CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Realme 9i - Tok, hátlapok

A Realme 9i 5G, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Realme 9i – minőséges, modellre szabott telefon tokok

A Realme 9i egy korszerű okostelefon, melynek megnevezése nagyon hasonlít a Realme 9 modell nevére. Fontos viszont, hogy az ügyfelek tudják, két különböző modellről van szó, melyek nem csak a nevükben, de a kidolgozásukban is jelentős mértékben eltérnek egymástól, ezért az Realme 9i tokok nem fognak jól illeszkedni a Realme 9 modellre, és ez természetesen fordítva is így van. Árukínálatunkban rengeteg szenzációs tartozék és tok található a közkedvelt Realme telefon-modellekre, melyek úgy lettek kialakítva, hogy teljes mértékben kompatibilisek legyenek a Realme 9i telefonnal és jól passzoljonak annak az elemeihez, kamerablokkjához, méretéhez és portjaihoz. Amellett, hogy effektíven védik a telefont a fizikai károkkal szemben, a tokok igazán jól is mutatnak és trendi kiegészítőkként is helytállnak. A telefonok drágák és sokan hónapokig takarékoskodunk, hogy meg tudjuk venni azt a modellt, amelyiket szeretnénk. Éppen ezért annyira fontos, hogy telefonunkat megfelelő védőkiegészítőkkel lássuk el, így sokáig megőrzi értékét és újszerű kinézetét – ami különösen fontos, hiszen napjainkban a telefon már egyenesen státuszszimbólumnak számít.

Trendi, minőséges tokok a Realme 9i telefonra

A telefonunk a nap során számtalan veszélyforrásnak van kitéve. Egy jó tok védi az eszközt a karcoktól, kilöccsenő folyadékoktól, portól és a sérülésektől, melyek akkor keletkeznek, ha más tárgyakkal együtt dobjuk a táskánkba vagy a zsebünkbe. Az etuo.hu online shopban elérhető telefon tokok egyik fő előnye, hogy hiánytalanul passzolnak az adott Realme telefonmodellre és komoly, stabil védelmet tesznek lehetővé a kisebb külső és belső károkkal szemben. A magas színvonalú anyagokból készült telefon tokok lehetővé teszik, hogy az okostelefon kinézete ne romoljon, értéke pedig ne csökkenjen nagyobb mértékben az idő múlásával. A korszerű, csúcsteljesítményű telefon tokokat úgy alakítják ki a gyártóik, hogy azok ne zavarják a telefon nap mint nap való alkalmazását – a kialakított nyílásoknak köszönhetően a kamera és az egyéb elemek is úgy használhatók, hogy a telefon tokot nem kell levenni a telefonról. Ennek köszönhetően a telefon tokok ma már a telefonok nélkülözhetetlen tartozékainak számítanak, melyeket ajánlott közvetlenül a telefon beszerzése után megvenni, hiszen így nagy mértékben lecsökkenhető még a legkisebb károk veszélye is. Kínálatunk legnépszerűbb termékei a szilikon telefon tokok, melyek színvonalas anyagból, az úgynevezett termoplasztikus poliuretánból készülnek és menő színekben kaphatók, menő nyomtatott mintákkal vagy minta nélkül.

Színvonalas telefon tokokkal a karcok ellen

Ugye te sem szeretnéd, ha a telefonod hátlapja össze-vissza lenne karcolva, igaz? Éppen ezért van szükséged egy kiváló telefon tokra, mely megvédi drága okostelefonodat a külső károktól. Egy színvonalas telefon tok nem csak a karcokkal szemben véd, de ellenáll a halványulással, a fém bevonat kopásával és a más tárgyakkal való érintkezés során keletkező horzsolásokkal szemben is. A telefon tokok további előnye, hogy jobb fogást biztosítanak a vékony, sima felületű telefonoknak, így jelentős mértékben csökkentik annak az esélyét, hogy a felhasználó kiejtse az eszközt a kezéből. Amellett, hogy komoly védelmet biztosítanak, a telefon tokok menők és egyediek, a csukható telefon tokoknak pedig olyan hasznos részeik is vannak, mint a kártyatartó zsebek.

Realme 9i – specifikáció

Azok a vevők, akik a kínai gyártók eszközeire esküsznek, imádni fogják az új Realme 9i okostelefon modellt, mely a Realme egyik 2022-es modellje. Egy ilyen remek eszköz számára javasolt közvetlenül a megvásárlást követően, vagy akár még az előtt biztosítani egy megfelelő telefon tokot. Az eszköz mérete 164,4 x 75,7 x 8,4 milliméter, tömege pedig 190 gramm. Az eszköz korszerű Android 11, Realme UI 2.0 operációs rendszert futtat, működéséről pedig az octa-core Qualcomm SM6225 Snapdragon 680 4G (6 nm) processzor gondoskodik. A telefon 64 GB / 128 GB belső memóriával és 4 GB / 6 GB RAM-mal érhető el. Dedikált microSDXC kártyanyílással rendelkezik, mely lehetővé teszi a tárhely bővítését szükség esetén. Tripla kamerájának felbontása 50 MP / 2 MP / 2 MP, míg a szelfikamera 16 MP-es.