Realme 9 5G tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Realme 9 5G – telefon tokok és hátlapok elképesztő választéka az etuo.hu-nál

Egy trendi mobil eszköz csak akkor képes tartósan megtartani hiánytalan kialakítását, ha nagy odafigyeléssel kezeli a felhasználó és olyan védőkiegészítőkkel látja el, melyek képesek megvédeni a trendi mobil eszközt a külső és belső károsodásoktól. Ez magától értetődően a Realme 9 5G mobiltelefon esetében sincs máshogy. Mobiltelefont nem vásárolunk túl gyakran, azonban nap mint nap használjuk, így evidens, hogy több külső és belső sérülésnek, károsodásnak lesz kitéve. Ennek fényében a telefon tokok és hátlapok fantasztikus befektetést jelentenek, hiszen relatív alacsony áron tudjuk őket beszerezni, használatukkal pedig költséges és akár több napig tartó javításoktól kímélhetjük meg a mobiltelefont (és a költségvetésünket is). Az etuo.hu mobiltelefon-tartozékokat árusító online áruházban az eltérő védőkiegészítők mellett több telefon tokot is kínálunk, melyek fantasztikus minőségüknek köszönhetően sikeresen megóvják a Realme 9 5G mobiltelefont a karcolásoktól, kopástól, külső sérülésektől és a lerakódott portól, szennyeződéstől is. A hiánytalan minőségű tok lehetségessé teszi, hogy óvjuk a mobiltelefont még olyankor is, ha a kocsi- vagy lakáskulcsokkal vagy más hegyes, veszélyes tárgyakkal együtt kerül a hátitáskánkba vagy a nadrágzsebbe. Egy mobiltelefon tok nem csak előnyös tartozék, hanem elsőrangú és király kiegészítő is!

Elképesztő Realme 9 5G mobiltelefon tokok az etuo.hu-nál

A mobiltelefonokra illő tokok két feladatot is végeznek: védik a trendi mobil mobil eszközt és szofisztikált tartozékként is helytállnak. Napjainkban a mobiltelefon-tartozékokat árusító online áruházak felvirágzásának köszönhetően az otthonunk kényelméből shoppingolhatunk, a szinte korlátlan árukínálatnak köszönhetően pedig nem is csak egy, a telefonmodellünkre illő telefon tokot választhatunk, hanem gazdag termékskálán böngészhetünk – korábban azonban ez máshogy volt, ahhoz, hogy megfelelő telefon tokot találjunk a mobil eszközünkre, számos áruházat kellett végigjárnunk, és a választék is gyatra volt. A hatalmas árukínálat viszont napjainkban már lehetségessé teszi, hogy olyan színű és mintájú vagy kidolgozású mobiltelefon tokot válasszunk, mely megfelel a szükségleteinknek – mert kifejezi a stílusunkat, és mert jól illik a ruhatárunkhoz.

Megbízható, hiánytalan minőségű és király tokok a Realme 9 5G mobiltelefonra

Az etuo.hu mobiltelefon-tartozékokat árusító online áruházban a felhasználók hiánytalan minőségű mobiltelefon tokok közt is keresgélhetnek, melyek igazán masszív és megbízható védelmet szavatolnak a Realme 9 5G mobiltelefon-típus számára. Vevőink több eltérő kidolgozású mobiltelefon-tok közül válogathatnak. Az oldalra nyitható tok-típusok legfontosabb előnye, hogy nem csak a Realme mobiltelefon hátoldalát, hanem a kijelzőt is védik a sérülésekkel, szennyeződés-lerakódásokkal szemben. A szilikon hátlapok ugyan nem védik a kijelzőt, mégis jól menők a felhasználók között, hiszen jól védik a mobiltelefon széleit és hátoldalát és nem változtatnak jelentős mértékben a mobiltelefon kinézetén. A választékunkban megtalálható tokok minőségi öko-bőrből és/vagy kiemelkedő jellemzőkkel rendelkező, ún. termoplasztikus poliuretánból, vagy rövidítve TPU-ból vannak előállítva. A tokokon található lenyomat elsőrangú, fejlett nyomdászati és grafikai technológiák segítségével készül, ennek köszönhetően pedig a karcolódásokkal és a színvesztéssel, kopással szemben is ellenálló tud lenni. A tokok további előnye, hogy a vékony, trendi mobil eszközöknek jobb fogást biztosítanak, így jelentős mértékben lecsökkentik annak esélyét, hogy a modern mobil eszköz egy óvatlan pillanatban kicsússzon a felhasználó markából, vagy a zsebéből.

Realme 9 5G – specifikáció

Az Realme 9 5G egy fantasztikus mobiltelefon, mely rengeteg kiváló funkcióval rendelkezik, amit egy ilyen árkategóriájú mobil eszköztől el is várnak a felhasználók. Dimenziója 164,3 x 75,6 x 8,5 mm. A Realme mobiltelefon Hybrid Dual SIM (Nano-SIM valamint dual stand-by) verzióban érhető el. A 6,6 inches IPS LCD kapacitív érintőkijelző 16M színárnyalat kimutatására felel meg. A mobiltelefon kijelzőjének felbontása 1080 x 2412 pixel. A mobiltelefon Android 12, Realme UI 3.0 OR-t futtat és octa-core Qualcomm SM6375 Snapdragon 695 5G (6 nm) chipsettel van felszerelve. A Realme mobiltelefon remek első és hátsó kamerával van ellátva, az első szelfikamera 16 MP-es, míg a hátsó, tripla rendszerű kamera rezolúciója 50 MP / 2 MP / 2 MP. A mobil eszköz nem kivehető, Li-Po 5000 mAh kapacitású akkuval van felszerelve, mely támogatja Fast charging 18 W lehetőséget is.