Realme 7i tokok

A Realme 7, Realme 7 5G, Realme 7 Pro, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Realme 7i – kiemelkedő minőségű telefon tokok széles felhozatala

A Realme 7i egy rendkívül praktikus és nagyszerű funkciókkal felszerelt telefon, mely közkedvelt a felhasználók körében. Ahhoz azonban, hogy ez a remek smartphone sokáig újszerű és funkcionális maradjon, elengedhetetlenek a kifejezetten a modellre illeszkedő kiegészítők, melyek lehetővé teszik, hogy a telefon a mindennapos alkalmazás során ne karcolódjon vagy kopjon meg. Az etuo.hu webshop felhozatalában rendkívüli minőségű Realme telefon tokok érhetők el, melyek óvjak a készülék oldalait és hátlapját a mindennapos alkalmazás során. A telefon tokok kifogástalan minőségű anyagokból, bőrutánzatból és szilikonból készülnek, és úgy lettek kialakítva, hogy precíz illeszkedést biztosítsanak és ne essenek le.

Kiemelkedő minőségű és tartós telefon tokok

Az etuo.hu webshop gazdag felhozatalában több olyan telefon tok is megtalálható, mely kielégítő védelmet biztosít a Realme 7i számára. A telefon tokok elsődleges funkciója, hogy megóvják a készüléket, a modern tokok azonban emellett igen szép kiegészítők is. A Realme 7i-re oldalra nyíló tokokat és népszerű, termoplasztikus poliuretánból gyártott szilikon tokokat is biztosítunk. A kiemelkedő minőségű, csukható telefon tokok nem csak a Realme 7i oldalait és hátlapját óvjak – lefedik a képernyőt is, így megakadályozva, hogy az megkarcolódjon a mobil eszköz táskában vagy hátizsákban való szállítása során.

Realme 7i – specifikáció

A Realme 7i egy fantasztikus, modern okostelefon, mely 2020 szeptemberében jelent meg a boltok polcain. A mobil eszköz tömege 188 gramm, Dual SIM (Nano-SIM és dual stand-by) változatban vásárolható meg. A kijelző 6,5 hüvelykes IPS LCD 90 Hz, felbontása pedig 720 x 1600 pixel. A képernyő 16 M színárnyalat reprodukálására képes. A nagyszerű Realme 7i okostelefonban octa-core Qualcomm SM6115 Snapdragon 662 (11 nm) chipset található, mely gondoskodik az Android 10, Realme UI operációs rendszer zavartalan működéséről. A telefon kiemelkedő eleme a csodálatos quad kamera is, melynek felbontása 64 MP / 8 MP/ 2 MP / 2 MP. A single szelfikamera felbontása 16 MP, HDR funkcióval.