Telefontok Realme 9 Pro - Tok, hátlapok

A Realme 9 5G, Realme 9 Pro Plus, Realme 9 Pro Plus Free Fire, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Realme 9 Pro – okostelefon tokok a legújabb Realme modellekre

Ahhoz, hogy az új okostelefon sokáig hiánytalanul nézzen ki, nem elég óvatosnak lenni, hiszen a baleset bármelyik pillanatban bekövetkezhet, az okostelefon pedig könnyen megsérülhet. Az okostelefont javasolt már a megvásárlása percétől kezdve pazar minőségű telefon védőtokkal óvni, mely megakadályozza a kisebb karcok és az elhasználódás első jeleinek megjelenését. Online shopunkban olyan telefon tokok találhatók, melyek pazar minőségű anyagokból, például bőrutánzatból és termoplasztikus poliuretán szilikonból lettek előállítva, így pazarul illenek a telefonra, nem csúszkálnak rajta és nem esnek le. A telefon tokon kialakított nyílások megkönnyítik az eszköz zavartalan alkalmazását. A telefon védőtokkal ellátott Realme telefon esetében nem kell azon aggódnia az ügyfélnek, hogy megkarcolják-e az okostelefon hátlapját a táskába hajított kulcsok vagy más veszélyes tárgyak! A menő okostelefon tokoknak még egy fontos előnyük van – esztétikus, szép kialakításuknak köszönhetően igazán kifinomult kiegészítők is, melyek segítségével a telefon nem csak védhető, hanem meg is szépíthető.

Hosszú élettartamú, pazar minőségű Realme 9 Pro okostelefon tokok

Az etuo.hu online shopban olyan termékek is találhatók, melyek kifejezetten a Realme 9 Pro okostelefon modellre lettek tervezve és előállítva. Az okostelefon tokok pontosan passzolnak a Realme 9 Pro telefonmodell kialakításához, nyílásaiknak köszönhetően pedig nem takarják le a telefon fontos elemeit. Pazar minőségű kidolgozásuknak köszönhetően a telefon tokok védelmet nyújtanak az idő fogával, karcokkal szemben, egyes modellek pedig képesek minimalizálni az esés során keletkező komolyabb károk és meghibásodások esélyét is. Az etuo.hu-nál rendkívül fontosnak tartjuk, hogy a legmenőbb, nemrég megjelent okostelefon modellekre is hibátlan telefon tokokat tudjunk kínálni ügyfeleinknek. Ahhoz, hogy egy okostelefon sokáig meg tudja őrizni eredeti, hibátlan állapotát, nagyon fontos, hogy az alkalmazása legelső pillanatától kezdve egy rá pontosan illő telefon védőtokkal legyen ellátva. A Realme 9 Pro okostelefonra passzoló telefon tokokat így akár azok az ügyfelek is megrendelhetik, akik még csak most készülnek megvenni új telefonjukat. A webshopunk kínálatában megtalálható telefon tokok hibátlan illeszkedést nyújtanak, méretben, alakban és a nyílások, zsebecskék tekintetében is, emellett pedig rendkívül igényes kidolgozásúak és szépek is.

Pazar minőségű és effektív Realme telefon tokok

A menő telefonok már-már kicsi számítógépeknek számítanak, hiszen több olyan funkcióval rendelkeznek, melyek jelentős mértékben megkönnyítik az ügyfél életét. Mivel telefonunk a nap minden órájában kísér minket és a kezünkben vagy a zsebünkben van, nagyobb az esélye annak, hogy előbb vagy utóbb megsérül, megkarcolódik és meghibásodik, ezért nagyon fontos, hogy pazar minőségű védőkiegészítőkkel legyen ellátva. Az etuo.hu választékában található pazar minőségű telefon tokok hibátlanul védenek a kisebb külső károkkal szemben és rendkívül kifinomult, szép és igényes kidolgozásúak is, ennek köszönhetően pedig menő kiegészítők. Azok az ügyfelek, akik szeretnék maximális védelemmel ellátni új Realme telefonjukat, a telefon tokot egy pazar minőségű képernyővédő fóliával vagy edzett üveggel is kiegészíthetik, legyen szó szilikon telefon tokról vagy csukható műbőr tartozékról.

Realme 9 Pro – specifikáció

A Realme 9 Pro a gyártó egyik népszerű modellje. A telefon dimenziói 164,3 x 75,6 x 8,5 milliméter, és mindössze 195 gramm nehéz. A telefon szép kidolgozású, egy színes telefon tokkal viszont jelentős mértékben feldobható a megjelenése. A Realme telefon Android 12, Realme UI 3.0 OR-t futtat. Az okostelefonba a gyártó octa-core Qualcomm SM6375 Snapdragon 695 5G (6 nm) chipsetet épített be. A Realme 9 Pro több változatban is elérhető: 128 GB belső memória és 6 GB RAM, vagy 128 GB belső tárhely és 8 GB RAM. A belső tárhely bővítésére is lehetőség van, microSDXC memóriakártya segítségével, mely osztott SIM nyílást használ. A telefonban nagyszerű, nem eltávolítható Li-Po akkumulátor található, melynek kapacitása 5000 mAh. A telefon képernyőjének átlós mérete 6,6 hüvelyk, képfelbontása pedig 1080 x 2412 pixel. Az IPS LCD kapacitív érintőképernyő 16 millió színárnyalat megjelenítésére képes. A telefon fő kamerája 64 MP / 8 MP / 2 MP-es, míg az előlapi kamera felbontása 16 MP.