Realme C25Y tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Realme C25Y – telefon tokok bőséges kínálata a Realme okostelefonokra

Webáruházunk választékában olyan magas színvonalú védőtokok is elérhetők, amelyek kifejezetten a Realme C25Y modellre lettek megalkotva. Ennek köszönhetően tökéletesen illenek az okostelefonra, a méret tekintetében is, illetve az okostelefon részei számára kialakított rések és fülecskék tekintetében is. Az univerzális védőtokokkal szemben a dedikált védőtokoknak számos előnyük van, például az, hogy nem fedik le az okostelefon fontos részeit, így nem zavarják a mindennapos használatot. Napjaink smartphone-jai akár több éven át is remekül és zavartalanul funkcionálnak, értékük csak minimálisan csökken, állapotuk pedig jó sokáig újszerű marad, de csak akkor, ha megfelelő védőkiegészítőkkel vannak óvva. Éppen ezért fontos, hogy az okostelefon tulajdonosa mielőbb megfelelő tokot biztosítson Realme okostelefonjára, mely hatékonyan fogja óvni a Realme C25Y modellt a súrlódással, sérülésekkel és az apróbb karcokkal szemben. Az etuo.hu GSM kiegészítőket kínáló webáruházban olyan magas színvonalú és erős, okostelefont védő tokokat biztosítottunk vásárlóinknak, amelyek a Realme C25Y smartphone-modellre lettek gyártva, így lehetővé teszik a maximális védelmet és a zavartalan használatot is.

Elsőrendű védőtokok a Realme C25Y okostelefon védelmére

A Realme C25Y az ismert gyártó egyik új mobil készüléke, melyre számos, kifejezetten erre az okostelefon modellre gyártott tokot biztosítottunk. A magas színvonalú felhasznált anyagoknak köszönhetően a védőtokok jó sokáig használhatók és védelemmel látják el a kitűnő okostelefont a karcolásokkal, kopással, horzsolással szemben. Az elasztikus, erős és hosszú élettartamú termoplasztikus poliuretánból, azaz rövidítve TPU-ból gyártott szilikon védőtokok megvédik a smartphone házát a kisebb külső sérülések legtöbbjével szemben. A védőtokok nem csak hatékonyan védik az okostelefont, hanem igazán stílusos és trendi, esztétikus tartozékok is. Az egyszínű védőtokok előnye, hogy nem változtatják meg jelentősen a smartphone kinézetét, mégis stílusos külsőt adnak neki. A mintás védőtokok vidámságot csempésznek a szürke hétköznapokba és könnyen a vásárló stílusára szabhatók. Kínálatunkban az állat- és virágmintákon keresztül a tematikus, okostelefont védő tokokon át, egészen az absztrakt mintákig sok minden megtalálható. Azzal, hogy új ruhába bújtatjuk okostelefonunkat, kifejezhetjük az egyéniségünket és trendivé, stílusossá varázsolhatjuk a Realme telefont.

Színvonalas védőtokok az okostelefon hosszantartó védelmére

Az okostelefont védő tokok használatának egyik fontos előnye, hogy megvédik az okostelefont a külső sérülésekkel szemben, ennek köszönhetően pedig lehetővé teszik azt is, hogy annak az értéke a csak kis mértékben csökkenjen. A védőtokok még a régebbi, használt telóknak is friss külsőt tudnak kölcsönözni és elrejtik a hosszantartó használatra utaló, árulkodó horzsolásokat és a megkopott hátlapot. A tok használatának további előnye, hogy a későbbiekben, mikor eladásra kínáljuk régi okostelefonunkat, sokkal magasabb áron tudjuk majd értékesíteni. Ez azért van, mert azokért a modellekért, amelyeket nem fedik a használat jelei, nagyobb árat lehet elkérni. A védőtokokat ezért érdemes már a Realme okostelefon használatának első heteiben megvásárolni, hogy még a legelső karcolások is sikeresen kiküszöbölhetők legyenek. A gyártás során használt anyagok magas minőségének köszönhetően a védőtokok hosszantartó, hatékony védelmet fognak biztosítani a mindennapos használat során fellépő apróbb külső fizikai sérülésekkel szemben. Az egyszínű védőtokok felfrissítik az okostelefon külsőjét, dekoratív hatást keltenek és erős védelmet nyújtanak, míg a tarka modellek vidámságot csempésznek a felhasználó hétköznapjaiba.

Realme C25Y – specifikáció

A Realme C25Y a gyártó 2021-es smartphone-jainak egyike. A smartphone mérete 164,5 x 76 x 9,1 milliméter, tömege pedig mindössze 200 gramm. A műanyag hátlappal és kerettel, valamint üveg előlappal rendelkező okostelefonra mindenképp javasolt beszerezni egy kiváló okostelefon tokot az etuo.hu gazdag választékából. Az okostelefon Dual SIM (Nano SIM / dual stand-by) verzióban vásárolható meg. Az okostelefonon Android 11, Realme UI R operációs rendszer van, a hiánytalan működést pedig az octa-core Unisoc T610 (12 nm) CPU biztosítja. Az okostelefon 64 GB / 128 GB belső tárhellyel és 4 GB RAM-mal rendelkezik, a memória bővítésére pedig támogatja a microSDXC kártyákat is. Az okostelefon IPS LCD kijelzője 6,5 inch átlós méretű, képfelbontása pedig 720 x 1600 pixel. Az okostelefonban Li-Po akkumulátor található, melynek kapacitása 5000 mAh.