Realme 8 Pro tokok

A Realme 8 4G, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Realme 8 Pro – minőségi telefontokok bőséges felhozatala

Az etuo.hu telefonos webshop felhozatalában számtalan eltérő designnal előállított telefontok érhető el, melyek hatékony védelmet biztosítanak a készülék számára a hétköznapi alkalmazás során. A Realme 8 Pro egy rendkívül funkcionális és szép kidolgozású smartphone, mely nagy népszerűségnek örvend a Realme telefonok rajongóinak körében. Fontos azonban, hogy egy ilyen kiváló smartphone a rá tökéletesen megfelelő védőtartozékokkal legyen ellátva, melyek lehetővé teszik a készülék hosszantartó, problémamentes mindennapos használatát. Az elegáns szilikon tokok védik a smartphone hátlapját és oldalait a kisebb sérülésektől és a fizikai hibáktól. A tokok kiváló minőségű anyagokból készülnek és úgy lettek megtervezve és legyártva, hogy hibátlanul passzoljanak a Realme 8 Pro telefonra és lehetővé tegyék a kényelmes és praktikus használatot. Az etuo.hu telefonos webshop rendkívül bőséges felhozatallal büszkélkedhet, hiszen a vásárlók választhatnak a klasszikus és a menő kialakítású telefontokok közül is, melyek hibátlanul passzolnak a Realme 8 Pro készülékre.

Megbízható védelem a külső, fizikai károsodásokkal szemben

A Realme 8 Pro smartphone tulajdonosai számára fontos, hogy kedvenc készüléküket mindig biztonságban tudhassák. A smartphone biztonságos és kényelmes használata könnyen biztosítható a felhozatalunkban is elérhető, eltérő kialakítású telefon tokok segítségével. Az etuo.hu telefonos webshopban számtalan tok érhető el a Realme 8 Pro okostelefonra. Az ügyfelek választhatnak a szilikonos vagy oldalra nyíló tokok közül is. A csukható tokok kitűnő megoldást biztosítanak, ha a vevő szeretné a smartphone kijelzőjét is védelemmel ellátni, a smartphone hordozása közben. A csukható tokok bőrutánzatból készülnek és hosszú ideig használhatók. Az eltérő tokok, gyűjtemények, anyagok, színek és minták bőséges felhozatalának köszönhetően biztosan mindenki találhat magának olyan tokot a felhozatalunkban, mely megfelel a telefonmodellre és a vásárló elvárásainak is! A tokok további előnye, hogy sokkal jobb fogást biztosítanak a könnyű, vékony okostelefonoknak, így jelentősen csökkentik annak az esélyét, hogy kiejtsd a telefonodat a kezedből vagy az észrevétlenül kicsússzon a zsebedből.

Minőségi és időtálló mobiltokok

Kínálatunkban számtalan olyan szép és előnyös tok található, mely biztosítja védelmet a Realme 8 Pro smartphone számára. A tokok elsősorban a védelmet szolgálják, de más előnyeik is vannak. A felhozatalunkban elérhető szilikon tokok nem csak előnyösek, de igazán jól is mutatnak! A Fantastic Case tokok szilikonból lettek előállítva és szép vektorképekkel vannak illusztrálva. Hozzájuk hasonlóak a Foto Case gyűjtemény modelljei is, azzal a különbséggel, hogy ezek a termékek nem vektorokkal, hanem lélegzetelállító fényképekkel vannak dekorálva. Mindkét gyűjtemény olyan lenyomattal van díszítve, mely modern nyomdászati technikákkal készül, így ellenállást tanúsít a halványulással ls a kopással szemben is. A legpopulárisabb szilikon tokok mellett népszerűek a műanyag, a műbőr és a fa bevonatú tokok is, melyek még a legigényesebb vásárlóink elvárásainak is képesek eleget tenni. Ami a minta- és a színkínálatot illeti, több száz tok közül válogathatnak vásárlóink, így mindenki biztos lehet benne, hogy talál az ízlésének megfelelő tartozékot.

Realme 8 Pro – specifikáció

A Realme 8 Pro egy menő smartphone, mely 2021 márciusában került az üzletek polcaira. A smartphone dimenziói 160,6 x 73,9 x 8,1 milliméter, aminek a felhozatalunkban elérhető tokok hibátlanul megfelelnek. A smartphone Dual SIM (Nano SIM és dual stand-by) verzióban található meg az üzletekben. A telefonba a gyártó nyolcmagos Qualcomm SM7125 Snapdragon 720G (8 nm) chipsetet szerelt. A smartphone két verzióban is kapható: 128 GB, 6 GB RAM vagy 128 GB, 8 GB RAM. A memória bővítésére mindkét verzió esetében lehetőség van, microSDXC kártya segítségével, mely számára dedikált nyílás van kialakítva. A fő kamera quad rendszerű, 108 MP / 8 MP / 2 MP / 2 MP felbontású. A szelfikamera 16 MP-es, HDR. A kiváló smartphone Super AMOLED kapacitív képernyője 6,4 hüvelyk átlójú, rezolúciója pedig 1080 x 2400 pixel. A smartphone hangosbeszélővel és 3,5 milliméteres jackkel is rendelkezik. További előnye a nagy kapacitású, 4500 mAh-s Li-Po akku, mely a Fast charging 50 W funkciót is támogatja.