36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Realme 8 5G tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Realme 8 5G – védőtokok választékos kínálata a Realme telefonokra

A Realme 8 5G az ismert gyártó egyik fantasztikus mobil készüléke, melyre számos, kifejezetten erre a telefonmodellre legyártott telefon tokot biztosítottunk. A csúcsminőségű felhasznált anyagoknak köszönhetően a tokok sokáig használhatók és védelemmel látják el a nagyszerű telefont a karcolásokkal, kopással, horzsolással szemben. Az elasztikus, erős és hosszú élettartamú termoplasztikus poliuretánból (TPU) legyártott szilikon tokok megóvják a telefon házát a kisebb fizikai sérülések legtöbbjével szemben. A tokok nem csak hatékonyan óvják a telefont, hanem emellett igazán stílusos és trendi, jól mutató kiegészítő tartozékok is. Aki az elegánsabb megoldásokra szavaz, választhat a visszafogott, egyszínű tokjaink közül is. A mintás, színes tokok vidámságot hoznak az unalmas hétköznapokba és könnyen a vevő stílusához igazíthatók. Kínálatunkban az állat- és virágmintáktól kezdve a tematikus telefon tokokon át, egészen az absztrakt rajzokig minden elérhető. Azzal, hogy új öltözékbe bújtatjuk telefonunkat, kifejezhetjük az egyéniségünket és trendivé, stílusossá varázsolhatjuk a készülékünket.

Elsőrendű tokok a Realme 8 5G telefon védelmére

Az univerzális tokokkal szemben a dedikált tokoknak számos előnyük van, de az egyik legfontosabb, hogy nem fedik le a telefon fontos elemeit, így nem zavarják a mindennapos használatot. Webáruházunk árukínálatában olyan magas minőségű tokok is megtalálhatók, melyek kifejezetten a Realme 8 5G modellre lettek megalkotva. Ennek köszönhetően tökéletesen illenek a telefonra, a méret tekintetében is, illetve a telefon komponensei számára kialakított kivágások tekintetében is. Napjaink telefonjai akár több éven át is fantasztikusan és zavartalanul működnek, értékük minimálisan csökken, állapotuk pedig sokáig maradéktalan lesz, de csak abban az esetben, ha megfelelő védőtartozékokkal vannak ellátva. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy a telefon tulajdonosa mielőbb megfelelő telefon tokot biztosítson Realme telefonjára, mely hatékonyan fogja óvni a Realme 8 5G modellt a horzsolásokkal, sérülésekkel és az apróbb karcokkal szemben. Az etuo.hu GSM kiegészítő tartozékokat kínáló webáruházban olyan magas minőségű és erős telefon tokokat biztosítottunk vevőinknek, melyek a Realme 8 5G telefon-modellre lettek gyártva, így lehetővé teszik a maximális védelmet és a zavartalan használatot is.

Minőséges tokok a telefon hosszantartó védelme érdekében

Az okostelefon-tokok használatának egyik fontos előnye, hogy megóvják a telefont a külső sérülésekkel szemben, ennek köszönhetően pedig lehetővé teszik, hogy annak értéke csak minimális mértékben csökkenjen. A tokok még a régebbi, használt okostelefonoknak is friss külsőt képesek kölcsönözni és elrejtik a hosszantartó használatra utaló horzsolásokat és a megkopott hátoldalt. A tok használatának további előnye, hogy lehetővé teszi, hogy a későbbiekben, mikor eladásra szánjuk régi telefonunkat, sokkal magasabb áron tudjuk értékesíteni, hiszen azokért a telefonokért, melyeket nem borítják a használat jelei, nagyobb összeget lehet elkérni. A tokokat érdemes már a Realme telefon használatának első heteiben beszerezni, hogy még a legelső karcolások is sikeresen elkerülhetők legyenek. A gyártás során használt anyagok magas minőségének köszönhetően a tokok hosszantartó, hatékony védelmet képesek biztosítani a hétköznapi használat során keletkező apróbb külső fizikai sérülésekkel szemben. Az egyszínű tokok felfrissítik a telefon külalakját, pazar hatást keltenek és erős védelmet tesznek lehetővé, míg a tarka tok típusok vidámságot csempésznek a felhasználó mindennapjaiba.

Realme 8 5G – specifikáció

A Realme 8 5G a gyártó 2021-es telefonjainak egyike. A telefon mérete 162,5 x 74,8 x 8,5 milliméter, tömege pedig mindössze 185 gramm. A kiváló telefonra mindenképp javasolt venni egy kiváló telefon tokot az etuo.hu gazdag kínálatából. A telefon Dual SIM, azaz Nano SIM / dual stand-by verzióban szerezhető be. A telefonon Android 11, Realme UI 2.0 operációs rendszer van, a hiánytalan működést pedig az octa-core MediaTek MT6833 Dimensity 700 5G (7 nm) chipset biztosítja. A telefon 64 GB / 128 GB belső tárhellyel és 4 GB / 6 GB / 8 GB RAM-mal rendelkezik, a memória kibővítésének érdekében pedig támogatja a microSDXC kártyákat is. A telefon IPS LCD kijelzője 6,5 inch átlós méretű, képfelbontása pedig 1080 x 2400 pixel. A telefonban Li-Po akku található, melynek kapacitása 5000 mAh.