Telefontok Realme C21Y - Tok, hátlapok

A Realme C21, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Realme C21Y – mobiltelefon hátlapok és tokok széles választéka

Az etuo.hu GSM védőkiegészítőket árusító webáruház célja, hogy a lehető legtöbb telefon és táblagép modellre tudjon megfelelő tokokat és hátlapokat, valamint egyéb védőkiegészítőket biztosítani a látogatói számára. Régebben nem volt könnyű az okostelefonra megfelelő telefon tokot találni – az első okostelefonok piacra kerülésekor, valamint a régi mobiltelefonok korszakában a telefonok nagy részének esetében nehéz volt megfelelő tokot találni, a választék pedig kicsi volt – leggyakrabban csak egyszerű, fekete tokok álltak a rendlkezésünkre. Manapság viszont, a webáruházak megjelenésének hála már a legtöbb telefonmodellre választhatunk a védőkiegészítők közül, sőt, a vevőknek nem feltétlenül kell beérniük a megszokott, fekete tokokkal és hátlapokkal. A divatos hátlapok és tokok összhangba hozhatók a vásárló öltözködési stílusával, ruháival is, de akár a kedvenc filmsorozata vagy hobbija szerint is választhat magának telefon tokot a tematikus kollekcióinknak köszönhetően a vevő.

Különböző stílusú, csúcsminőségű telefon hátlapok és tokok a Realme telefonokra is

Az etuo.hu webáruház szerteágazó választékában olyan kiemelkedően magas minőségű telefon hátlapok és tokok érhetők el, melyek pontosan passzolnak a Realme C21Y telefonra, nem csak a dimenziójukat és kialakításukat illetően, hanem a nyílásaik, zsebecskéik tekintetében is. A mobiltelefon hátlapok és tokok elsődleges funkciója, hogy védelmet biztosítsanak a telefon számára a súrlódással, karcokkal és a hétköznapi alkalmazás során megjelenő kisebb vagy komolyabb sérülésekkel szemben, adott esetekben azonban a tok akár a komolyabb, belső mechanikai sérüléseket is képes megakadályozni. A választékunkban számos csúcsminőségű és masszív anyagokból előállított mobiltelefon-tokkal készültünk vevőink számára a Realme C21Y telefonra. A hátlapok és tokok fontos előnye, hogy óvják a telefont a kisebb vagy komolyabb sérülésekkel, károsodásokkal szemben, így a C21Y modell hosszabb ideig tökéletes kinézetű marad, és az értéke sem csökken akkora mértékben. Az egyszínű hátlapok és tokok feldobják a telefon kinézetét, trendi hatást keltenek és masszív védelmet képesek biztosítani. Szerteágazó kínálatunknak hála minden vevőnk megtalálja majd azt a tokot, ami megfelel a tetszésének!

A legdivatosabb mobiltelefon-hátlapok és tokok az új Realme telefonokra

A Realme C21Y egy a gyártó felkapott és trendi kidolgozású és számos jó specifikációval ellátott telefonjai közül, azonban ez az okostelefon sem tud teljes ellenállást tanúsítani a horzsolások és a karcok ellen – ezek az apró károk, sérülések pedig jelentősen rontanak a telefon kinézetén és nagy mértékben lecsökkentik az értékét. Miért fontos ezt hangsúlyozni? Azért, mert sokan próbáljuk eladni régi telefonunkat, mikor választunk magunkak egy újat. A jól megvigyázott, sérülésmentes modellek több pénzt hoznak a költségvetésbe. Éppen ezért annyira jelentős, hogy a vevő már a telefon megvásárlása utáni napokban megvásárolja a megfelelő telefon tokot – sőt, ha már biztos abban, melyik modellt választja majd, akár még a telefon kézhez kapása előtt is megrendelheti a tokot az etuo.hu webshopból, hiszen dedikált modellekkel készültünk! Amennyiben a gyártói csomagolásban van is tok, az legtöbbször egy gyenge minőségű kiegészítő, mely arra szolgál, hogy megvédje a telefont a használat első napjaiban.

Realme C21Y – specifikáció

A Realme C21Y egy korszerű okostelefon, melynek 2021-es júniusi piacra kerülését nagy izgalommal várták a márka rajongói. A letisztult, trendi kidolgozású telefon dimenziói 164,5 x 76 x 9,1 milliméter, tömege pedig mindössze 200 gramm. A telefon Dual SIM (Nano-SIM valamint dual stand-by) SIM-nyílással kapható. Az eszköz a telefon 2021-es júniusi piacra kerülésének pillanatában legkorszerűbbnek számító Android 10/ Android 11 (piacfüggő) operációs rendszert futtatja. Az okostelefon 3 GB vagy 4 GB RAM-mal rendelkezik és 32 GB / 64 GB belső memóriát állít a vásárló rendelkezésére, verziótól függően, microSDXC kártyanyílás pedig szintén található rajta, így a memória tovább bővíthető, szükség szerint. A telefonban nyolcmagos Unisoc T610 (12 nm) chipset van. Az 5000 mAh kapacitású Li-Po akku hosszantartó alkalmazást tesz lehetővé, emellett pedig Reverse charging opcióval is rendelkezik. Az IPS LCD kijelző 16 M színárnyalatot tud megjeleníteni, rezolúciója 720 x 1600 pixel, átlós mérete pedig 6,5 inch.