Telefontok Realme C21 - Tok, hátlapok

A Realme C21Y, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Realme C21 – okostelefon tokok választékos kínálata az etuo.hu-nál

Egy mobil készülék csak abban az esetben képes sokáig megőrizni hibátlan külalakját, ha figyelmesen bánik vele a vevő és olyan kiegészítő tartozékokkal látja el, melyek képesek megvédeni a mobil készüléket a külső fizikai károktól. Ez természetesen a Realme C21 telefon esetében sincs másként. Mobil készüléket nem veszünk túl gyakran, azonban napi szinten használjuk, így természetes, hogy több külső fizikai sérülésnek, veszélynek lesz kitéve. Ennek fényében az okostelefon-tokok kitűnő befektetésnek számítanak, hiszen relatív olcsón tudjuk őket megvásárolni, használatukkal pedig költséges és időigényes javításoktól kímélhetjük meg a telefont (és a pénztárcánkat is). Az etuo.hu telefontartozékokat kínáló webshopban a különféle kiegészítő tartozékok mellett nagy számú smartphone tokot is kínálunk, melyek csúcsminőségüknek köszönhetően sikeresen megóvják a Realme C21 telefont a karcoktól, horzsolásoktól, külső sérülésektől és a lerakódott portól, szennyeződésektől is. A kitűnő minőségű tok lehetővé teszi, hogy óvjuk a telefont még akkor is, ha a kocsikulcsokkal vagy más éles, veszélyes tárgyakkal együtt kerül a hátizsákunkba vagy a zsebbe. Egy mobiltok nem csak előnyös kiegészítő, hanem pazar és trendi tartozék is!

Megbízható, kitűnő minőségű és trendi tokok a Realme C21 telefonra

Az etuo.hu telefontartozékokat kínáló webshopban a vevők kitűnő minőségű telefon tokok közt is válogathatnak, melyek tartós és megbízható védelmet tesznek lehetővé a Realme C21 telefonmodell számára. Vásárlóink több különféle kidolgozású telefonmodell közül választhatnak. Az oldalra nyíló tok típusok fő előnye, hogy nem csak a Realme telefon hátlapját, hanem a képernyőt is óvják a sérülésekkel, szennyeződés-lerakódásokkal szemben. A szilikonos tokok ugyan nem óvják a képernyőt, mégis populárisak a felhasználók között, hiszen jól óvják a telefon oldalait és hátlapját és nem változtatnak nagy mértékben a telefon kinézetén. Az árukínálatunkban megtalálható tokok magas minőségű műbőrből és/vagy kiemelkedő karakterisztikákkal rendelkező, úgynevezett termoplasztikus poliuretánból (TPU) készülnek. A tokokon található dekoratív lenyomat magas minőségű, modern nyomdászati és grafikai eljárások segítségével készül, ennek köszönhetően pedig a karcolódásokkal és a halványulással, kopással szemben is képes ellenállást mutatni. A tokok további előnye, hogy a vékony mobil készülékeknek jobb fogást biztosítanak, így nagy mértékben minimalizálják annak az esélyét, hogy a mobil készülék egy óvatlan pillanatban kicsússzon a felhasználó markából, vagy akár a nadrágzsebéből.

Lenyűgöző Realme C21 telefon tokok az etuo.hu-nál

A telefonokra passzoló tokok két feladatot is ellátnak: óvják a mobil készüléket és stílusos tartozékként is helytállnak. Napjainkban a telefontartozékokat kínáló webshopok virágzásának köszönhetően otthonunk komfortjából shoppingolhatunk, az óriási árukínálatnak köszönhetően pedig nem is csak egy, a modellünkre illő tok vár, hanem széles termékskálán keresgélhetünk – korábban azonban ez nem így volt, ahhoz, hogy megfelelő tokot találjunk a készülékünkre, számos áruházat kellett meglátogatnunk, és a választék is kicsi volt. A nagy árukínálat viszont napjainkban már lehetővé teszi, hogy olyan színű és dekoratív lenyomatú vagy kidolgozású telefon tokot válasszunk, mely megfelel az igényeinknek – vagy azért, mert kifejezi a személyiségünket, vagy azért, mert jól illik a ruhatárunkhoz.

Realme C21 – specifikáció

A Realme C21 egy kitűnő telefon, mely rengeteg fantasztikus funkcióval rendelkezik, amit egy ilyen árkategóriájú mobil készüléktől elvárnak a vevők. Dimenziója 165,2 x 76,4 x 8,9 mm. A Realme telefon Dual SIM (Nano-SIM és dual stand-by) változatban érhető el. A 6,5 inches IPS LCD kapacitív érintőkijelző 16 M színárnyalat kimutatására felel meg. A telefon képernyőjének felbontása 720 x 1600 pixel. A telefon Android 10, Realme UI OR-t futtat és octa-core Mediatek Helio G35 (12 nm) chipsettel van felszerelve. A Realme telefon nagyszerű első és hátsó kamerával van ellátva, az első szelfikamera 5 MP-es, míg a fő tripla rendszerű kamera rezolúciója 13 MP / 2 MP / 2 MP. A mobil készülék nem kivehető, Li-Po 5000 mAh kapacitású akkuval van ellátva, mely támogatja Charging 10 W és a Reverse charging lehetőséget is. A Realme C21 telefon Cross Blue és Cross Black fantázianevű színekben érhető el.