Realme C11 (2021) tokok

Tokok a Realme C11 (2021)


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Realme C11, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Realme C11 (2021) – kiváló színvonalú okostelefon védőtokok az etuo.hu webáruházban

Az okostelefonokra gyártott védőtokok két kulcsfontosságú szerepet töltenek be. Az etuo.hu választékában elérhető színvonalas kiegészítők mindkét funkciót tökéletesen végzik. A védőtokok védik az okostelefont, méghozzá nem is akárhogyan! Mivel ismert és elismert gyártóktól származnak, és magas színvonalú anyagokból készülnek, hatékonyan óvják az okostelefon széleit, sarkait és hátlapját is a karcolásokkal és a kopással szemben. A védőtokok második feladata sok vásárló számára még jelentősebb, ugyanis legyünk őszinték: a legtöbben a mintája, a színe és a kialakítása alapján válasszuk ki okostelefonunk “öltözékét”. Az etuo.hu webes áruház csukható védőtokokkal, flip védőtokokkal és klasszikus, a hátlapot védő szilikon védőtokokkal is készült vevőinek. A közkedvelt szilikon védőtokok mellett népszerűek a műanyag, a szilikon, a bőr és a fa bevonatú védőtokok is, amelyek legigényesebb vásárlóink szükségleteit is képesek kielégíteni. Ami a minta- és a színválasztékot illeti, több száz tok modell közül válogathatnak vásárlóink, így mindenki biztos lehet benne, hogy talál az ízlésének megfelelő terméket.

Szenzációs Realme C11 (2021) okostelefont védő tokok az etuo.hu felhozatalából

Hogy miért javasolt mindenképp ellátnod új Realme C11 (2021) okostelefonodat egy színvonalas okostelefontokkal? Nos, erre több okot is fel tudunk hozni! Először is, egy új smartphone megvásárlása a legtöbb vevő életében jelentős befektetésnek számít, így az megkérdőjelezhetetlen tény, hogy az okostelefont megbízható védelemmel kell felszerelni. Mivel a smartphone-t legtöbben munkára és személyes célokra is használjuk, mindenképp gondoskodnunk kell arról, hogy a rajta megtalálható adatokat biztonságban tudjuk. Egy színvonalas okostelefon toknak köszönhetően aggodalom nélkül tudjuk használni Realme C11 (2021) mobil készülékünket, hiszen a tok tartós védelmet biztosít számára. Egy okostelefon tok azért számít jó befektetésnek, mert sokkal nagyobb költségektől és stressztől óvhatja meg a vevőt, hiszen megakadályozza, hogy a drága okostelefon károsodást szenvedjen a mindennapos használat alatt. A legtöbb védőtok képes meggátolni a súrlódás okozta sérülések, a karcolások és a kopás jelentkezését az okostelefon hátlapján és oldalain. Ennek köszönhetően azok számára is hasznos lehet, akik a jövőben el szeretnék adni régi készüléküket, hiszen a karcolásmentes mobil készülékek sokkal magasabb áron értékesíthetők, mint a használat árulkodó jeleit viselő okostelefonok. A Realme C11 (2021) smartphone tulajdonosai minden bizonnyal folyamatosan használni fogják ezt a kitűnő okostelefont, ezzel azonban számos veszélynek teszik ki, amelyek jelentősen lerövidíthetik az élettartamát, ha a mobil készülék nincs tokkal védve.

Esztétikus és menő okostelefont védő tokok a Realme C11 (2021) smartphone-ra

A gyönyörű, okostelefont védő tokoknak köszönhetően a Realme okostelefonodat igazi divatos tartozékká alakíthatod! Abban az esetben, ha a Realme okostelefon doboza tartalmaz tokot, általában egy egyszerű termékről van szó, mely elsősorban arra szolgál, hogy a használata első heteiben védje az okostelefont, míg a tulajdonos nem szerez be egy színvonalas, neki tetsző tokot. A Realme C11 (2021) védőtokok több verzióban érhetők el – a vásárlók számtalan szín, minta, kialakítás, anyag és modell közül válogathatnak, a védőtokok ugyanis nem csak funkcionálisak, hanem rendkívül jól is néznek ki. Mindannyiunkkal előfordulhatott már, hogy ráuntunk a még tökéletesen működő smartphone-unkra. Ilyen esetben az okostelefon-csere jó alternatívája lehet a tok, hiszen teljesen új kinézett kölcsönözhetünk vele a kedvenc mobil készülékünknek.

Realme C11 (2021) – specifikáció

A Realme C11 (2021) egy kiváló, stílusos okostelefon a hazánkban is egyre ismertebb és népszerűbb gyártótól. A korszerű smartphone Dual SIM (Nano-SIM valamint dual stand-by) kártyanyílással rendelkező verzióban érhető el. Az okostelefon fantasztikus IPS LCD kapacitív érintőkijelzője 16 M színárnyalatot tud megjeleníteni. A képernyő átlója 6,52 inch, rezolúciója pedig 720 x 1600 pixel. A smartphone a többi típushoz hasonlóan igen érzékeny, ezért javasolt egy színvonalas szilikonos vagy csukható okostelefontokkal védeni a webshopunk felhozatalából. Az okostelefon Android 11, Realme Go UI operációs rendszerrel működik és Unisoc SC9863A (28nm) chipset van benne. A mobil készülékben nem kivehető Li-Po akkumulátor van, melynek kapacitása 5000 mAh és támogatja a Charging 10 W modult, illetve a fordított töltést is.