.hu webshop választékában olyan nívós, telót védő tokok között böngészhet a látogató, amelyek gond nélkül passzolnak a Realme C33 telóra, nem csak a méretüket illetően, hanem a speciálisan kialakított nyílásaik, kivágásaik tekintetében is. A mobil tokok megvédik a mobilt az elhasználódással, karcokkal és a nap mint napos alkalmazás során fellépő külső és belső károsodásokkal szemben. A fantasztikus felhozatalunkban nagyszámú nívós és masszív alapanyagokból gyártott telótokkal készültünk klienseink számára a Realme C33 telóra. A mobil tokok és hátlapok feladata, hogy megvédjék a telót a kevésbé komoly károsodásokkal, sérülésekkel szemben, így a Realme C33 jó sokáig modern kinézetű marad, és az értéke sem csökken jelentős mértékben. A jól megválasztott tok teljesen új külsőt fog kölcsönözni a telónak, és a teló modell, valamint az ügyfél stílusa vagy kedvenc időtöltése alapján is kiválasztható. Azzal, hogy új “viseletbe” bújtatjuk a telónkat, kifejezhetjük a saját stílusunkat és menővé, egyedivé varázsolhatjuk a Realme eszközünket.

Különböző stílusú, nívós mobiltokok

A Realme C33 egy trendi, szép kialakítású és előnyös teló a gyártó friss kínálatából, azonban természetesen ez a teló sem képes ellenállást mutatni a karcokkal és az elhasználódással szemben, ezek az apró szépséghibák pedig jelentősen lecsökkentik az értékét és sokat rontanak a teló külalakján. Miért hangsúlyoztuk ki ezt? Azért, mert a legtöbben a régi eszközt eladásra kínálják, miután vásárolnak egy újabb típust. A karcoktól mentes, jól megőrzött eszközöket pedig sokkal magasabb áron lehet eladni, mint a kopott és összekarcolt, nem megőrzött telókat. Hogy tudjuk megóvni a telónkat a külső hatásoktól? Úgy, hogy közvetlenül a Realme C33 megvásárlása után megrendeljük az ideális mobil tokot, mely passzolni fog rá. Ha már biztosak vagyunk abban, melyik teló modellt választjuk, akár egy lépéssel előrébb is mehetünk, és még a teló megvétele előtt is megrendelhetjük a tokot! Ugyan sok modell mellé jár tok is, az legtöbbször egy alacsony színvonalú termék, melynek funkciója, hogy az alkalmazása első napjaiban védje a telót, amíg nem szerzünk hozzá egy komolyabb, masszívabb mobil tokot.

A legmenőbb, telót védő tokok az új Realme teló modellekre

Az etuo.hu webshop egyik legfőbb céljának tartja, hogy a lehető legtöbb mobil és tablet-típusra tudjon tokokat biztosítani széles választékában. Régebben nem volt könnyű feladat megfelelő tokot venni a mobilokra, főleg akkor, ha egy szokatlanabb modellünk volt. Napjainkban viszont – főleg a webshopok hódításának köszönhetően – már a legtöbb teló modellre találhatók különböző tartozékok, sőt, a klienseknek nem feltétlenül kell beérniük a hagyományos, fekete mobil tokokkal, akkor sem, ha kevésbé ismert telómodelljük van. Az etuo.hu webshop több színben, sőt, nagyszámú fotóval, vektorrajzzal, mintával díszített, menő tokot is biztosít az olyan, kevésbé ismert modellekre is, mint a Realme telók. A trendi mobil tokok kombinálhatók az ügyfél öltözködési stílusával, pénztárcájával, táskájával, de akár a stílusához, egyéniségéhez is illeszthetők. A tematikus szériáknak köszönhetően kedvenc filmsorozatunk, állatunk, virágunk, ételünk, italunk szerint is választhatunk tokot.

Realme C33 – specifikáció

A Realme C33 egy trendi teló, melynek szeptemberi piacra kerülését izgatottan várták a márka rajongói. A letisztult, menő kialakítású mobil mérete 164,2 x 75,7 x 8,3 milliméter. A teló üveg előlappal és műanyag hátoldallal rendelkezik, ennek ellenére azonban érdemes tokkal védeni. Az eszköz az Android 12, Realme UI S operációs rendszert futtatja. Az eszköz három változatban érhető el: 32 GB 3 GB RAM, 64 GB 4 GB RAM és 128 GB 4 GB RAM. A telóban Unisoc Tiger T612 (12 nm) chipset van. Az 5000 mAh kapacitással bíró Li-Po elem hosszas, gond nélküli alkalmazást tesz lehetségessé. Az IPS LCD kijelző képrezolúciója 720 x 1600 pixel, átlós mérete pedig 6,5 inch. A kijelző 270 ppi denzitású, valamint 102,0 négyzetcentiméter felületű. A fő kamera duál rendszerű, 50 MP / 0.3 MP felbontással, míg az első kamera 5 MP-es, HDR.