Realme 8i tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Realme 8i – magas színvonalú és erős okostelefont védő tokok

A Realme 8i egy kiváló funkciókkal ellátott, szép kidolgozású smartphone, egy ilyen fantasztikus mobil készüléket pedig rá illő okostelefon tokkal ajánlatos ellátni, mely lehetővé teszi a hosszantartó, zavartalan használatot és az újszerű külalak hosszantartóságát. A stílusos szilikon védőtokok színvonalas és elasztikus termoplasztikus poliuretánból, azaz rövidítve TPU-ból készülnek és megóvják az okostelefon hátlapját és oldalait a horzsolásoktól, karcolásoktól, kopástól és az esés, ütések során fellépő fizikai sérülésektől. Az etuo.hu webes áruház választékában különböző designnel ellátott smartphone védőtokok érhetők el, amelyek hatékonyan megvédik a Realme 8i telefont a nap mint napos használat során. A könnyebb böngészhetőség érdekében a védőtokokat kollekciókra osztottuk, így a látogatók válogathatnak a nekik tetsző, hasonló témájú védőtokok közül. A védőtokok magas színvonalú anyagokból vannak előállítva és úgy lettek megtervezve, hogy hiánytalanul illeszkedjenek a Realme 8i okostelefonra, emellett pedig lehetővé tegyék a kényelmes és funkcionális használatot is.

Smartphone védőtokok széleskörű felhozatala a Realme 8i okostelefon modellre

Az etuo.hu webes áruház választékában olyan szép és előnyös védőtokok is elérhetők, amelyek megvédik a Realme 8i smartphone-t a kopással, karcolásokkal, súrlódással szemben. A gazdag termékválasztékunkban elérhető, szilikonból gyártott, okostelefont védő tokok nem csak előnyösek, de menőek, dekoratívak, igényes kidolgozásúak és mutatósak is. A termoplasztikus poliuretánból, azaz rövidítve TPU-ból készített tokjaink lehetnek egyszínűek vagy gyönyörű vektorrajzokkal dekoráltak is. A látogatók tehát egyszínű, okostelefont védő tokok és mintás modellek közül is választhatnak, attól függően, hogy visszafogottabb vagy vidámabb tokra vágynak. A hatalmas szín- és mintakínálatnak köszönhetően minden vevőnk találhat a kedvére való tokot. Kínálatunkban fotó védőtokokat is összegyűjtöttünk, amelyek szép, a hátlapra nyomtatott fényképekkel vannak díszítve. A témák tárháza rendkívül gazdag, számos mintát és képet felölel. A felhozatalunkban elérhető, okostelefont védő tokok olyan nyomtatott mintával vannak felszerelve, mely ellenállást tanúsít a súrlódással és a fakulással szemben is, így jó sokáig mutatós és újszerű marad.

Miért vásárolj tokot Realme smartphone-odra?

Kíméld meg magad a költségektől és a stressztől, és válassz időben egy színvonalas okostelefon tokot Realme mobil készülékedre! Ugyan mindannyian körültekintően bánunk az okostelefonunkkal, balesetek bármikor megtörténhetnek. Hiába a gyártói garancia, ha kiesik a kezünkből az okostelefonunk és megsérül, a javítás bizony elég sokba fog kerülni. A legtöbb vásárló a kijelzőt félti leginkább, azt azonban fontos tudni, hogy ütés vagy esés során az okostelefon belső elemei is könnyen károsodást szenvedhetnek, abban az esetben, ha az okostelefon nincs egy színvonalas tokkal felszerelve, mely tompítja az ütés erejét. A védőtokok jó befektetésnek számítanak, hiszen nem kerülnek sokba, viszont pénzt és időt takaríthatnak meg a telefon tulajdonosának. A csukható védőtokok emellett bankkártyák és egyéb dokumentumok tárolására is megfelelőek, így többfunkciós szerepet töltenek be. Tanácsos olyan modellt választani, mely színvonalas műbőrből, termoplasztikus poliuretánból, azaz rövidítve TPU-ból vagy más erős anyagból lett gyártva. Az eltérő modellek, kollekciók, anyagok, színek és minták bőséges választékának köszönhetően biztosan találsz majd olyan tokot a kínálatunkban, mely megfelel a telódra és az ízlésednek is!

Realme 8i – specifikáció

A Realme 8i egy modern kidolgozású okostelefon, a hazánkban is egyre ismertebbnek számító gyártótól. A smartphone dimenziói 164,1 x 75,5 x 8,5 milliméter, tehát a korszerű modelleknél kisebb, tenyérbe illőbb, viszont némileg vastagabb. A Realme 8i okostelefon tömege 194 gramm. A smartphone Dual SIM (Nano-SIM valamint dual stand-by) kártyanyílással rendelkezik. A smartphone-ba gyártó Mediatek Helio G96 (12 nm) chipsetet szerelt. A smartphone 64 GB / 128 GB belső tárhellyel rendelkezik. A belső memória bővítésére microSDXC kártya segítségével van lehetőség. Az okostelefon RAM memóriája 4 GB / 6 GB verziótól függően. Az okostelefon IPS LCD képernyővel rendelkezik, melynek átlója 6,6 inch. A képernyő megközelítőleg 84,6% screen-to-body aránnyal rendelkezik. A kijelző rezolúciója 1080 x 2412 pixel, 400 ppi denzitással. Az okostelefon USB Type-C 2.0, USB On-The-Go csatlakozóval van felszerelve. A Realme 8i modellben Li-Po akkumulátor van, mely 5000 mAh kapacitásának köszönhetően lehetővé teszi, hogy az okostelefont sokáig tudja használni a felhasználó.