Realme C3 tokok

Szűrők Collapse
Tok típusok 1
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Realme C3 – elsőrendű telefon tokok nagy választéka

A Realme C3 egy pazar okostelefon, mely 2020 februárjában jelent meg. Az etuo.hu online bolt bőséges választékában rengeteg tok található, melyek megfelelően óvjak ezt a praktikus, modern kidolgozású kis eszközt. Sok vásárló még az okostelefon kézhez kapása előtt megrendeli a tokot, hiszen így még a legkisebb károsodások is elkerülhetők. A védőtokok elsődleges feladata, hogy megvédjék a mobil eszközt a fizikai károsodásokkal szemben, tokjaink azonban nem csak praktikusak, hanem igazán dekoratív kiegészítők is.

Fantasztikus minőség, lenyűgöző stílus – Realme C3 telefon tokok

Az etuo.hu online boltban található telefontartozékokat a magas minőség és tartósság jellemzi. A Realme C3 telefonra készült tokok elsőrendű anyagokból készülnek, melyek ellenállnak az elhasználódással, karcolásokkal, ütésekkel és más fizikai károsodásokkal szemben is. A választékunkban található tokok mindenki stílusának megfelelnek. Az egyszínű tokok előnye, hogy elegánsak, mutatósak és szinte bármilyen öltözékhez szépen illenek. A tokok hibátlanul illeszkednek az adott telefonmodellre, így nem csúsznak le a mobil eszközről, jól tapadnak és kellemes fogásúak. A Realme C3 telefon tokokon olyan, pontosan kialakított nyílások találhatók, melyek lehetővé teszik, hogy az okostelefon komponenseit, valamint a töltő vagy fülhallgató csatlakozóit zavartalanul tudja használni a felhasználó, anélkül, hogy el kellene távolítania a tokot.

Realme C3 – specifikáció

A Realme C3 egy fantasztikus okostelefon, melyet a megszokott, modern kidolgozás jellemez. A Realme C3 2020 februárjában került piacra. A praktikus telefon mérete 164,4 x 75 x 9 milliméter, súlya pedig 195 gramm. A modell Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban kapható. Az okostelefonon Android 10, realme UI 1.0 operációs rendszer fut, a zavartalan működést pedig a nyolcmagos Mediatek Helio G70 (12 nm) processzor biztosítja. A memóriát tekintve a telefon négy különböző változatban is elérhető: 32 GB 2 GB RAM, 32 GB 3 GB RAM, 64 GB 4 GB RAM, 64 GB 3 GB RAM. Azok a felhasználók, akiknek még több tárhelyre van szüksége, microSDXC kártyával tudják ezt biztosítani.