Realme C11 tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Realme C11 – divatos tokok a legújabb modellekre is

Ahhoz, hogy a mutatós kidolgozású, korszerű Realme C11 telefon sokáig szép és újszerű kinézetű is maradjon, nem elég, ha óvatosan bánunk vele, hiszen elég egy pillanatnyi figyelmetlenség és az eszköz megsérülhet vagy kieshet a kezünkből. Éppen ezért annyira fontos, hogy új okostelefonunkhoz a lehető leggyorsabban beszerezzünk egy kiváló védőtokot, mely amellett, hogy óvja az eszközt a különböző fizikai sérülésekkel, karcolásokkal, kopással szemben, kifejezetten dekoratív és esztétikus kiegészítő is. A korszerű tokok megbízható védelemmel látják el az okostelefont, emellett azonban remek stíluselemek is lehetnek. A tok használata lehetővé teszi, hogy komfortosan, aggodalom nélkül tudjuk használni okostelefonunkat a mindennapok során.

Tartós, elsőrendű Realme C11 telefon tokok

Az etuo.hu webshop széleskörű választékában rengeteg olyan tokra bukkanhat a vásárló, melyek megbízható védelmet nyújtanak a 2020 júliusában megjelent Realme C11 telefon számára. A tokok hibátlanul illeszkednek az eszköz alakjához, méretéhez és elemeihez, így nem zavarják a portok, vezérlőgombok mindennapos használatát. Az elismert gyártók által készített termékek színvonalas anyagokból készülnek, és hosszú ideig tudnak megbízható védelmet biztosítani az okostelefon számára. Egy elsőrendű tok óvja az okostelefon oldalait és hátlapját a kopással, karcolásokkal szemben, és az ütések vagy esés során keletkező komolyabb károk kockázatát is jelentősen lecsökkenti. A teljeskörű védelem érdekében tanácsos a tok mellé egy, a Realme C11-re szabott képernyővédő fóliát vagy védőüveget is rendelni.

Realme C11 – specifikáció

A Realme C11 egy remek, korszerű okostelefon, mely 2020 júliusában került piacra és amelyet mutatós kidolgozás jellemez. Az okostelefon mérete 164,4 x 75,9 x 9.1 milliméter, súlya pedig mindössze 196 gramm. A Realme telefon Android 10, realme UI 1.0 operációs rendszerrel működik. Az eszközbe nyolcmagos MediaTek Helio G35 (12 nm) chipset lett beépítve. Az okostelefonban 32 GB belső tárhely és 2 GB RAM memória található, a belső tárhely azonban microSDXC kártyával akár tovább is bővíthető. A telefon két színárnyalatban kapható és a kedvező ár-érték arányt biztosító modellek mezőnyét erősíti.